Haber Anthony Musaba, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1767349333986.webp

Fenerbahçe, Samsunspor forması giyen Anthony Musaba ile 4,5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. Fenerbahçe, Samsunspor'a oyuncunun serbest kalma bedeli olan 5,7 milyon euro ödedi.

Oyuncu sağlık kontrolünden geçip yarın takıma katılacak. Anthony Musaba'nın yıllık ücreti 1.4 milyon euro.

[HT Spor]

Cok saçma transfer yaptılar gereksiz yere yabanci kontenjanı doldurdular

tutarsa onlar için iyi tutmazsa en kötü acun'un takıma postalarlar.

Yaş 25 ama ya tutarsa transferi

iyi oyuncu ama u23e girmiyor seneye ne yapacaklar

Nene ve Kerem’den fazla katkı verse kafi değil mi, niye yanlış olsun

Bu ikiliye 20şer dağıtıp üstüne başkasına 20 vermeleri daha saçma olurdu bence.

Tutarsa tutar tutmazsa kolaylıkla elden çıkarılır.
etkili olabilen bir oyuncu şüphesiz, işin sonunda katkı verirse tabi doğru transfer olur ama an itibariyle gittikleri profil olarak ben de pek doğru bulmadım diyebilirim. + kontenjana uysa kesin olarak ok derdim. ha seneye 10+4 kuralı değişir, onu bilemiyorum.

Musaba lig için taş gibi topçu bu arada.
İyi topçu ama somesunda bulduğu boş alanları fbde bulamayacak

Riske girilcek transfer zaten bonservis şu piyasada düşük maaş da düşük tutmazsa bile elden çıkarırsın. Ama kerem nene elde patladı o maaşlara kimse almaz onları

etkili olabilen bir oyuncu şüphesiz, işin sonunda katkı verirse tabi doğru transfer olur ama an itibariyle gittikleri profil olarak ben de pek doğru bulmadım diyebilirim. + kontenjana uysa kesin olarak ok derdim. ha seneye 10+4 kuralı değişir, onu bilemiyorum.
Ben ana oyun için bir kanat istediklerini düşünmüyorum.

Orta saha ve santrafor almak istiyorlar, öncelikleri de santrafor. Bu durumda kanat rotasyonuna düşük maliyete formda bir oyuncu alıyorlar, bu eksende yanlış değil.

Kanatları hiç olmasaydı ve gidip bunu alsalardı yanlış denilebilirdi. Mevcutta Talisca ve Asensio 10 numara ve sağ kanatta oynayacak gibi gözüküyor zaten en kötü senaryoda.

Esas mevzu santrafor, iyi bir santrafor almaları kötü olur.

Malın teki. Hemde bayağı mal yani öyle böyle değil maximum 1 ay sonra kabilesine kadar küfür edilir.

Geri
Üst Alt