GSCimbom
Haber Anthony Musaba, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu
Alper Altun

HaberAnthony Musaba, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Alper Altun ·

Cevap
47
Okunma
2,5K
Sayfa
1/3

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1767349333986.webp

Fenerbahçe, Samsunspor forması giyen Anthony Musaba ile 4,5 yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. Fenerbahçe, Samsunspor'a oyuncunun serbest kalma bedeli olan 5,7 milyon euro ödedi.

Oyuncu sağlık kontrolünden geçip yarın takıma katılacak. Anthony Musaba'nın yıllık ücreti 1.4 milyon euro.

[HT Spor]

Nene ve Kerem’den fazla katkı verse kafi değil mi, niye yanlış olsun

Bu ikiliye 20şer dağıtıp üstüne başkasına 20 vermeleri daha saçma olurdu bence.

Tutarsa tutar tutmazsa kolaylıkla elden çıkarılır.
etkili olabilen bir oyuncu şüphesiz, işin sonunda katkı verirse tabi doğru transfer olur ama an itibariyle gittikleri profil olarak ben de pek doğru bulmadım diyebilirim. + kontenjana uysa kesin olarak ok derdim. ha seneye 10+4 kuralı değişir, onu bilemiyorum.

etkili olabilen bir oyuncu şüphesiz, işin sonunda katkı verirse tabi doğru transfer olur ama an itibariyle gittikleri profil olarak ben de pek doğru bulmadım diyebilirim. + kontenjana uysa kesin olarak ok derdim. ha seneye 10+4 kuralı değişir, onu bilemiyorum.
Ben ana oyun için bir kanat istediklerini düşünmüyorum.

Orta saha ve santrafor almak istiyorlar, öncelikleri de santrafor. Bu durumda kanat rotasyonuna düşük maliyete formda bir oyuncu alıyorlar, bu eksende yanlış değil.

Kanatları hiç olmasaydı ve gidip bunu alsalardı yanlış denilebilirdi. Mevcutta Talisca ve Asensio 10 numara ve sağ kanatta oynayacak gibi gözüküyor zaten en kötü senaryoda.

Esas mevzu santrafor, iyi bir santrafor almaları kötü olur.

Geri