Haber Anthony Musaba, Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Samsunsporda futbolcuya benzeyen tek canlı.

Coulibaly​

Ben ana oyun için bir kanat istediklerini düşünmüyorum.

Orta saha ve santrafor almak istiyorlar, öncelikleri de santrafor. Bu durumda kanat rotasyonuna düşük maliyete formda bir oyuncu alıyorlar, bu eksende yanlış değil.

Kanatları hiç olmasaydı ve gidip bunu alsalardı yanlış denilebilirdi. Mevcutta Talisca ve Asensio 10 numara ve sağ kanatta oynayacak gibi gözüküyor zaten en kötü senaryoda.

Esas mevzu santrafor, iyi bir santrafor almaları kötü olur.
Bunlara 9 numara lazim o ayarda kalitede adami devre arasi bulmak imkansiz yedek kalan forvetlerden birini alırlar anca
Ki ali donemi gibi cok paraları olduğunu sanmıyorum, hollandali elemanı alamama sebepleri yuksek bonservismis
Ali olsa misal musaba filan almaz lookman icin ugrasirdi eminim

Hayrını göremezler inşallah.

Bunlara 9 numara lazim o ayarda kalitede adami devre arasi bulmak imkansiz yedek kalan forvetlerden birini alırlar anca
Ki ali donemi gibi cok paraları olduğunu sanmıyorum, hollandali elemanı alamama sebepleri yuksek bonservismis
Ali olsa misal musaba filan almaz lookman icin ugrasirdi eminim
Tam tersi, Ali Lookman'ı almaya hiç uğraşmazdı ama Sadettin uğraşabilir, öncelikleri kanat olsaydı giderlerdi direkt.

Ali görevde olduğu dönemde 1 tane dahi sansasyonel denilecek transfer yapamadı.

Ben ana oyun için bir kanat istediklerini düşünmüyorum.

Orta saha ve santrafor almak istiyorlar, öncelikleri de santrafor. Bu durumda kanat rotasyonuna düşük maliyete formda bir oyuncu alıyorlar, bu eksende yanlış değil.

Kanatları hiç olmasaydı ve gidip bunu alsalardı yanlış denilebilirdi. Mevcutta Talisca ve Asensio 10 numara ve sağ kanatta oynayacak gibi gözüküyor zaten en kötü senaryoda.

Esas mevzu santrafor, iyi bir santrafor almaları kötü olur.
bir de konudan bağımsız, ekstra bir şey eklemek istiyorum.

kerem'in bizdeyken zaha alındığında nasıl triplere girdiği malum. burada da musaba gelir de kerem yedeğe düşerse, iyice toksik bir hal alır tahminimce. bu konu hakkında ne düşünüyorsun?

bir de konudan bağımsız, ekstra bir şey eklemek istiyorum.

kerem'in bizdeyken zaha alındığında nasıl triplere girdiği malum. burada da musaba gelir de kerem yedeğe düşerse, iyice toksik bir hal alır tahminimce. bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Kerem ağzını dahi açamaz artık.

Bizdeyken 1.5 m euro maaş alıyordu, Zaha 7 m euro maaşla gelmişti.

Burada kendisi 7 alıyor, 1.5 maaşlık adam önüne geçerse Musaba atması lazım tribi.

Boş alanda etkili olan bir oyuncu.Büyük takım oyuncusu falan değil.

Nene ve Keremden daha etkili.olur yedikleri kazikin boyutu iyice ortaya cikacak bu oynadikca

Hayırlısıyla bir tarafınızda patlar inşallah.

Fenerin her mac kapanip gol aradigi sistemde becerisi varsa niye is yapmasin ki?

Alamadığı faulleri dokunulmazlığı alacak. 5.7 milyona gayet iyi.
Eskinin 2 milyonu gibi düşünün

Samsunspor, Anthony Musaba'nın sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi. (beİN)

ellerinde patlasın

Fenerbahçe serbest kalma bedeli olan 5 milyon Euro + 750 bin Euro KDV'yi ödeyerek oyuncuyu transfer etti.

Musaba: "Fenerbahçe, ligdeki ve ülkedeki en iyi kulüp. Dünyadaki en iyi kulüplerden de biri. Mükemmel bir his. Fenerbahçe'de oynamak bence her genç futbolcunun hayali."
Her futbolcuya bu boş lafları söyletmek için Ekstra Ödeme yapıyorlar mı acaba
Yazılı metin gibi bir şey herhalde

Geri
Üst Alt