Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlara 9 numara lazim o ayarda kalitede adami devre arasi bulmak imkansiz yedek kalan forvetlerden birini alırlar ancaBen ana oyun için bir kanat istediklerini düşünmüyorum.
Orta saha ve santrafor almak istiyorlar, öncelikleri de santrafor. Bu durumda kanat rotasyonuna düşük maliyete formda bir oyuncu alıyorlar, bu eksende yanlış değil.
Kanatları hiç olmasaydı ve gidip bunu alsalardı yanlış denilebilirdi. Mevcutta Talisca ve Asensio 10 numara ve sağ kanatta oynayacak gibi gözüküyor zaten en kötü senaryoda.
Esas mevzu santrafor, iyi bir santrafor almaları kötü olur.
Tam tersi, Ali Lookman'ı almaya hiç uğraşmazdı ama Sadettin uğraşabilir, öncelikleri kanat olsaydı giderlerdi direkt.Bunlara 9 numara lazim o ayarda kalitede adami devre arasi bulmak imkansiz yedek kalan forvetlerden birini alırlar anca
Ki ali donemi gibi cok paraları olduğunu sanmıyorum, hollandali elemanı alamama sebepleri yuksek bonservismis
Ali olsa misal musaba filan almaz lookman icin ugrasirdi eminim
bir de konudan bağımsız, ekstra bir şey eklemek istiyorum.Ben ana oyun için bir kanat istediklerini düşünmüyorum.
Orta saha ve santrafor almak istiyorlar, öncelikleri de santrafor. Bu durumda kanat rotasyonuna düşük maliyete formda bir oyuncu alıyorlar, bu eksende yanlış değil.
Kanatları hiç olmasaydı ve gidip bunu alsalardı yanlış denilebilirdi. Mevcutta Talisca ve Asensio 10 numara ve sağ kanatta oynayacak gibi gözüküyor zaten en kötü senaryoda.
Esas mevzu santrafor, iyi bir santrafor almaları kötü olur.
Kerem ağzını dahi açamaz artık.bir de konudan bağımsız, ekstra bir şey eklemek istiyorum.
kerem'in bizdeyken zaha alındığında nasıl triplere girdiği malum. burada da musaba gelir de kerem yedeğe düşerse, iyice toksik bir hal alır tahminimce. bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Her futbolcuya bu boş lafları söyletmek için Ekstra Ödeme yapıyorlar mı acabaMusaba: "Fenerbahçe, ligdeki ve ülkedeki en iyi kulüp. Dünyadaki en iyi kulüplerden de biri. Mükemmel bir his. Fenerbahçe'de oynamak bence her genç futbolcunun hayali."