GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,4K
Sayfa
5/21
Romano itine parayla istediğini yaptırabilirsin. Duran ile önce galatasaray ilgilenmiş, teklifte yapmışta duran ilgilenmemiş falan...

1- osimhen ihtimali bitmemişken durana neden girelim ?
2- hadi girdik diyelim cidden alamaz mıydık? şampiyonluk, şampiyonlar ligi kozumuz varken.

romano malı ama ona bu twitti yazdıran daha da mal

yine maliyet açıklamamış malum şahıslar.. :D
bize gelince daha söylenti halindeyken oyuncunun karısının yardımcısının taksi parasına kadar yazıyor tetikçiler

çok iyi transfer bok atmaya gerek yok. yalnız işler boka sararsa fener için bu adamın kendini salması huzursuzluk çıkarması yada devre arası gitmek istemesi çok olası.
Bok atacak birsey yok ki öyle bir kariyeride yok ,bunu tanıyan fenerli bile çok yoktur
Bu kekolara skorer 9 numara lazımken kanat forvet aldılar ki bu çocuk santrfor bile sayılmaz

tadic ve dzeko ya bilinenden fazla para veriyorlardı büyük ihtimalle bu iki oyuncunun maaşı duran'ın en az 3 de 2 sini oluşturuyordur benim tahminimce o yüzden duran için sadece 5-6 milyon euro maaş artışı sağladıklarını düşünüyorum. dzeko ve tadic büyük ihtimalle 13 civarına yakın alıyordur. ikisi içinde 4.2 açıklanmış miktar, bonuslarla 6- 6.5 civarı oluyordur o yüzden oradan boşalan maaşın üstüne ekleyip verdiler.

sanırım kiralamalarda direkt kiralama bedeli gibi gösterip bu maaşın vergisinden de kurtulabiliyorlar diye biliyorum. tabi bu durumda maaşı arabistan takımının ödeyip kiralama bedelini alması gerekiyor galiba

Kötü adam değil belli. Osimhen'le hiçbir şekilde kıyaslanacak bir adam olmadığı da belli.

Saha içinde çok potansiyelli ama iki ileri bir geri gibi performansı var demişler. Benim daha çok saha dışında yaptığı hırboluklarla ilgili söylenenler dikkatimi çekti. Adam Kolombiya MT'da takım arkadaşlarına küfredip kavga bile etmiş. Bayağı bencil, egolu bir tip deniyor. Morinho'yla birbirilerini iyi buldular gibi geliyor bana hayırlısı ama zaten Duran Emmi de gelse tazminatörün olduğu yerde rezillik yaşanmaması mümkün değil.

Fenerbahçe'nin Jhon Durán’a yıllık net 15 milyon Euro maaş teklif ettiği; kiralama ve menajerlik ücretleri de dahil edildiğinde transferin sarı-lacivertli kulübe 1 yıllık toplam maliyetinin yaklaşık 20 milyon Euro’yu bulacağı vurgulandı.
Transfermarkt bile böyle yazdıysa yalnız oha lan paralara bak.

Hollanda medyasına baktım adam 6 ay önce 20 milyon euro maaş ile gitmiş araplara. Fenerde maasinin tamamını ödeyeceğine gore yillik 20 milyon euro maaşı var. Kafayı sıyırdı herifler.

Tabi açıklanıyor mu? Hayır.

şu maaşa 2 tane top class avrupadan topçu ikna edebilirsin, allahtan rakibimiz harbi amatör yönetiliyor. duran kim aqsafhshdgsd. burayı okuyan şikeci taraftarlar size acı bir gerçek söyleyeceğim, seneye beşiktaşla muazzam bir 2.lik yarışı içinde olacaksınız.

Oyun stillerini geçtim tipleri bile benzerken, buna verecekleri parayla bonservissiz J.David'i 4 yıllığına tapusuyla alabilirlerdi. Bu kiralama bedeliyle yıllık 40'a mal olmuştur sanırım.

salaklara bak davidi tapusuyla alirsin o paraya bir senelik opsiyonu olmayan adama 20 veriyorlar kansiz basin da bisey demiyor ahahahahah is artik cok buyuk komediye dondu. basinda kalemler kirilmali artik

Geri
Üst Alt