GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,3K
Sayfa
2/21
Bi zamanlar Terim. Tetteh'i isterim diye tutturmustu. O zamanin parasiyla 8M E bi tarafiniza girecekti. Neyse cok sukur olmadiydi. Bir sene sonra Malatya'ya gitmisti eleamn sonra da kayboldu piyasadan. Bu sefil de ona benziyor. Ne kadar pahaliysa o kadar oyi zanneden bir kesim hep var.

Söz konusu takımın şu evrede daha net tecrübeli adamlara ihtiyacı olduğunu düşünmekteyim. Duran bu isteğe karşılık veremeyebilir. Fiziği ile var olan bir topçu. Fena da birinci değildir. Uzaktan şutu var. Genel olarak bakarsak Duran için inanılmaz rakamlar dolaşıyor. Avrupa’dan topçu ikna edemediler belli ki. Özellikle ekonomik açıdan hiç sağlıklı görmüyorum. Mesela Lukaku, Vlahovic veya David daha iddialı görünebilirdi.

Söz konusu takımın şu evrede daha net tecrübeli adamlara ihtiyacı olduğunu düşünmekteyim. Duran bu isteğe karşılık veremeyebilir. Fiziği ile var olan bir topçu. Fena da birinci değildir. Uzaktan şutu var. Genel olarak bakarsak Duran için inanılmaz rakamlar dolaşıyor. Avrupa’dan topçu ikna edemediler belli ki. Özellikle ekonomik açıdan hiç sağlıklı görmüyorum. Mesela Lukaku, Vlahovic veya David daha iddialı görünebilirdi.
Vlahovic, Tudor etkisiyle belki turnuvada birqz daha canlanmis gibi duruyor. Lukaku olabilirdi ama o da pek bu taraflara gelme niyetinde degil herhalde. David de akoc'u ikna edememis diyorlar. 😃

Buna para veriyorlar taraftarın gazını alsın diye

Walker, Vazquez, Duran hepsi önce Yago denen yönetim aklama aparatından çıkıyor, sonra Romano yazıyor.

Ha gelirse de gelir Balotelli gibi herif, arızanın teki. Bizim için alınası bir risk ama FB zaten kaosta ve geçmişte arıza tiplerden hiç verim alamamışken bu isme girmesi tam bir Ali Koç dönemi özeti

Fenerbahçe'nin probleminin santraforu olduğunu düşünmüyorum.

El Nesiri yüzünden şampiyon olamadık diye bir durum değil. -ki Dzeko gerçekten çok iyi bir topçuydu. Gitmesine sevindim. 40 yaşına gelmiş olmasına rağmen çok iş yapıyordu.

Bunlar bu baygın orta sahayla hiçbir iş yapamazlar. Bir de savunma hatları rezalet durumda.

Fb aldı diye sallamağa gerek yok

İyi bir atlet her şeyden önce ve bu sayede ligde fark yaratacaktır

Değişik bir tekniği var, fuleli solak bi herif öyle kazma da değil yani

Dan dun yapıştırabiliyor topa

Fb seviyesi için muazzam transfer. Bundan iyisini getirmeleri mümkün değil tabii ki €25m verecekler bir yıllığına yoksa böyle oyuncuları izleyemezler

Fb aldı diye sallamağa gerek yok

İyi bir atlet her şeyden önce ve bu sayede ligde fark yaratacaktır

Değişik bir tekniği var, fuleli solak bi herif öyle kazma da değil yani

Dan dun yapıştırabiliyor topa

Fb seviyesi için muazzam transfer. Bundan iyisini getirmeleri mümkün değil tabii ki €25m verecekler bir yıllığına yoksa böyle oyuncuları izleyemezler
Niye Kolombiya’da Borre, Cordoba falan oynuyor da bu oynamıyor

Attığı spektaküler goller dışında ben oyunda çok numarasını görmedim ana planda 50 maç 90 dk nasıl oynarı bence kimse bilemez.

Çok iyi de çıkabilir Duran bu muymuş da dedirtebilir.

Niye Kolombiya’da Borre, Cordoba falan oynuyor da bu oynamıyor

Attığı spektaküler goller dışında ben oyunda çok numarasını görmedim ana planda 50 maç 90 dk nasıl oynarı bence kimse bilemez.

Çok iyi de çıkabilir Duran bu muymuş da dedirtebilir.
golleri yaydan kaleye vurmus girmiş bala göte

ahmet kutucunun bundan iyi golleri var

koşuşundan belli oluyor topcu olmadıgı

Arabistan'dan aldığından daha fazla para kazanacakmış. Toplam yıllık 25 milyon euroyu bulacak masrafı. Yetenekli bir oyuncu ama çok değişken biri çok iyi bir golde atabilir inanılmaz goller de kaçırabilir. Şu ana kadar bir takımın yıldızı veya ana plan oyuncusu olmadı. Problemli de bir oyuncu imiş ki ayrılmasını Ronaldo istiyormuş. Muhakkak katkı verecektir Nesyri'den çok daha büyük takım golcüsü lakin oyun içinde top dağıtma, servis yapma gibi bir olay benim izlediğim maçlarda yoktu kendisinde. Hatta biraz bencil bir oyuncuydu. O yüzden oyun içi Dzeko katkısı vereceğini sanmıyorum. Fb'nin Lukaku veya Sörloth'u almamaları bence bizim için daha iyi. Yoksa illa belli bir yetenekte birini alacaklar zaten o paralara.

Geri
Üst Alt