Temu Osimhen'i.
Nasıl kiralayacaklar?25 milyonun biraz üzerine çıksalar Haaland ı bile kiralayabilirler aslında.![]()
Vlahovic, Tudor etkisiyle belki turnuvada birqz daha canlanmis gibi duruyor. Lukaku olabilirdi ama o da pek bu taraflara gelme niyetinde degil herhalde. David de akoc'u ikna edememis diyorlar.Söz konusu takımın şu evrede daha net tecrübeli adamlara ihtiyacı olduğunu düşünmekteyim. Duran bu isteğe karşılık veremeyebilir. Fiziği ile var olan bir topçu. Fena da birinci değildir. Uzaktan şutu var. Genel olarak bakarsak Duran için inanılmaz rakamlar dolaşıyor. Avrupa’dan topçu ikna edemediler belli ki. Özellikle ekonomik açıdan hiç sağlıklı görmüyorum. Mesela Lukaku, Vlahovic veya David daha iddialı görünebilirdi.
Ne diyorsun ya ??Bu elemanın kafa gidik belli olur bu yüzden transfer
Mübağla yapmıştım da anlaşılmamış…Nasıl kiralayacaklar?
Niye Kolombiya’da Borre, Cordoba falan oynuyor da bu oynamıyorFb aldı diye sallamağa gerek yok
İyi bir atlet her şeyden önce ve bu sayede ligde fark yaratacaktır
Değişik bir tekniği var, fuleli solak bi herif öyle kazma da değil yani
Dan dun yapıştırabiliyor topa
Fb seviyesi için muazzam transfer. Bundan iyisini getirmeleri mümkün değil tabii ki €25m verecekler bir yıllığına yoksa böyle oyuncuları izleyemezler
golleri yaydan kaleye vurmus girmiş bala göteNiye Kolombiya’da Borre, Cordoba falan oynuyor da bu oynamıyor
Attığı spektaküler goller dışında ben oyunda çok numarasını görmedim ana planda 50 maç 90 dk nasıl oynarı bence kimse bilemez.
Çok iyi de çıkabilir Duran bu muymuş da dedirtebilir.