Fenerbahçe Küme Düşürüldü İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallah beni bilen bilir nerde yasadigimida bilir, bu haberler cogalmaya basladi buralarda. Bence siz hazirlikli olun derim. Bu haftasonu benimde kulagima geldi pek inanmamisdim ama haberler cogalmaya basladi, tüpcünün uefa binasina cagirilmasi filan olabilir yani.

Hala kitlenmemiş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Diyelim ki haber doğru ozaman zevk veren UEFA mı olmuş olacak?

saçma sapan kaynak TR'de olmayacak adalet genelevde bakire aramaktan farkı yok

Vallah beni bilen bilir nerde yasadigimida bilir, bu haberler cogalmaya basladi buralarda. Bence siz hazirlikli olun derim. Bu haftasonu benimde kulagima geldi pek inanmamisdim ama haberler cogalmaya basladi, tüpcünün uefa binasina cagirilmasi filan olabilir yani.

Belirteyim Okan arkadaşımız yıllardır İsviçre'de yaşıyor.

Söyledikleri hep çıkmıştır.

bu adam önemli bi trabzonlu ama...atilla dilaver,bu...

Çok fanatik bakıyorlar yani ufacık bir gelişmede hemen kutlamaya başlıyorlar , bunu biraz da lobicilik faaliyetleri olarak görüyorum. Elbette düşecekler ama ilk cümle çok alakasız geldi. UEFA düşürmüş de bunlar nasıl hala düşmedi diye şaşırıyor.UEFA'ya direnebilecek bir güç yok, öyle ya fener gider ya hiç birinizi almamla bu iş kapanmaz. Hadi bizimkiler yürek yedi ve düşürmüyorum dedi. Fener'in kıyamete kadar oynayacağı tek Avrupa maçı Arena deplasmanı olur.

hocam fb düştü diye mi haberler geliyor ben pek inanamıyorum çünkü buna

Kilit lütfen twitterde taninmayan birinin haberi.

30 Mart'tan önce düşmezler.

Adamlar kume dussun herkese benden cay :cay:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt