Fenerbahçe Küme Düşürüldü İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam fb düştü diye mi haberler geliyor ben pek inanamıyorum çünkü buna

Sonucda insanlarin uefa, fifa binalarinda calisan tanidiklari oluyor, türklerin sonucda yabanci arkadaslarida var o binalarda calisan türklerde var ayriyeten. Benim tanidigim bir kiz var mesela zürihde fifa binasinda sekreterlik yapiyor (gerci onun haberi yok birseyden). Söylentiler varmis iki haftadir ben haftasonu kahvede duydum maci izlerken.

Türk milleti abartmayi sever, dedikoduyu carpitir filan ama baya baya millet konusuyor artik. 3 temmuzdan beri hic böyle dedikodular yokdu ama isde su son dönem baya cogaldi yani.

Küme düşmeme fırsatını kaçırdılar.

Tabi o dönem kendilerine çok güveniyorlardı.

O tren kaçtı şimdi -36 puan pazarlığı yapıyorlar ama UEFA'nın talimatı kesin düşecekler.

Biz olmasak ülke futbolu kolombiyadan farksız olurdu.

Hem küme düşme hem de -36 puan olsa süper olur. Etrafımda fenerliler kaybolur :)

Az önce UEFA Genel Sekreteri İnfantino'nun yardımcısının biraderi ile görüştüm ceza almayacakmış fb .

ya seçim öncesi fb küme mi düşürülür.gerekirse avrupaya gıtmeyelim derler yınede fb yı kume duşurmezler.ts nun şampiyonlugunu versınler o da yeter.tarihlerine bu kara leke suruldu bır kere temızleyemezler

#Fenerbahçe : Küme düşse de yukarda hala yüzen klüp.

Lan kitleyin şu çocuk çoluk topiğini

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şunları puan tablosunda geçmeden düşürülmesinler, 1 puan bile silinmesin ,Allah'ım ne olur!

Ama siz okumuyorsunuz ki adam şimdi düşecek dememiş ki.

Benim anladığım düşme kararı verilmiş uygulamanın ne zaman yapılacağı belirtilmemiş.

Ha başbakan rica etmiş olabilir seçimden sonra düşsün diye orası bizi ilgilendirmez.

O şemsiye açılacak arkadaş ne zaman bilemem ama olacak.

Hadi bakalım inşallah. Bu olayların sonunda düşürecekler bu şikecileri, her zaman söylüyorum bunu!

tinercileri de unutmayalım...

bu arada eğer yunanistandaki gibi olursa şikebahçe amatöre kadar düşebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt