Haber Fenerbahçe, Ligde Kalan Maçlar İçin Yabancı VAR Hakemi İstiyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1773239296764.webp

Fenerbahçe, ligde kalan maçlar için yabancı VAR hakemi talebinde bulundu. (A Spor)

Torunoğulları,: "Biz TFF ve hakemlerle ilgili açıklama yapmıyoruz. Hakemlerle ilgili şikâyeti olmayan kulüp var mı? Herkes şikâyetçi. Ligin sonuna geliyoruz. Maçlar çok sıkıntılı olacak. Benim önerim; yabancı VAR hakemi olsun. Müsabakada oynayan iki takımın birer temsilcisi de VAR odasında olsun. Ondan sonra ne sıkıntı olur, ne şikâyet olur."

TFF yöneticisi Mecnun Otyakmaz: "Bundan sonraki maçlarda iki tane takımdan birer yönetici gelsin, VAR odasında oturup beraber izlesinler."

Sene başından beri söylüyorum bizim kulupler dahil hickimse samimi degil bu konuda yabancı hakem olayini 8jk harici kimse dillendirmedi bu sene

sezon sonuna doğru yine kendi taraftarlarına "bakin biz bir sekilde birseylerin mücadelesini veriyoruz elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz yapıyı bozmak icin" kartını tekrar oyuna soktular :ROFLMAO:

hic şaşmaz anasını satayim

İngiltere den gelecekse gelsin hakemler dandik danik hakemler gelmesin.

10 hafta kala elit ligler hakemlerini vermez Eray, yine cer cop ligler anca verir
4 büyüklerin bu konuda samimi degil samimi olsalar sezon başlamadan var yabancı olsun demeleri gerekirdi
Ben şikeci ülkelerin hakemlerini istemiyoru ha bizimkilerden bok olma şansları yok ama istemiyorum

Böyle bişey olursa maçlar bitmez odada kavga çıkmaktan başka bişey olmaz 10 saniyelik pozisyon 10 dk izlenir topçular çimlerde piknik yapar
Sacma. Bir klup yoneticisi niye hakem odasinda bulunur? Yeterince baski var adamlarin ustunde zaten. Bunun federasyon yoneticisi tarafindan dillendirilmesi buyuk skandal.

İlk 5 ligden hakem gelmezse gelmesin... Portekiz liginden de gelmesin...

Geri
Üst Alt