- 12 Haziran 2009
- 8.208
- 2.356
- 1.918
Bu bizim için daha iyi. Vardaki şerefsiz tetikçilerini unutma.İç sahadaki derbiyi gene yabancı hakem yönetecek, bizim yönetim de sessiz kalacak.
Fenerin sahasında Yasin Kol, bizim sahamızda yabancı hakem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bizim için daha iyi. Vardaki şerefsiz tetikçilerini unutma.İç sahadaki derbiyi gene yabancı hakem yönetecek, bizim yönetim de sessiz kalacak.
Evet kulağa çok kötü geliyor ama yine de daha iyi olur bizim için. Türk hakemleriyle iç saha avantajı yaşamıyoruz.İç sahadaki derbiyi gene yabancı hakem yönetecek, bizim yönetim de sessiz kalacak.
Evet kulağa çok kötü geliyor ama yine de daha iyi olur bizim için. Türk hakemleriyle iç saha avantajı yaşamıyoruz.
Torunoğulları,: "Biz TFF ve hakemlerle ilgili açıklama yapmıyoruz. Hakemlerle ilgili şikâyeti olmayan kulüp var mı? Herkes şikâyetçi. Ligin sonuna geliyoruz. Maçlar çok sıkıntılı olacak. Benim önerim; yabancı VAR hakemi olsun. Müsabakada oynayan iki takımın birer temsilcisi de VAR odasında olsun. Ondan sonra ne sıkıntı olur, ne şikâyet olur."Fenerin yabancı hakem istemesi kolpadir. Varda bukadar lehine olan şeyi hatta hic aleyhine olmayan Türk hakemlerini niye istemesin bunlar
Galatasarayına güvenBunu demişlerse getirecekleri hakemleri ayarlamışlardır, geçen sezon ki gibi olmaz. Satın aldıkları tipleri getirirler.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi