Fenerbahçe Lobisinin Galatasaray ile Trabzonspor'un Arasını Açması

Necmi Koyuncu

Cezalı
Ünal Aysal zamanında olması gerektiği gibi kardeş takımımız, selefi idmanocağı zamanından beri Galatasarayımızın kardeş camiası olan Trabzonspor ile aramız sistematik bir şekilde açılmaktadır. Maalesef naif ve görece genç taraftarımız da bu oyuna gelmektedir. Ne yazık ki 1 nisan şakası gibi Galatasaray-Trabzonspor maçında skorbord da sözüm ona fenere yahut müzeye taraftar çağırmak için ama esasında içimizdeki kriptolu fenerli iletişimcilerin suikastine maruz kalarak fener lobisi galatasaray ile trabzonun arasını açma operasyonunda zirve yapmıştır maalesef...

2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor hoşgeldin pankartından şampiyonların kupası müzesinde olur skorborduna geldik...Bir de tribünlerde şikeci trabzon kümeye diyenler ya fenerlisiniz ya da ahmaksınız...Ayrıca Olcay Şahan da gerçekten beşiktaşlı ise tribünde şikeci trabzon sloganı duysa bile bunu dile getirmemesi lazım fenerin saflarını sıklaştırmaması lazım demek ki o da ya ahmak ya da hain bir fenerli!!!

Bu maçtan daha büyük gündemdir ben ölene kadar trabzonsporu 1.000.000 defa fenere tercih ederim lütfen kendinize gelin yahut bu takım taraftarlığını bırakın. Galatasaray şikecinini hırsızın değil mağdurun, haklının yanında olur; sarının yanındaki renk zevk meselesi değil şeref meselesidir!!! Aslolan Galatasaray...

Galatasarayın Galatasaraydan başka dostu yoktur olamaz ts köpek 1 camiadır az bile yapıyoruz.

Trabzonspor'la aramizin acilmasina benim de canim cok sikiliyor. Ancak bu konuda Trabzonspor'un da cok hatalari var. Trabzonspor iktidarin masalarindan alinip gercek sahiplerine verildiginde suphesiz iliskilerimiz yine iyilesecektir.

Aynen öyle.2015'te adamlara adeta bize niye yatmıyorsunuz şerefsizler diyip hakem hatalarıyla 7 kişi kalınca da oley çekiyorsun sonra da bu Trabzon niye bizi sevmiyor.E sevmez tabi.Adamlar zaten yıllardır seni Bizans takımı olarak görüyor sevmiyor,sen kendi kendine gelin güvey oldun pankart açarak kardeş kulüp ilan ederek.

Yanlış başlık yanlış düşünce...
TS ile galatasaray'ın arasını fb değil ts taraftarı, karaktersiz futbolcuları açmıştır.
Balık kadar beyni olmayan bilincsiz taraftarı bu şekilde devam ettikçe açık olmak zorundadır.
Az bile yapıldı.

GSCimbom Mobile App

Ts karaktersizlik konusunda , Fenere taş çıkarır. Fenerin ne idüğü belli en azından nefret ediyorum bu hamsilerden iyiki kazandık bugün şükürler olsun uyuyamazdım valla.

Trabzonspor'la aramizin acilmasina benim de canim cok sikiliyor. Ancak bu konuda Trabzonspor'un da cok hatalari var. Trabzonspor iktidarin masalarindan alinip gercek sahiplerine verildiginde suphesiz iliskilerimiz yine iyilesecektir.
Olabilir üstat galatasarayın temsil ettiği ne varsa karşıtı fenerdir. Beşiktaş 2 sene şampiyon oldu diye fenerlilerle sosyal medyada dirsek temasına girmek galatasaraylılığın düşmesine bile yol açar.

Sıkıntı içerde 2-1 kazandığımız maçta bunlar 7 kişi kalınca oley çekmemizle başladı biraz.

Sonraki maçlarda bilendiler, oyunculara bir şeyler attılar vs.

hadi ya ? Formalarimizi yaksinlar, sacma sapan demec versinler, bilmem ne yapsinlar, Nando nun üzerine yürüsünler, ama Kardes olalim. Bunu kendileri istediler

Ne Fener'in yanındayız ne Trabzon'un. Yesinler birbirilerini, derdi bize mi düştü? Hak, hukuk sağlayıcısı da biz değiliz ve ülkede kimsenin bu kavramlar üzerinde derdi yok zaten açık şekilde.

Aralarında sözde husumet olan takıma her maç kuzu kuzu yatıp, 3 tane yiyen Trabzon takımı ve camiası bizim maçlara gelince, Muslera gibi efendi bir kişiliği hem sinirlendirecek hem sinkaflı laflar edecek kadar aciz tipler. Elbette bize yatsınlar demiyorum çıkıp adam gibi oynasınlar ama ne bu düşmanca takılınan tavırlar, küçük oyuncularının ettiği gereksiz laflar? Eğer böyle yaparlarsa burada onları çiçeklerle karşılamamızı beklemeyecekler elbette.

Ts karaktersizlik konusunda , Fenere taş çıkarır. Fenerin ne idüğü belli en azından nefret ediyorum bu hamsilerden iyiki kazandık bugün şükürler olsun uyuyamazdım valla.
Tabii ki yenelim kim diyor yenmeyelim skorbord saçma hem aralarındaki en karaktersizler bizim eskilerimiz olan burak ile uğur değil mi? Tonyalı, vonalı, maçkalı, oflu, erdoğdulu, akçaabatlı tertemiz trabzon taraftarının ne suçu var bizim düşmanımız fener, bu böyle biline, hürmetler...

Banane Fenerbahçeden ve Trabzonspordan, illa birisini tercih mi etmek gerekiyor. Kaldı ki o senenin şampiyonu yasal olarak Fenerbahçe ve kimin olduğu da zerre kadar umrumda değil. Bunların oyuncuları da dahil büyük bir kesimi bize karşı terbiyesizlik yaptığı için açıkcası zerre kadar sevmem. Fenerbahçe'nin dolduruşuna gelme gibi birşey olduğunu da düşünmüyorum. 2 senedir bir taraflar bize fazlasıyla kalkmıştı gereken dersi vermeleri iyi oldu.

Biz Galatasarayız, başkalarının arasındaki sorun yüzünden birilerine cephe alıp diğer tarafa şirin gözükme derdinde olamayız. Bize karşı kim saygısızlık yaparsa cevabını almalı.

Trabzonspor gibi dostum olacağına Fenerbahçe gibi düşmanım olsun.

Olabilir üstat galatasarayın temsil ettiği ne varsa karşıtı fenerdir. Beşiktaş 2 sene şampiyon oldu diye fenerlilerle sosyal medyada dirsek temasına girmek galatasaraylılığın düşmesine bile yol açar.

Fenerlilerle aramizin iyilesmesi benim de canimi acayip sikiyor. Fenerbahce bu ulke futboluna dair yanlis, curumus, bozuk ve ahlaksiz olan her seyin vucut bulmus halidir.

Fenerin Trabzon'dan veya Besiktas'tan iyi oldugu dusuncesi kadar sacma bir dusunce yoktur. Su an zararsizlar diye yapmis olduklarini unutmak olmaz.

Galatasarayın dostu Galatasaray dır.

Düşmanda olmaya aslında karşıyım ama uzak dursunlar diğer kulüpler mümkünse bizden ama rahat durmadıkları için doğal olarak savunmaya geçip ortalık karışıyor işte. Herkes kendi çöplüğünde ötse sorun kalmaz aslında ki kulüplerin iç sorunları zaten yetiyor kafa yormaya

Hiç kimsenin yanında değiliz.İki kulüpde şerefsiz camialardır.

Geri
Üst Alt