Fenerbahçe Lobisinin Galatasaray ile Trabzonspor'un Arasını Açması

Türkçe yazmak varken neden Arapça?
Ayrıca bimukabele değil doğrusu "Bilmukabele"dir

Saygılar.
Renktaş bana takılıyor hürmetler diyerek ondan karşılık verdim isterseniz likewise deyim isterseniz aynı şekilde yeter ki senin gönlün olsun renktaş :) Doğrusu da bilmukabele'dir tdk'ya bakabilirsiniz isterseniz, hürmetler...

Bomboş bir konu.Kimsenin dışardan müdahalesi ile açılmadı aramız.Bizim taraf birşeyler yaptı,onlar da yaptı.Aramız açılırsa da açılsın ne kaybımız olacak?Böyle süslü süslü laflarla birşeyler anlatmaya çalışmışsın ama olmamış yani.

Bomboş bir konu.Kimsenin dışardan müdahalesi ile açılmadı aramız.Bizim taraf birşeyler yaptı,onlar da yaptı.Aramız açılırsa da açılsın ne kaybımız olacak?Böyle süslü süslü laflarla birşeyler anlatmaya çalışmışsın ama olmamış yani.
Fenerle aramız o denli yakınlaşmadı mı bjk ve trabzon ile açılırken? Bu benim hüsnü kuruntum mu renktaş?

Lütfen, katılmayabilirsiniz ama gündem ve gelecekteki ciddi bir mesele hem madem öyle değil bomboş bir konu neden skorbord yazısını yazan adamı kovacağız bu kabul edilemez dedi abrürahim albayrak? selametle...

Bizi fenerden daha büyük düşman gören onlar sıkıntı onlarda bence, bizim ise hala en büyük düşmanımız fener bunun da önüne kimse geçemez sezonsal ufak tefek yakınlaşmalar var onlarda önemli değil

1000 tane trabzonspor'a bir feneri değişmem . fener en azından büyük kulüp. bunlar gibi nankör kindar değil.
* herifleri arena'da "şampiyon " diye karşıladık
* leş oyuncularını alıp zengin ettik
* şike sürecinde destek verdik

peki onlar ne yaptı ? tuttular babalarını öldürmüşçesine kin duydular bize. ..k hamsileri.

ünal aysal zamanında falan kardes takım dıye bısey yoktu. bızımkıler bunlara cok el uzattı ama oralı olmadılar zamanında 2011 sampıyonu hosgeldın dıye pankart acıldı adamların hocası mac sonu cıkıp bu sızı alakadar etmez bızım meselemız dedı. tolunay manyağıydı galıba.

bunların asıl problemi hagi nin ilk td olduğu yıl deplasmanda bunlara yatmayıp bağırta bağırta yenmemiz.
diğer olayda bu selçuk ceyhun burak transferleri. lobi mobi hikaye yani

Ikisiyle de aramiz bozuk olmali.Boyle devam.

1000 tane trabzonspor'a bir feneri değişmem . fener en azından büyük kulüp. bunlar gibi nankör kindar değil.
* herifleri arena'da "şampiyon " diye karşıladık
* leş oyuncularını alıp zengin ettik
* şike sürecinde destek verdik

peki onlar ne yaptı ? tuttular babalarını öldürmüşçesine kin duydular bize. ..k hamsileri.
Renktaş sakinleş yarın konuşalım o ne demek fenere değişirim biz teziz onlar antitez :)

Banane trabzon'dan

Fener benim ezeli rakibim sevmem de
trabzon denen camianın taraftarı formamı yaktı, maç sonları mor menekşeler çalındı oyuncularının keşke her maç burda oynasak demeleri, taraftarımıza küfürleri

İnşallah içerde dışarda sürekli tokatlarız da bir daha böyle basit camialar la muhattap olmayız

TapaTalK

Banane trabzon'dan

Fener benim ezeli rakibim sevmem de
trabzon denen camianın taraftarı formamı yaktı, maç sonları mor menekşeler çalındı oyuncularının keşke her maç burda oynasak demeleri, taraftarımıza küfürleri

İnşallah içerde dışarda sürekli tokatlarız da bir daha böyle basit camialar la muhattap olmayız

TapaTalK
Onu diyenler eski hain topçularımız değil mi? sanki erdoğdulu çocuklar demiş gibi söyleme renktaş idmanocağının renkleri galatasaray sevdasından sarı kırmızı konmuştur daha ortada devlet bile yok iken iki istanbul gecelerini özleyen hain için trabzonu yargılamak yanlış.

@Osman SEDEN belirtmiş zaten.Bizim bunlara deplasmanda 4-2 koyduğumuz maçtan sonra başladı bunların nefreti bize.Yakınlarda aramanın anlamı yok

@Osman SEDEN belirtmiş zaten.Bizim bunlara deplasmanda 4-2 koyduğumuz maçtan sonra başladı bunların nefreti bize.Yakınlarda aramanın anlamı yok
Doğru ama fener lobisi körüklüyor bugün bile skorbord olayını nasıl köpürtülüyor izliyorum ayrıca son derece önemli bir konu olmasa albayrak bu rezilliğe imza atanı başkanla konuştum yarın kovacağız der mi?

Düşüncede bir sıkıntı var gibi. Trabzonspor karaktersiz bir klubtur.

Trabzonspor kim ya dost olsan nolur olmasan nolur abartmayın şunları kendilerini birşey sanıyorlar sonra

Trabzonspor'u Trabzonspor bile bu kadar ciddiye almıyor.

Doğru ama fener lobisi körüklüyor bugün bile skorbord olayını nasıl köpürtülüyor izliyorum ayrıca son derece önemli bir konu olmasa albayrak bu rezilliğe imza atanı başkanla konuştum yarın kovacağız der mi?
Benim trabzon'dan nefret etme nedenim diğer bütün takımlara fark bize farklı muamele yapması.Hiçbir maçlarında bizim maçlarımızdaki gibi bir ortam görmedim.Fenerle alakası yok.Bizzat adamların kendisinden kaynaklı.Her maçımızda sürekli gerginlik.Bak seneye de aynısı olacak.Hiç değişmez,yine türlü türlü pislikler

Geri
Üst Alt