Fenerbahçe Lobisinin Galatasaray ile Trabzonspor'un Arasını Açması

Trabzonspor Anadolu'nun baskaldirisi, Istanbul hegemonyasinin yikilisidir

Trabzonspor futbolla yatip kalkan bir sehrin cocuklarinin ozverisi ve calismasiyla buralara gelmistir

Fenerbahce ise irkcilik, nefret, sike, tesvik, hile, guclunun yaninda olma ve haksiz rekabettir

4. Yildizi kazandigimiz sezon trabzon'da yedek kulubesinden sahaya daldilar ve Muslera'ya saldirdilar,yine ayni sezon sampiyonluk yolundaki rakibimiz bjk'ya karsi stadi bombos biraktilar oysa bizim macta düsmanca bir ortam vardi

Kendileri bizi düsman ilan ettiler,bizimle alakasi yok.

Trabzon rakibimiz olamaz

Konu başlığını ben açtım saçma gereksiz diyenler oldu ama bakın fenerin oyununa gelmeyen trabzonspor ve galatasaray yönetimlerimiz çok şık beyefendi açıklamalar geldi resmi sitelerinden olduğu gibi aktarıyorum çok şükür mustafa başkan da fenerin ali cengiz oyununun farkında;

önce trabzon yazdı websitesine;

"Bu akşam Galatasaray ile Türk Telekom Stadyumu’nda oynadığımız karşılaşmanın ardından stadyumdaki skorbordda yansıyan ifadenin ne anlama geldiğini herkes gibi biz de merak ediyoruz. Galatasaraylı yetkililere soruyoruz: Hiçbir amaca hizmet etmeyen bu ifade hangi maksatla; hangi kurum ve şahıslar kastedilerek kullanılmıştır? Acilen cevap beklediğimizi belirtir, kamuoyuna saygıyla duyururuz. "

sonra da mustafa başkanın kaleme aldığı söylenen resmi sitemizdeki cevabımız;

"
Bugün oynanan Galatasaray -Trabzonspor maçı sonrası stadyumdaki skorboard aracılığıyla yapılan yayın tamamen müze ile ilgili gereksiz bir tanıtım yazısıdır.

Trabzonspor ya da herhangi bir değerli rakibimiz hedef alınarak yapılmamıştır.

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilecek bu tanıtım yayından derhal kaldırılmıştır.

Bu gereksiz yayın ile ilgililer hakkında gereken soruşturmanın yapıldığını, herhangi bir kastımız olmadığını Trabzonspor camiası ve spor kamuoyuna samimiyetle bildiririz.

Galatasaray Spor Kulübü

"

Trabzonspor Anadolu'nun baskaldirisi, Istanbul hegemonyasinin yikilisidir

Trabzonspor futbolla yatip kalkan bir sehrin cocuklarinin ozverisi ve calismasiyla buralara gelmistir

Fenerbahce ise irkcilik, nefret, sike, tesvik, hile, guclunun yaninda olma ve haksiz rekabettir
Altına imzamı çakıyorum renktaş...

4. Yildizi kazandigimiz sezon trabzon'da yedek kulubesinden sahaya daldilar ve Muslera'ya saldirdilar,yine ayni sezon sampiyonluk yolundaki rakibimiz bjk'ya karsi stadi bombos biraktilar oysa bizim macta düsmanca bir ortam vardi

Kendileri bizi düsman ilan ettiler,bizimle alakasi yok.

Trabzon rakibimiz olamaz
Rakibimiz değiller karadeniz şubemizler cidden şaka yapmıyorum trabzonspor idmanocağı ve idmanyurdunun birleşimiyle oluşmuştur.

En son oynadiklari bjk macinda stadin yarisi boştu. Negredo.gol.atinca bir alkış tutmadıkları kalmisti arti olarak hic bağırmadı tribun gruplari sessiz sedasiz.mac izlediler.

Sunu kafamiza sokalim. Ts taraftarı feneri ve bizi esit sevmez tek fark husumetleri fenerle. Bjkyide biraz kendilerine yakin gorurler. Bide şenol falan bjkye gidince milliyetçilik damarlari iyice kabardi.

Memlketi trabzon olan GSlilar olabilir aramizda. Onlar duygusal bakıyor olaya.

Memlketi trabzon olan GSlilar olabilir aramizda. Onlar duygusal bakıyor olaya.

Benim memleketim degil ama babam Trabzonspor taraftaridir (Trabzonlu degiliz, aile de Fenerbahceli). Bu yuzden tarafli bakiyor olabilirim ancak yine de Fenerbahce'nin tum mide bulandirici vukuatleri dusunulunce Trabzonspor'la son donemde yasadigimiz seyleri karsilastirmak sacma geliyor bana.

Trabzonspor'la kardes olmaktan ziyade, Fenerbahce'yle bir tutma meselesi bu.

Alakasi yok!

O kadar fazla geriye gitmeye de gerek yok, benim futbol hafizam kuvvetlidir.
Mesela 2010-2011 sezonunda biz sekizinci olurken bu hamsi beyinliler bizi az kücümseyip dalga gecmemisti, siz unutmus olabilirsiniz ama ben hala hatirliyorum.
Selcuk Inani transfer ettigimizde GS kim yeaaauuu? Trabzonu birakip sekizinci olan GSye mi gidilir yeaauvv? diye az kudurmamislardi.

Kisacasi, bu hamsi beyinliler bize karsi her zaman böyleydiler.

Son olarak ise, 2010-2011 sezonu sampiyonu artik her kimse orman cocugunun dik alasidir.

Benim memleketim degil ama babam Trabzonspor taraftaridir (Trabzonlu degiliz, aile de Fenerbahceli). Bu yuzden tarafli bakiyor olabilirim ancak yine de Fenerbahce'nin tum mide bulandirici vukuatleri dusunulunce Trabzonspor'la son donemde yasadigimiz seyleri karsilastirmak sacma geliyor bana.

Trabzonspor'la kardes olmaktan ziyade, Fenerbahce'yle bir tutma meselesi bu.
Ayrıca ben de bırakın trabzonluluğu karadenizli bile değilim...fener kakadır...

Trabzonspor'u severim ama bu düşmanlığı biraz kendileri yarattı.

Trabzon'un önce kendi içinde ki kaptan denilen gizli fb li Onur gibi adamları temizlemesi lazım

Trabzonspor'u severim ama bu düşmanlığı biraz kendileri yarattı.

Trabzon'un önce kendi içinde ki kaptan denilen gizli fb li Onur gibi adamları temizlemesi lazım
Orası öyle sadece onur değil, burak, uğur, olcay ve pahallı yabancılar...Trabzon erdoğdulu çocuklarla şampiyon olacak tekrar el oğlu ile değil ki burak yılmazın antrenmanlarda abdülkadiri aşşağıladığı duyumları geliyor en azından benim duyumum öyle...

Orası öyle sadece onur değil, burak, uğur, olcay ve pahallı yabancılar...Trabzon erdoğdulu çocuklarla şampiyon olacak tekrar el oğlu ile değil ki burak yılmazın antrenmanlarda abdülkadiri aşşağıladığı duyumları geliyor en azından benim duyumum öyle...

Zaten son senelerde Trabzon kendi benliklerini kaybeden bir yapıya dönüştü. Takım için mücadele eden yerli oyuncuları parmakla seçilir. Eskisi gibi takıma gönül veren yabancı oyuncuda bulamıyorlar.

Gelen başkanlar ve yaptıkları sponsorluk anlaşmaları zaten ayrı bir felaket bunun sorunlusuda tabiki halkının siyasi tutumu. Önceden Trabzon Karedeniz'in takımıydı şimdi çoğu Karedenizli sövüyor. Sadece şuanki Trabzon kentinin halkını temsil ediyor onlarında hali ortada yakında şehiri araplara satmaktan kendileri barınamayacak.

Zaten son senelerde Trabzon kendi benliklerini kaybeden bir yapıya dönüştü. Takım için mücadele eden yerli oyuncuları parmakla seçilir. Eskisi gibi takıma gönül veren yabancı oyuncuda bulamıyorlar.

Gelen başkanlar ve yaptıkları sponsorluk anlaşmaları zaten ayrı bir felaket bunun sorunlusuda tabiki halkının siyasi tutumu. Önceden Trabzon Karedeniz'in takımıydı şimdi çoğu Karedenizli sövüyor. Sadece şuanki Trabzon kentinin halkını temsil ediyor onlarında hali ortada yakında şehiri araplara satmaktan kendileri barınamayacak.
Trabzon istanbuldan yönetilirse böyle olur tüm suç mehmet ali yılmazla başladı maalesef.

Insallah kumeye dustuklerinde son tekmeyi atan biz oluruz bir gun

Bizim Türkiye'de tek rakibimiz vardır o da Fenerbahçe'dir.Bizim ebedi ve ezeli düşmanlarımız onlardır.Diğer takımlarla ister dost olalım ister düşman farketmez.

fenerbahçe lobisiyle ne alakası var ? ne yapmış fb lobisi ?

son derece saçma bir başlık olmuş.

Galatasarayla bu aşağılıkların arası iyi olmamalı zaten.

Fenerbahçe ile alakası yok, Olcay'ın forum şubesi olmayın.

Geri
Üst Alt