Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

Cevap: Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları

Numaralıdan izlemek başka birşey olsa gerek :)

Mod notu: Forum üzerinden bilet satışı yasak!

GsBonusa 2 hafta önce başvurdum kart onaylandı ama hala elime geçmedi. Yarın bankaya sorucam tekrar umarım biletler satışa çıkmadan elime geçerde alabilirim bilet.

arkdaslar manısadan seslenıyorum 2tane eskı acık bıletı ıcın 30+30=60tl fazladan para verılır

arkdaslar manısadan seslenıyorum 2tane eskı acık bıletı ıcın 30+30=60tl fazladan para verılır

Krdeşim burdaki arkadaşalr kendılerı bılet arıyo karaborsacı bualamassın burda......;)Bulursak yanı para talep etmeyız fazladan..

Biletin çıkış fiyatı %90 65TL olacak arkadaşlar.

Bilginize.

Ekleme: Eski Açıktan bahsediyorum..

Yarın sabahmı satısa cıkıyo hacı?

Ne zaman çıkacağı konusunda bir bilgim yok.

Ancak karaborsada şimdiden dönen fiyatlar 180 - 200 Lira arasında, yine eski açıktan bahsediyorum tabii.

Allah sabır versin, inşallah sorunsuz şekilde temin edebilirsiniz.

Krdeşim burdaki arkadaşalr kendılerı bılet arıyo karaborsacı bualamassın burda......;)Bulursak yanı para talep etmeyız fazladan..

dogru dıyosunda ben ıstanbullu deılım manısada bırak bıletıx bıle yok ayrıca calısıyorum eh gsbonusta tek care bu anlıcagın

büyük ihtimaLLe yarın sabah saat 10.00 da gs bonus kartLıLara çarşmaba günüde normaL satışa çıkacaktır. en azından böyLe umuyorum :)

galatasaray-fnerbace macı ıcın

arkdslar eskıkaler arkası bıletlerı nkdr bılmıyorum ama 65-70 neyse 30mılyon fazla verıcem manısada oturuyom ve bılet bulma sansım cok az 2bılet lazım yanı +60mılyon vermeye razıyız eger ımkan varsa organızasyonda olur [email protected]

büyük ihtimaLLe yarın sabah saat 10.00 da gs bonus kartLıLara çarşmaba günüde normaL satışa çıkacaktır. en azından böyLe umuyorum :)

normal kartlılara kalmazkı bonuskartlılar bıtırı zaten hepsını kaldıkı ben ızmırden almayı bılanlıyorum kalcagını bılsem salı aksamından bıletxın onune gıderım

Cevap: galatasaray-fnerbace macı ıcın

Karaborsa yasak bu sitede.Dikkat edelim lütfen...

kimsenin bi bilgisi yokmu biletler nezaman çıkıcak çarşambamı perşembemi : ???

biletlerin satışa gece veya sabah erken vakitte çıkma olasılığı varmı?

Geri
Üst Alt