Fenerbahçe maçı biletleri tükendi!

Cevap: Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Bilet Fiyatları

Keşke her maç biletlere böyle ilgi olsa...:o:)

yok mu arkadaşlar bi gsbonus sahibi olup yardım edecek delikanlı bi adam ;)

Sabah bunun için uyanıcam umarım satışa çıkar kaparız hemen.

biletlerin satışa gece veya sabah erken vakitte çıkma olasılığı varmı?

henüz resmi açıklama yapılmadı fakat çarşamba saat 10:00 da satışa çıkıcak büyük ihtimalle tabi gsbonuslulara kalırsa cuma günüde normale ama kalma şansı hiç yok madrit maçında 14-15 sularında bütün biletler tükenmişti.

Cevap: Gs Bonusu olan arkadaş aranıyor!

arkadaşlar ankaradayım ben de. gitmeyecek arkadaşlar olursa özelden mesaj atsın lütfen. bu maça kesin gitmem lazım. her türlü buluşur alırız bileti. şimdiden teşekkürler.

henüz resmi açıklama yapılmadı fakat çarşamba saat 10:00 da satışa çıkıcak büyük ihtimalle tabi gsbonuslulara kalırsa cuma günüde normale ama kalma şansı hiç yok madrit maçında 14-15 sularında bütün biletler tükenmişti.

Çarşamba gec deılmı...:confused:

Çarşamba gec deılmı...:confused:

kaç yıldır derbi biletleri çarşamba çıkıyor zaten yarın olsaydı bugun siteden duyururlardı öyle bi haber olmadığına göre bir değişiklik yok ve biletler çarşamba saat 10 da biletixden satılmaya başlanır

kaç yıldır derbi biletleri çarşamba çıkıyor zaten yarın olsaydı bugun siteden duyururlardı öyle bi haber olmadığına göre bir değişiklik yok ve biletler çarşamba saat 10 da biletixden satılmaya başlanır

Gs bonusla kac senedır satılıyo bu bıletler :)

Gsbonustan bahsetmedim normal biletten bahsediyorum Gsbonus lafını kullanmadım zaten kaç yıldır dediğimi de okumuşsundur ve bu nedenle bu bonus olayından bahsetmediğimi anlasaydın keşke de bana da bunları yazdırmasaydın :)

çıldırcam ya kart bulamıyorum. ama gerekirse bu maça tepeden iner yine giderim :)

yok ya, asker var olmaz mı :)

yok bea o yemiyor ama sana şunu söyleyim polis amblemi olan kimlik bile yetiyor ben esk polis okulunun verdiği yurda giriş kartıyla bile neler yapmıştım mesela o kart sayesinde gençlerbirliği takım otobüsüne kadar girmiştim kaptan bülent başındaydı gençlerin işte lincolnün ilk maçı seyircili bizde 3 2 kazanmıştık falan filaaaaan :D ama polis lazım askeri unut :D

hobaaa abi sen baya ileri gitmişsin ya helal olsun:) iyi cesaret. artık bi şekilde bulcam kartı. çevremi seferber ettim :)

yok bea o yemiyor ama sana şunu söyleyim polis amblemi olan kimlik bile yetiyor ben esk polis okulunun verdiği yurda giriş kartıyla bile neler yapmıştım mesela o kart sayesinde gençlerbirliği takım otobüsüne kadar girmiştim kaptan bülent başındaydı gençlerin işte lincolnün ilk maçı seyircili bizde 3 2 kazanmıştık falan filaaaaan :D ama polis lazım askeri unut :D

Artık turnıke var eskıde kaldı o gunler:)Çevik herkezı tanıyo....;)

özel güvenlik çevirmese soyunma odalarındaydık :D ama bu derbi maçı için olur mu tabiki imkansız ama umarım bulursun ben samiyendeki son 4 fener maçına gittim (1-2 sulu maç , 2-1 kupa maçı , 1,0 nondaaaaaa :D , 0 -0 bol kırmızılı maç valla bakıyorumda her gittiğim maç olay olmuş :D ) hemde eskişehirden hatta bi arkadaşım sağolsun adanadan gelmişti allahtan nonda var kurtarmıştı bizi :D bu sene adanadayım biletsizde gidilmez bende abimin eline bakıyorum valla maça falan görevli olursa gidebilirim ama 2 haftasonra da vizelerim var eskişehire gidecem maçtan 3 gün sonra haydi çık işin içinden :)

Geri
Üst Alt