Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
Muslera - Maicon, Serdar, Denayer - Mariano, Fernando, N'diaye, Tolga - Feghouli, Belhanda - Gomis (A Spor)

Niye yani niye? İşleyen bir takımı işlemeyen bir takımdan korkarak değiştirirsin niye? Kazansa bile kaybedecek ki gerçekten kaybederse ne demeyi planlıyor acaba fenerden korktum filan mı?

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Denayer
Fernando - Tolga
Feghouli - Badou - Belhanda
Gomis

Yaptı yine yapacağını Hırvat..

sent via GSC

Sakinim küfretmeyeceğim maç sonunu bekliyorum. Olur da ters sonuç çıkarsa yine saçmalayan biri yüzünden bir derbi kaybedersek fena söveceğim.

Sahaya diziliş nasıl olacak bakalım. Üç stoperli sistem ise sorun çıkarabilir, Denayer sol bek ise idare edebilir, bek özellikleri var.

bu kadro kesin mi

bu hırvat köylüsünün anasını avradını boşuna anmayalım şimdi

Linnes veya Latov yerine Denayer'i tercih edince sistem mi değişmiş oldu?

Tudor’un aldığı risk tutmaz ise iyi giden çarka çomak soktuğu için maç sonu burada asılır. Kazanırsa kahraman. Başka yorum yapmaya gerek yok, ben olsam sistemi bu maçta bozmazdım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berbat kadro. Tudor bu mactan 3 puan alamazsak bahane üretmesin.

15.dakikada filan geriye düsersek mecburen degisikligi yapmak zorunda!

Linnes ile Lato varken Denayer'li 3 savunma nedir? T.Cigerci zaten 2 haftadir oynamamis üstelik.

Gecen hafta Mariano en kötü macini oynamis bu sistemde üstelik.

Konya deplasmanında hem Lato'nun hem de Denayer'in sol bek performansını gördük.

Lig erken bitmesin diye bir takım operasyonlar yapılmış olabilir. Kendi sahanda 3 stoper çıkmak nedir. :/

Geri
Üst Alt