Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Kusura bakmayinda, Tudorun cogu tercihi burda elestirildi ama cogu da tuttu. Tolgayi sol acikda oynamaktan tut, Yasin ve Garryi sag ve sol bek olarak oyuna sokmaktan tut, Garry yerine Selcukun oyuna girmesi vs vs.

Biraz güven arkadaslar.

Resmî 11 belli oldu 3 lü stoper

Hayırlısı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan adamların sağ kanadı düz yolda yürüyemeyen dırar kazması. Ne gerek var böyle bir tercihe. Tolga oynasın ok sıkıntı yok arkaya koy lato veya linnesi. Korkak herif. Bu adam beraberliğe razı bence.

Skrtl yok

FB Stoper tandemi: Roman - Neto

Ulan Gomis bunlara tecavüz eder :D

sol bek linens olmalıydı tolga denayer ikilisi sıkıntılı olabilir o kanatta hücuma da çıkamayız denayerlen
Kusura bakmayinda, Tudorun cogu tercihi burda elestirildi ama cogu da tuttu. Tolgayi sol acikda oynamaktan tut, Yasin ve Garryi sag ve sol bek olarak oyuna sokmaktan tut, Garry yerine Selcukun oyuna girmesi vs vs.

Biraz güven arkadaslar.

Şu kadroyu savunan arkadaşlar bir desin hele Denayer ve Tolga kanadı ile nasıl bir atak gerçekleştirmeyi planlıyorsunuz? Yok 3lü defans oynayacağız diyorsanız oynadığımız zaman hangi maçta iyi oynadık veya rahat mı battı da böyle bir tercihe geçiyoruz yoksa malum şahıs rakipten mi korktu cevaplarsa sevinirim. Her şeye boş beleş vardır bir bildiği mantığı ile biat edip sonra birilerinden nefret etmekle insanları etiketleyip kıt zekanız ile boş gündem yaratıyorsunuz şurada.

Woaw kenan senden böyle bir yazı görünce ağlamaklı oldum. Daha uzun uzun yazıp anlatmak istediğini sonda tek cümleyle bitirmen gibi birşey bekliyordum.
Furkan mesajlarımı anlamadığın için yaptığın saçma sapan alakasız yorumlara da böyle cevap veriyorum. Ben her zaman böyle davranıyorum, sakin olmak lazım, bekleyelim bakalım zaten değiştiremeyiz şu anda kadroyu. Sakin olması gerekenlerin başında sen geliyorsun, yine hoşuna gitmeyen her mesaja futbol dışı cevaplar veriyorsun, yetmiyor yine ortaya o tür mesajlar atıyorsun. Bir türlü herkesin senin gibi düşünmek zorunda olmadığını anlayamadın.

Son düzenleme:
23231123.webp

Dirar sık pas hatasını yapan birisi. Eğer diziliş doğruysa çok net üstün oluruz orta sahada.

Sence normal mi?

Neden hep Fener maçlarında deniyorlar böyle şeyleri. Anlamak güç.

sent via GSC

Aynı kadroyla çıksa bu sefer de niye aynı kadroyla çıktı derbiye diğer maçların kadrosuyla çıkılmaz mı özel bir hazırlık/plan/önlem olmaz mı diyeceksin o yüzden sallamanın hiçbir manası yok.

Dizilis umrumda degil. Tek dusuncem

Sex sex sex
Kan kan kan

Biraz güven arkadaslar.
Fernandonun stoperlerin içine girip 3 lü savunmaya döndüğü son 2 deplasman maçında ikinci yarıda klasik düzene dönmeseydi maçları vermiştik. Olmuyor işte 3 lü savunma,zorlamanın manası ne ?

Furkan mesajlarımı anlamadığın için yaptığın yorumlara da böyle cevap veriyorum. Ben her zaman böyle davranıyorum, sakin olmak lazım, bekleyelim bakalım zaten değiştiremeyiz şu anda kadroyu. Sakin olması gerekenlerin başında sen geliyorsun, yine hoşuna gitmeyen her mesaja futbol dışı cevaplar veriyorsun, yetmiyor yine ortaya o tür mesajlar atıyorsun. Bir türlü herkesin senin gibi düşünmek zorunda olmadığını anlayamadın.

Benim gibi düşünmek zorunda değil tabiki. Ben eleştiri yapıyorum. Nasıl herkes futbolcuya td ye vs eleştiri yaptığı gibi. Bende üyelere yapıyorum. Onlarda bana yapıyor.

Kazara ilk yarıyı önde kapatırsak ikinci yarıya fehuli-selçuk değişikliğiyle başlarız.

Hepsi bir kenara hepimiz teknik direktör kesildik. Boşuna demiyorlar Türkiye’de 80 milyon teknik direktör var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt