- 24 Mayıs 2009
- 18.466
- 19.910
- 2.273
Ben ölücem bu Babel yine 11de çıkacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ölücem bu Babel yine 11de çıkacak
yanlış aslında kötü olsa bile silinmemeli hemen tepkilere göre adamlar .Barış Yılmaz mac kadrosuna alinmamis. Yeniceri Alpaslan yok, yeniceri Arda ise kulübeye alinmis.
Saygı duyuyorum ama katılmıyorum abi. Ne tempo he oyun hızı. Sadece yavaşlatıyorÖyle deme yav topu tutabilip dağıtıyor sağ kanatta maalesef ne emre ne morutan yapamadı o işi . Gününde istekli oldumu oynuyor adam.
FEguli gibi kontrat bitiyor ay götümü kaldıramicam havasında olmadı hiç.
ortasahamız tempolu top yapan olsa %1000 haklısın der bende yeek olsun derdim ama malum oyunu kabul edip ileri top atma kafasında olduğumuzdan tutup dağıtsa yeter şimdilik.Saygı duyuyorum ama katılmıyorum abi. Ne tempo he oyun hızı. Sadece yavaşlatıyor
Önemsiz bi detay knk.Detay: Arda yedekler arasinda
isinmaya bile gönderilmez ismail cipe gibiÖnemsiz bi detay knk.
Fakat süre alacaktir
Bay yedekte olsa iyiydi.
12 kişi olmuş onlarin kadro ama böyle bile avantaj getirmesi yerine zararı dokunur, o derece bir adama dönüştü.Mackolik Ömer oynuyor gösteriyor. kalp krizi geçiriyordumEkli dosyayı görüntüle 155671
Bende sen kalp krizi geçirdin sandım. gelmiyorrsun artık renktasMackolik Ömer oynuyor gösteriyor. kalp krizi geçiriyordumEkli dosyayı görüntüle 155671
Cica 10 numara oynarsa 1 gol 1 asisti var
Morutanin yerine tercih ederdim knk. Fizikli atlet oyuncuya iht olabilir bu macBomboş futbolcunun teki bence.