Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Baris top tutamaz ve sirti dönük oynayamaz. Sadece defansin arkasina sarkar. Barisa giden top geri gelir ve ilerde cogalamayiz. Cok baski yeriz bu kadroyla.

Hadi önde icardi oynasa ücüncü yerli olarak ortada berkani oynatirsin hic lafim olmaz. Ama 4 yerli ile oynayip ortada torreira yerine berkan ile cikmak neyin nesidir?

Berkan yerine de Torreira da olsaymış iyi derdim. Lakin düşündürücü

Icardi ve Torreira'sız çıkılmaz bu maça. İşler kötü gittiğinde hemen değişiklik yapacak çünkü sorumlu belli.

İnşallah Okan hocanın planları tutar ama bir santraforla çıksaydık daha iyi olurdu sanki.

Torreira dünya kupasında hiç oynamadığı için fizik olarak çok kötü dönmüştü ve son 2 maçta forma giyemedi. İstanbulspor maçında 70'den sonra olumlu top kullanamadı. Sonradan oyuna girmesi daha doğru olabilir. Icardi'nin hiç maç temposu yok. Gomis 6-7 sene önce oynadığı derbilerde iş yapamamıştı.

İlginç bir 11. Sanki kadroyu 2. Yarıya saklamış.

Berkan son maçın en iyi adamıydı neredeyse bu maç kesilemezdi zaten, İcardi muhtemelen hazır değil. Fenerin formasyonunda Barış onlara sorun yaratabilir diye düşünüyorum bence iyi kadro.

Bay yipratacak icardi/gomis yikacak diye yorumladim

kerem başlarına bela olacak.Bu maçı alırsa kerem alır.

Geri
Üst Alt