Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Ilerideki dortlu: formsuz ve geriye Kerem haric pek kosmayan

Orta sahamiz: Torreira tek basina savasacak bu durumda

Defans: Allah onlara guc versin cunku hersey onlara kalmis
Alper bey maç sonu büyük bir kavgadan çıkacağız. Ya öleceğiz ya oldurecegiz

Arkadaşlar

Cok pc oyunu oynuyorsunuz

kaan ayhanın ortasahaya sertlik kattıgını kanıtlayın

ne pas opsiyonu olabiliyor ne sertlik ne hız var adamda sadece biraz ayagı düzgün garanti pascı

Hiç içime sinen bir 11 olmadı
Hocanın bir bildiği vardır diyecem de kaan ayhanı stoper yedeği yapmak için orta sahadaki etkinliğini bitirmek şaşırtıcı.
4.stoperimiz kim?
Böyle kadro planlamasının içine

Bir kere de 3lü os ile çıkıp orta sahayı al bilader sonra kanat oyuncularıyla gidersin.

Mertens ve Ziyech aynı anda 11 oynamamalı çok statik kalıyorsun. Kerem zaten içe doğru giriyor solda oynasa bile iyice alanı daraltıyosun ne gerek var. Bu kadro kontraya çıkamaz oyunu alıp set oyunu kuramaz. Uzaktan vurup şansa bala gol atmaktan başka bir gol atabilme şansımızı görmüyorum malesef çok çok kötü kadro bence hiç beğenmedim.

2 takımda çok hücumcu kadroyla çıkmış. Kaybeden çok eleştirilir özellikle Okan Buruk.

Arkadaşlar

Cok pc oyunu oynuyorsunuz

kaan ayhanın ortasahaya sertlik kattıgını kanıtlayın

ne pas opsiyonu olabiliyor ne sertlik ne hız var adamda sadece biraz ayagı düzgün garanti pascı
Kanıt bulamam da demirbay dan iyi olduğu kesin.teknik konuşup kafa şişirmek istemem kaan klasik 6 değil baya iyi bir 8 dir gözümde.okan hocam bu sezon forma adaleti denen şeyi unuttu.
Saldım çayıra oynuyoruz inş mevlam kayıra

biraz daha ofansif ve kalabalık ortasaha ile maçı ilk yarıda çözebilirdik.

biraz fazla "top bizde kalsın"cı bir 11 olarak gördüm

Kanıt bulamam da demirbay dan iyi olduğu kesin.teknik konuşup kafa şişirmek istemem kaan klasik 6 değil baya iyi bir 8 dir gözümde.okan hocam bu sezon forma adaleti denen şeyi unuttu.
Saldım çayıra oynuyoruz inş mevlam kayıra
kaan klasik 6 oynayabilir ama bizde 8 gibi oynuyor ve pas opsiyonlarına gelmıyor yine torreiraya agır yük biniyor press yapıp hem topla cıkarken torreirayı arıyoruz

demirbay oynayınca stoperlere yaklasıp pas opsiyonu olusturuyor böylece torreira biraz rahatlıyor

En azından

-Kaan stoper değil
-Toreira 8 saçmalığından dönülmüş
-Kaan osda topu alabiliyo ama tutamıyo onla oynasak oyun çok git gele döner ileri hat komple savunma zaafiyeti oluştururdu bu yüzden demirbay tercih edilmiş

Daha doğru bi kadroyla çıkmalıydık ama bi planımız var gibi bakalım tutacakmı

Zaha ile Kerem seçimine bir şey demem keza Mertens doğru tercih 10'da. Tek sıkıntı Demirbay ile Kağan'ı değiştir kimse hayır demez, gel gelelim hoca'nın büyük maç kadro seçimleri de hiç fena sonuçlar vermedi. Hayırlısı bakalım.

Geri
Üst Alt