- 6 Eylül 2014
- 83.201
- 56.777
- 4.283
Aykut hocam futbolu biliyor cunkuaykut kocaman olsa kaan ayhanı oynatırdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut hocam futbolu biliyor cunkuaykut kocaman olsa kaan ayhanı oynatırdı
onlar oynarsa rezil oluruz herifler kosmuyorzaha + ndombele bu mac oynamicaklar da hangi mac oynicaklar acaba
Topu oyuna sokmada yardım etmiyor diyorsun peki rakibi karşılamada doğru yer tutma alan savubması vs demirbaydan 3 gömlek iyi değil mi kaan?kaan klasik 6 oynayabilir ama bizde 8 gibi oynuyor ve pas opsiyonlarına gelmıyor yine torreiraya agır yük biniyor press yapıp hem topla cıkarken torreirayı arıyoruz
demirbay oynayınca stoperlere yaklasıp pas opsiyonu olusturuyor böylece torreira biraz rahatlıyor
neye gore 3 gomlek iyi hocamTopu oyuna sokmada yardım etmiyor diyorsun peki rakibi karşılamada doğru yer tutma alan savubması vs demirbaydan 3 gömlek iyi değil mi kaan?
Futbol sadece istatistik değil recep hocam kaanın sakinliğine ihtiyacımız olan bir maçtı bu.
Keşke sen haklı çıksan ilk tebrik eden ben olacam emin ol.neye gore 3 gomlek iyi hocam
Bunun gibi puan kaybetsek de saldırsam diye bekleyen tiplere itibar ediliyor ya en çok ona yanıyorum ya.Türk teknik direktörlerin yerli futbolcular üzerinden yaptığı adamcılık bitmeyecek demekki.. Kerem için CL gruplarını yaktınız yetmedi.. Yazıklar olsun.
Kerem geçen maç iyiydi de Kaan neden bir anda kesik yedi anlamıyorum.
Defans ve ofans hattındaki köprü funksyonu sağlamak içinYa neden kerembay pöff