Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

geçen sene icardisiz torreirasız kadroyu görünce bu sayfadaki yorumlar aklıma geldi , dejavu oldum :) burdaki herkes okan hocadan ve ekibinden daha iyi anlıyor sonuçta bu işten. okan hoca mutlaka haksızdır. istifa

Şu kadroyla Okan buruk bu maçtan kazanmayı boşverin beraberlikle çıksın onun hakkında daha da birşey demeyeceğim 🤬

kaan klasik 6 oynayabilir ama bizde 8 gibi oynuyor ve pas opsiyonlarına gelmıyor yine torreiraya agır yük biniyor press yapıp hem topla cıkarken torreirayı arıyoruz

demirbay oynayınca stoperlere yaklasıp pas opsiyonu olusturuyor böylece torreira biraz rahatlıyor
Topu oyuna sokmada yardım etmiyor diyorsun peki rakibi karşılamada doğru yer tutma alan savubması vs demirbaydan 3 gömlek iyi değil mi kaan?
Futbol sadece istatistik değil recep hocam kaanın sakinliğine ihtiyacımız olan bir maçtı bu.

Kerem D uzaktanlivakovici avlayinca buralar degerlenir

Topu oyuna sokmada yardım etmiyor diyorsun peki rakibi karşılamada doğru yer tutma alan savubması vs demirbaydan 3 gömlek iyi değil mi kaan?
Futbol sadece istatistik değil recep hocam kaanın sakinliğine ihtiyacımız olan bir maçtı bu.
neye gore 3 gomlek iyi hocam

Türk teknik direktörlerin yerli futbolcular üzerinden yaptığı adamcılık bitmeyecek demekki.. Kerem için CL gruplarını yaktınız yetmedi.. Yazıklar olsun.
Bunun gibi puan kaybetsek de saldırsam diye bekleyen tiplere itibar ediliyor ya en çok ona yanıyorum ya.

Net bir maglubiyet bekliyordum simdi tescillendi ismail kartal irfani gercek yerine cekmis ismailden vazgecmis dogru hareket

Ismail Crespo oynasalar Top cikaramazlardi bizde tam tersi demirbayin icinden eski gunlerinin cikmasini bekleyecegiz umarim yanilirim

Demirbay ne arkadaş.. ortasahada ezecekleri besbelli .. toreria yalnız kalacak..

Demirbay ın yumuşaklığını ortasahamız kaldıramaz Saçma sapan bi tercih..

Kerem geçen maç iyiydi de Kaan neden bir anda kesik yedi anlamıyorum.

Doğruyu söylemek gerekirse gerçekçi olmakda fayda var şu ana kadar goşterdikleri performans ve kaliteleriyle 4,5 adam hariç kim oynarsa oynasın çok farketmiyor..O sabit 4,5 kişide belli zaten.
Zahayi gözu kapalı şu 11 'e koyamiyorsak transferde ciddi hatalar yapmışiz demekdir.
Zaha girdiğinde maçida getirebilir o farklı bir konu..Ama sanchezdeki netliği hicbirisnde goremiyoruz.

Hücum anlamında karagümrük maçında çok kısır olan ileri dörtlü ve orta sahayı

Fb maçında da aynı şekilde sahaya sürmek ne kadar doğru göreceğiz

Umarım Okan hepimizi yanıltır

Ama ilk 11'i beğenmedim

Geri
Üst Alt