Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Amrabatla çıksaydı bari karşısı
Çok sağlam geçiş yiyecez
Madem yunus da yunus koy 8,5 a

Beklediğim ve herkesin beklediği 11 Hocamız rakibe göre ne diziliş ne kadro çıkarmıyor zaten sürpriz yok saygı duyacağız. Allah yardımcımız olsun.

Hocam 1 haftadir kafamda oynuyorum maci berkan torreira orta sahasi, mertens yerine sara olmaliydi ya. Umarim kazaniriz

11 böyle olmamalıydı
Ama yine her türlü savaşmalıyız
Haydi Cimbomb !

geriye düşmediğimiz sürece sorun yok.

geriye düştüğümüz an sırasıyla orta saha ve bek çıkarmaya başlarız.

fener maçı bjk maçına benzemez. kan alırlar, en iyi hoca biliyor bunu

Bence doğru kadro değil ama Okan’ın bileceği iş. Yetki verilmiş bir kere. İfb’ye 2 kere arka arkaya yenilmek, yb ve tjk facialarını da katarsak, artık istifa sebebidir. Kovulma sebebidir diyeceğim ama dursun kovmaz okan’ı.

Ezber devam.

Bu orta saha üçlüsünün büyük maçlarda bozulması elzemdi.

Yunusa değinmiyorum bile. Sahada bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Neyse haydi Cimbom koy geç şu hain kulübe

Beklediğim ve herkesin beklediği 11 Hocamız rakibe göre ne diziliş ne kadro çıkarmıyor zaten sürpriz yok saygı duyacağız. Allah yardımcımız olsun.
Önceden yapıyordu. Derbilere farklı 11 ler çıkıyordu hazırlanıyordu bildiğin. Şu an sanki tembellesmis gibi rakip analizi falan hak getire. Son oynamadığımiz finallerin hepsi karavana

biraz görünen köy kılavuz istemez hesabı var ,mertens tabıkı hucumda faydalı ama berkanı oynatıp ortayı 3lemek daha mantıklı olurdu böyle maclarda
manıkta öyle ama gol bulmak istiyorsan mertens önemli silah - en azında ilk yarı - sonra berkan yorulan yerine mutalka girecektir.

bir oynayalım maçı önce yav.

Yav bıktım bu şampiyon olunduktan sonra hocalarin popolarinin arşa cikmasindan. 2 sene önce ne güzel mütevazı ne yapacagini bilen kadroyla çıkıp 3 atmıştın simdi niye herşey ezber

Yunus Mert'i nasıl egale eder bilmiyorumda hdi bakalım.

baktı tutmadı ikinci dever sallai girer.

Geri
Üst Alt