Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Kısmen katılamıyorum bu pahalı kadro olayına ,yani endüstrinin enflasyonuda göz önüne alınmalı
Zaten kapıyı 8 den açıyorlar selam vermek için bile

Keremi 12 ye satarsak dediğinde haklı oluyorsun tabiki. 20/22 bandında ki oyuncuyu yarı fiyatına sattık
Nasıl katılamıyorsun yav her sene minimum 30 milyon euro bonservis harcandı adama, hangi dönem böyle bir lüks vardı.

Jelert’i 10a alıyorsun Kopenhag yerine 2ye adam alıyor bugün o adamın TM değeri Jelert’ten yüksek. Geçen süre 2 ay.

Ben böyle geniş kadrodaki herkesin iyi olduğu bir dönem hatırlamıyorum.

Elindeki forvet hattı dünyada yok daha sayarım da neyse.

Nasıl katılamıyorsun yav her sene minimum 30 milyon euro bonservis harcandı adama, hangi dönem böyle bir lüks vardı.

Jelert’i 10a alıyorsun Kopenhag yerine 2ye adam alıyor bugün o adamın TM değeri Jelert’ten yüksek. Geçen süre 2 ay.

jelert'in, okan hocanın onayı olmamasına rağmen alındığını söylemişlerdi haluklar. sence doğru mudur?

bana doğru gibi geliyor. sebebim de şu: okan hoca adamı en başından beri hiç düşünmedi yaw. kaan'ın falan olmadığı anlarda bile düşünmedi. kendisi aldırmış olsa, bir şekilde oynatırdı sanki.

jelert'in, okan hocanın onayı olmamasına rağmen alındığını söylemişlerdi haluklar. sence doğru mudur?

bana doğru gibi geliyor. sebebim de şu: okan hoca adamı en başından beri hiç düşünmedi yaw. kaan'ın falan olmadığı anlarda bile düşünmedi. kendisi aldırmış olsa, bir şekilde oynatırdı sanki.
İhtimali bile skandal, komisyonculuk, ibrasızlık sebebi bir olaydır bu.

Tarihin en büyük sağ bek bütçesini hocanın istemediği birine harcayan yönetim defolup gitmelidir ama açıkçası Okan’ın alın dediğini düşünüyorum.

Herkese alın deyip beğenmeyince de gönderin diyor sürekli.

İhtimali bile skandal, komisyonculuk, ibrasızlık sebebi bir olaydır bu.

Tarihin en büyük sağ bek bütçesini hocanın istemediği birine harcayan yönetim defolup gitmelidir
ama açıkçası Okan’ın alın dediğini düşünüyorum.

Herkese alın deyip beğenmeyince de gönderin diyor sürekli.
ben boldladığım kısma katılıyorum ve bu kısmın gerçek olduğunu düşünüyorum. çünkü hiç düşünmedi adamı neredeyse şu ana kadar. "aldım beğenmedim" durumu oluşacak kadar bile dakika vermedi adama.

ben boldladığım kısma katılıyorum ve bu kısmın gerçek olduğunu düşünüyorum.
Böyleyse ortaya çıkar elbet, ahlatçı bey Jelert sorulduğunda garip bir ağız hareketiyle komiklik yapmıştı, kendisi büyük başarı görüyordu o transferi keza Avusturya kampında tüm yöneticiler bir anda ortaya çıkmıştı yürüyen cinsellik geldiğinde.

Ben de Jelert'i Okan hocanın istemediğini düşünüyorum
Bence hocanın istediği Doue veya Bissaka idi
1 ay belki de daha fazla Doue'nin peşinde koştular, alamadılar. Sonra iş çığrından çıkınca Jelert aldılar
Öyle veya böyle 9 milyon bonservis verilen bir futbolcu yerine o mevkide hâlâ Kaan'ın oynamaya devam etmesi ağır bir transfer başarısızlığıdır.

Bonservis kısmında bahsettiğim artık fiyatlar abuk subuk bir hal aldı ,Okan değil Süleymanda gelse durum böyle olacak bundan sonra ,demek istedeğim bu

Bonservis kısmında bahsettiğim artık fiyatlar abuk subuk bir hal aldı ,Okan değil Süleymanda gelse durum böyle olacak bundan sonra ,demek istedeğim bu
Kanka anladım da işte net örnek verdim 2 ay geçmemiş 2ye aldın değeri 6 oldu

Sen 5.5luk adama 2 katını verdin ederi 5.5 kalacak mı belirsiz

Hani tempolu adam istiyorsun ya Sara gibi 20 vermek zorunda değilsin, al geliştir yüreğin yetiyorsa, 2 senede ne isterse aldık ya adama biz de Paok galibiyeti görmek istiyoruz

Şu kadrodan daha iyi kadroydu diyebileceğin var mı 2000 dışında ki 2000 kadrosu 17 senelik gelişimin eseridir

Kanka anladım da işte net örnek verdim 2 ay geçmemiş 2ye aldın değeri 6 oldu

Sen 5.5luk adama 2 katını verdin ederi 5.5 kalacak mı belirsiz

Hani tempolu adam istiyorsun ya Sara gibi 20 vermek zorunda değilsin, al geliştir yüreğin yetiyorsa, 2 senede ne isterse aldık ya adama biz de Paok galibiyeti görmek istiyoruz

Şu kadrodan daha iyi kadroydu diyebileceğin var mı 2000 dışında ki 2000 kadrosu 17 senelik gelişimin eseridir
Paok galibiyetini tüm ülke bekler artık
Transfer başarısı =cl gruplarına kalma bizim lig için o kısmınada katılıyorum
Ama transfer gerçeğimiz son dönem için Erdenin atılımı ile başladı ,ezilmeyelim altında gibisinden abuk subuk bir hale de döndü bu sene
Altını dolduramayacağım şimdi yazarak ama Okan hoca kendine has sistemi var bu net artık,o yüzden oyuncu geliştime işi de kendi futboluna has ilerler ,nerden aldı nereye getirdi diyebileceğim topçu çıkmaz(bence)
Boey ve barışın fizik gücünü kullanarak onları modern futbol atletizmine göre geliştirdi diyemem ben mesela ,buda transferde seni haklı çıkartır ama fiyatlar konusu başka bir iş.

Kadro kalitesi tartışılmaz ,takım oyunu belki
Avrupada kimde var osi icardi hattı ordan belli zaten 🤷

ilk 5 sayfa ordinaryüs prof futbol yorumcuları :d

cengiz güneşin ki de tam bi fail. 11 derbisinin 9 unu kazanmıs adama söylenmez bu. son 4 5 hedef maçını kaybetmissin daha doğru yorum olurmus.
Orta sahamızın kâğıt üstünde zayıf kaldığını öngörmek için prof olmaya gerek yok bence. Bu maç bizim açımızdan olumlu geçti evet ama tam tersi de olabilirdi.

Orta sahamızın kâğıt üstünde zayıf kaldığını öngörmek için prof olmaya gerek yok bence. Bu maç bizim açımızdan olumlu geçti evet ama tam tersi de olabilirdi.
Orta saha eksik oynamadı ki hatta fb nin iyi gözüken orta sahasının içinden geçtiler
5 Li oynadık orta sahada

Orta saha eksik oynamadı ki hatta fb nin iyi gözüken orta sahasının içinden geçtiler
5 Li oynadık orta sahada
Evet bu maç özelinde öyle galip de geldik zaten ama kâğıt üzerinde baktığımızda deplasman maçı için Berkan veya Kaan Ayhan ortada olsa daha sağlam bir orta saha olmaz mıydı

Geri
Üst Alt