Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

kredisini yükseltti bu maç baska bir sey değil zaten. dediğin hedef maçların hepsinde kaybettirdi bize okan, doğru elestiri de bu. bende yazmışımdır kesin hatta konulara. moldeli sezonda da kötüyken geçtik turu mesela orası da elestirilir. burayı sırf turu geçtiğimiz için övenler de vardır. ben onlardan da değilim. o maçlar şansa kadere geçtiğimiz maçlardı. benim hocada gördüğüm evet hatasız değil ama bizi ciddi yükseltecek potansiyele sahip adam. ben onu görüyorum. artık günü kurtarma hocalarına değil de ileriye dönük aşama aşama yükseleceğimiz ona inanıp sabredebileceğimiz bi hocaya ihtiyacımız var. eğer gerçek başarı istiyorsak buna mecburuz. benim tüm sıkıntım bu. ben sıkıldım artık 2 sene şampiyon olup 3. sene dağılmaktan. hocayla birlikte oyuncularda dağılıyor çünkü.
bu adam bu kadar kısa sürede ciddi rekorlarla kırarak ilerliyor. biz terimden sonra böyle bi hocaya hiç sahip olmadık. klopp u getir 2 maç sonra taraftar istifaya çağırır kötü gidişatta. elin adamı da ısrarcı olmaz ki o olsa taraftara sirin gözükmeye calısan yönetimler olmaz. bizim birine sırtımızı dayayıp ona güvenip üstüne koyup avrupa hedefine girmemiz gereken dönemdeyiz. burlarda sımsıkı sarılmalıyız hocaya da oyunculara da. tüm elestirim benim bu.
Okan’a verilen imkanlar tarihte kimseye verilmedi. O da lig için en iyi şekilde değerlendirdi bu imkanları ama Avrupa’da başarısız şu ana kadar bir de Galatasaray final kaybetmez, Sikerinkle bile kaybetmemişken finalde 5 yemek falan ağır işler.

Kısacası arkasında zaten büyük bir destek var ama yönetimcilik oynamayacak, takıntılarının kurbanı olmayacak.

Şu Jelert olayı FTde olsa çarmıha gerilirdi mesela, 11 milyon euroya tarihte bek almayan takım sırf Okan için 20 m euroya iki kanada da birer tane aldı, bazı şeylerde daha dikkatli olması da gerek.

youngs boysu getirin su cikardigimiz 11i yine yener gecer

cok riskli ve sacma sapan bir oyun anlayisimiz var

fb bile bir anda 2-3 yapabilirdi maci

atamadiklari icin biz galip geldik

ayni taktik ile paoka karsi cikarsak sonu hüsran ile biter ama
doğru. bende aynını düşünüyorum fb atsa tam tersi skoru görürdük. maç sonu ilk bunu söyledim yanımdaki arkadaslara. ama biz atsak 6 7 de olurdu. iki takımda savunmaya değil daha fazla gol atmaya oynadı. okan ın savunma yapıtğı yok zaten.

ha maçın son dklarına bu zamana kadar hiç yapmadığı savunmayı 5 lediği bi taktiğe de geçti. deniyor arkadaslar bu adam bir şeyleri. en çok elestirildiği nokta bu zaten adamın. tek bildiği oyun standartı var. ama adam bunu bilmediği için değil böyle oynatmak istediği için yapıyor. çoğu zamanda tutuyor. avrupa maçlarında da tam tersi az kazandık çok kaybettik. ama mücadele ettik geçen sene gruplarında. kimse etmedik diyemez. galatasaray, izlemek istediğimiz gibi çarpıştı rakipleriyle. bir gün gelecek oynamak istediği oyun avrupada'da tutacak görürsünüz. o zaman sadece gslilerin değil herkesin zevkle izlediği bir galatasaray göreceğiz. uefa kupasnı aldığımız dönemdeki gibi.

yaw benim geçmişe dönük mesaj bulup paylasmıslıgım yoktur su forumda. sadece bi yorum gördüm onun akabinde ardındakileri alıntıladım.
benim elestirdiğim nokta koyu ile işaretlediğim yer zaten. maç bitmeden sahaya çıkan oyuncuların rollerini de performanslarını da tahmin edemezsin. o yüzden iyi kadro demek de, aynı sekilde kötü kadro diyenler kadar hatalı. yukarıda yazdığım mevkilerinde oynama yapılmadığı sürece. berkanı forvete atıp osimheni libero oynatma gibi...
20 kişi alıntılayıp beni özel olarak belirtmişsin yav :asd:

son maçlarda -hedef maçlar- çıkardığı 11'ler ve oyunu üzerinden sürekli patlayan bir hoca varken bu tip msjların yazılması kadar doğal şey yok. ki o maçlarda eleştirenler tutturmuş oldu.

ayrıca o zaman maç öncesi 11 yorumlamak boş iş. hatta maçı bitene kadar konuşmak boş iş. önder özen gibi yapıp sezon sonu kupaya göre değerlendirelim hocayı.

neyse hep biz fail olalım yeter ki hoca dersine çalışsın, ezberden kaçsın.

son maçlarda -hedef maçlar- çıkardığı 11'ler ve oyunu üzerinden sürekli patlayan bir hoca varken bu tip msjların yazılması kadar doğal şey yok. ki o maçlarda eleştirenler tutturmuş oldu.

ayrıca o zaman maç öncesi 11 yorumlamak boş iş. hatta maçı bitene kadar konuşmak boş iş. önder özen gibi yapıp sezon sonu kupaya göre değerlendirelim hocayı.

evet boş iş maç öncesi kadrosunu elestirmek veya övmek. futbol sonuç işi. sahada herşeyi doğru yaparsın skoru bulamazsın. ağzına sıcarlar adamın. bazen de tam tersi övülürsün. buna göre maç öncesi koca bir bosluk.

Korkma titre

youngs boysu getirin su cikardigimiz 11i yine yener gecer

cok riskli ve sacma sapan bir oyun anlayisimiz var

fb bile bir anda 2-3 yapabilirdi maci

atamadiklari icin biz galip geldik

ayni taktik ile paoka karsi cikarsak sonu hüsran ile biter ama
PAOK nasıl bir takım bilmiyorum ama diğer kısımlara katılıyorum. Oyun anlayışımız çok riskli. Rakipte hızlı bir ofans varsa önde basan defansımız çok açık veriyor. Sanchez bir tık toparlıyor ama nereye kadar. Asla güven vermiyor takım.

Şu esen yalancı bir rüzgar olabilir, hiç emin değilim durumdan açıkçası.

PAOK nasıl bir takım bilmiyorum ama diğer kısımlara katılıyorum. Oyun anlayışımız çok riskli. Rakipte hızlı bir ofans varsa önde basan defansımız çok açık veriyor. Sanchez bir tık toparlıyor ama nereye kadar. Asla güven vermiyor takım.

Şu esen yalancı bir rüzgar olabilir, hiç emin değilim durumdan açıkçası.

benim gecen sezon izledigim paok makine gibi takimdi

ftnin panasini delik desik ettiler

bu sene belki de en ciddi rakibimiz bunlar olacak su ana dek

ilk 5 sayfa ordinaryüs prof futbol yorumcuları :d

cengiz güneşin ki de tam bi fail. 11 derbisinin 9 unu kazanmıs adama söylenmez bu. son 4 5 hedef maçını kaybetmissin daha doğru yorum olurmus.
Kağıt üstünde gerçekten de orta sahayı rakibe şılap diye bırakabilme potansiyeli olan bir 11 değil miydi yani? 😄

Zaten çıkıp görmeden bilemeyeceğimiz için kağıt üstünde yazmışım 😌

Bir derbiye yine benzer 11 ile çıkarsak yine aynı yorumu çok rahatlıkla yapabilirim. Gole kadar Mertens ile 1 kişi eksik oynadık.

Kağıt üstünde gerçekten de orta sahayı rakibe şılap diye bırakabilme potansiyeli olan bir 11 değil miydi yani? 😄
öyle gözüküyodu da yunusu ve mertensi orta sahaya çekip kanatsız oynayacağının kurgusunun tahmini olmaz. onu belirtiyorum bende zaten. orta saha 5 di bizim 2 değil. mou da kağıt üstünde çalışmış bize belli. maç içinde düzeltemedi de yaptığı kurgu hatasını. öndeki 3lü fb nin önde baskıya hiç ayak uydurmadı. orta sahada biz değil onlar eksik kaldı. kendi sahalarında oynamanın avantajıyla da yaslanmadılar orta sahaya, biz çoğalınca orada yürüdü takım.

evet boş iş maç öncesi kadrosunu elestirmek veya övmek. futbol sonuç işi. sahada herşeyi doğru yaparsın skoru bulamazsın. ağzına sıcarlar adamın. bazen de tam tersi övülürsün. buna göre maç öncesi koca bir bosluk.
Ya olm saçma sapan konuşma rakip analizi de yapma o zaman.

O yaptığın rakip analiziyle Tadic adım atamadı en kreatif yanını çökerttin rakibin.

Futbol maça başlamadan kazanılır çoğu zaman, senin bahsettiğin senaryolar planların işlemediği senaryolar onun da sebebi ikisinin birine üstün gelmesi

Ekstrem caseler olur ama hep olmaz kırmızı ya da gol kaçırma yarışları gibi

öyle gözüküyodu da yunusu ve mertensi orta sahaya çekip kanatsız oynayacağının kurgusunun tahmini olmaz. onu belirtiyorum bende zaten. orta saha 5 di bizim 2 değil. mou da kağıt üstünde çalışmış bize belli.
Bu bir tahmin değil zaten, ilk 11 yorumu. Sahaya çıkan 11'i geçmiş maçlara yönelik yorumluyoruz, bundan daha doğal bir şey olamaz. Maçta da zaten bu orta saha kurgusu ile ilk 15 dakika deli gibi baskı yedik, 2. gole kadar da Mertens ile 1 kişi eksik oynadık. Bu ilk 11 buradan çıkamaz falan demek bence de doğru değil, katılıyorum sana ama ilk 11'i maç öncesi yorumlamak yanlış bir şey değil. Zaten bu yüzden orada da belirtmişim kağıt üstünde diye. İlk 11 yorumlamak ile sahaya çıkmadan göremeyeceğimiz kurguyu yorumlamak tabii ki farklı şeyler ama bu demek değil ki açıklanan 11'i yorumlamayalım.

Ayrıca ben hala yorumumun arkasındayım, o sürpriz Lucas golü gelmeseydi Fener'in o ilk 15 dakika baskısı ve bizim sürekli geçiş yediğimiz kurguda her an patlayabilirdik. 2-0 öndeyken bile deplasmanda hala kontra yiyor, geçiş yiyorduk. Mertens'in de dahil olduğu ilk 11'e bu yorumu yapmamız kadar doğal bir şey yok bence.

Bu bir tahmin değil zaten, ilk 11 yorumu. Sahaya çıkan 11'i geçmiş maçlara yönelik yorumluyoruz, bundan daha doğal bir şey olamaz. Maçta da zaten bu orta saha kurgusu ile ilk 15 dakika deli gibi baskı yedik, 2. gole kadar da Mertens ile 1 kişi eksik oynadık. Bu ilk 11 buradan çıkamaz falan demek bence de doğru değil, katılıyorum sana ama ilk 11'i maç öncesi yorumlamak yanlış bir şey değil. Zaten bu yüzden orada da belirtmişim kağıt üstünde diye. İlk 11 yorumlamak ile sahaya çıkmadan göremeyeceğimiz kurguyu yorumlamak tabii ki farklı şeyler ama bu demek değil ki açıklanan 11'i yorumlamayalım.

Ayrıca ben hala yorumumun arkasındayım, o sürpriz Lucas golü gelmeseydi Fener'in o ilk 15 dakika baskısı ve bizim sürekli geçiş yediğimiz kurguda her an patlayabilirdik. 2-0 öndeyken bile deplasmanda hala kontra yiyor, geçiş yiyorduk. Mertens'in de dahil olduğu ilk 11'e bu yorumu yapmamız kadar doğal bir şey yok bence.
okan hiç şaşırtıcı 11 çıkarmadı. ta ki fb derbilerine barıs ve berkan'la çıkana kadar. gerisi hepkazanan 11i bozmama üzerine. bunda hata yapıyor mu evet. mesela yb maçında çift forvetten sonra maçı döndürdü diye diğer maça öyle çıkması gibi. ama futbol malesef kurguladığın gibi giden bi oyun değil. o kadar çok hataya müsait ve konsantrasyon isteyen bir şey ki 3dk lık dağılman seni o maç bitirebiliyor. bu tamamen dersine iyi çalışman oyuncuların olabildiğince sahada motivasyonunun yüksek kalmasıyla alakalı. 3 günde 1 maç oynanan bir fikstürde de özellikle avrupa maçlarının dersinin çalışması zor oluyordur tahmin ederiz ki. hatası son dönemde hem sahada hem saha dışı açıklamalarında olan bir hoca, ama geleceği gs hayrına çok daha iyi olabilecek de bir hoca. o yüzden desteklenmeli. körü körüne değil yalnız. elestirilmeli evet altı doldurulduğu sürece. elestilmeyen bi yapının basarılı olma ihtimali yoktur. kimse hatasız değil. bazı yorumlar ise çok acımasız. bu tarz adamlara basarısızlık müstehak diyorum.

okan hiç şaşırtıcı 11 çıkarmadı. ta ki fb derbilerine barıs ve berkan'la çıkana kadar. gerisi hepkazanan 11i bozmama üzerine. bunda hata yapıyor mu evet. mesela yb maçında çift forvetten sonra maçı döndürdü diye diğer maça öyle çıkması gibi. ama futbol malesef kurguladığın gibi giden bi oyun değil. o kadar çok hataya müsait ve konsantrasyon isteyen bir şey ki 3dk lık dağılman seni o maç bitirebiliyor. bu tamamen dersine iyi çalışman oyuncuların olabildiğince sahada motivasyonunun yüksek kalmasıyla alakalı. 3 günde 1 maç oynanan bir fikstürde de özellikle avrupa maçlarının dersinin çalışması zor oluyordur tahmin ederiz ki. hatası son dönemde hem sahada hem saha dışı açıklamalarında olan bir hoca, ama geleceği gs hayrına çok daha iyi olabilecek de bir hoca. o yüzden desteklenmeli. körü körüne değil yalnız. elestirilmeli evet altı doldurulduğu sürece. elestilmeyen bi yapının basarılı olma ihtimali yoktur. kimse hatasız değil. bazı yorumlar ise çok acımasız. bu tarz adamlara basarısızlık müstehak diyorum.
Altına imzamı atarım, zaten çoğumuzun da bu düşünceden farklı bir düşüncesi yoktur. İnşallah çok daha başarılı olacaktır. Altı boş yorumlarla eleştirmek hatta eleştirmekten de öte saldırmak kesinlikle yanlış bir davranış.
Yarın PAOK maçında alınacak galibiyetle momentumu da arkamıza alıp güzel bir seriyi başlatacağız diye düşünüyorum.

1.sayfadan başlayıp okuyunca herkesin müthiş teknik direktörlük bilgisine sahip olduğunu net görüyorsun.

Tebrikler gsc. Yapıyorsunuz bu sporu

Okan’a verilen imkanlar tarihte kimseye verilmedi. O da lig için en iyi şekilde değerlendirdi bu imkanları ama Avrupa’da başarısız şu ana kadar bir de Galatasaray final kaybetmez, Sikerinkle bile kaybetmemişken finalde 5 yemek falan ağır işler.

Kısacası arkasında zaten büyük bir destek var ama yönetimcilik oynamayacak, takıntılarının kurbanı olmayacak.

Şu Jelert olayı FTde olsa çarmıha gerilirdi mesela, 11 milyon euroya tarihte bek almayan takım sırf Okan için 20 m euroya iki kanada da birer tane aldı, bazı şeylerde daha dikkatli olması da gerek.
Kısmen katılamıyorum bu pahalı kadro olayına ,yani endüstrinin enflasyonuda göz önüne alınmalı
Zaten kapıyı 8 den açıyorlar selam vermek için bile

Keremi 12 ye satarsak dediğinde haklı oluyorsun tabiki. 20/22 bandında ki oyuncuyu yarı fiyatına sattık

Geri
Üst Alt