- 18 Temmuz 2009
- 81.242
- 227.210
- 5.093
Okan’a verilen imkanlar tarihte kimseye verilmedi. O da lig için en iyi şekilde değerlendirdi bu imkanları ama Avrupa’da başarısız şu ana kadar bir de Galatasaray final kaybetmez, Sikerinkle bile kaybetmemişken finalde 5 yemek falan ağır işler.kredisini yükseltti bu maç baska bir sey değil zaten. dediğin hedef maçların hepsinde kaybettirdi bize okan, doğru elestiri de bu. bende yazmışımdır kesin hatta konulara. moldeli sezonda da kötüyken geçtik turu mesela orası da elestirilir. burayı sırf turu geçtiğimiz için övenler de vardır. ben onlardan da değilim. o maçlar şansa kadere geçtiğimiz maçlardı. benim hocada gördüğüm evet hatasız değil ama bizi ciddi yükseltecek potansiyele sahip adam. ben onu görüyorum. artık günü kurtarma hocalarına değil de ileriye dönük aşama aşama yükseleceğimiz ona inanıp sabredebileceğimiz bi hocaya ihtiyacımız var. eğer gerçek başarı istiyorsak buna mecburuz. benim tüm sıkıntım bu. ben sıkıldım artık 2 sene şampiyon olup 3. sene dağılmaktan. hocayla birlikte oyuncularda dağılıyor çünkü.
bu adam bu kadar kısa sürede ciddi rekorlarla kırarak ilerliyor. biz terimden sonra böyle bi hocaya hiç sahip olmadık. klopp u getir 2 maç sonra taraftar istifaya çağırır kötü gidişatta. elin adamı da ısrarcı olmaz ki o olsa taraftara sirin gözükmeye calısan yönetimler olmaz. bizim birine sırtımızı dayayıp ona güvenip üstüne koyup avrupa hedefine girmemiz gereken dönemdeyiz. burlarda sımsıkı sarılmalıyız hocaya da oyunculara da. tüm elestirim benim bu.
Kısacası arkasında zaten büyük bir destek var ama yönetimcilik oynamayacak, takıntılarının kurbanı olmayacak.
Şu Jelert olayı FTde olsa çarmıha gerilirdi mesela, 11 milyon euroya tarihte bek almayan takım sırf Okan için 20 m euroya iki kanada da birer tane aldı, bazı şeylerde daha dikkatli olması da gerek.