Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

tayin etti
yunus ads deki gibi yunustu. böyle oynarsa sezonun oyuncularından olacak insallah. yetenek var bir türlü gösteremiyordu. hocayla birlikte olacak insallah. kaldı bi yusuf demiri kazanmaya. onu da mertensin yerine monte edebilirsek tadından yenmez.

İyi futbolcu kendisi zaten. Yetenek olarak en yetenekli Türk bana göre Arda Güler dışında.

Sıkıntısı mental.

Aşabilirse seviye atlar.

Bu iste modern dunyanin zehirlenmesidir
Iki kisi cikip mertens sara toreira defansif olarak zaafli dedi bu yayildi yayildi bilen bilmeyen inanan inanmayan herkes bunu kaniksadi

Mertens olmadan bu takim kaleye gidemez dedim young boys macinda gorduk

Gecen sene motivasyon eksikliginden yenildik bunu kimse gormedi bu ligte bizim orta sahayi fiziken ezecek hic bir takim yok

10 sayfaya geldim bi tane adam çıktı şunu yazan. tamamlayacağım şimdi tüm sayfaları anca vakit buldum.
YB maçında da çıkan o saçma kadroya sallayanları alıntılayıp tebrik etsene

Hakettiklerinde tebrik etme ama hakettiklerinde salla, bir de her şey bittikten sonra.

YB maçında da çıkan o saçma kadroya sallayanları alıntılayıp tebrik etsene

Hakettiklerinde tebrik etme ama hakettiklerinde salla, bir de her şey bittikten sonra.
Yahu orası saçma ya zaten kim neye göre değerlendirebiliyor kadroyu? Maç sonu yapılsa bu eleştiriler evet dersin doğru bu adam oynamasaydı iyi olurdu yanlış tercihti vs. Adam 1 hafta bu oyuncularla antrenman yapıyor sahaya da kafasındaki programa göre sürüyor. Maç öncesi kadrosunda neyin övgüsü ve eleştirisi yapılıyor anlamadım, anlamayacağımda. Al aynı dizilişle farklı taktikle oynadı mat etti mi etti. Yb da da olmadı. Elestiri falan değil maç öncesi yazılanlar. Maç sonrası yap eleştirini. Normali bu. Sen kimsin neye göre karar veriyorsun. 1 hafta antrenmanları yerinden takip edersin evet yap eleştirini. İçeriyi bilmeden götten sallama eleştiriler bunlar. Bi taneside yazmış tazminat peşinde kosuyor diye. Ben bu adama saygı falan duymam. Mantıklı değil çünkü.

geçmişe dönük okumam ki forumu en son mesaj neyse ordan bakıyorum. Maç öncesi o alıntılardan biri dikkatimi çekti. Bi ters skor çıksın özellikle bulucam onu dedim ondan açtım da diğerlerini de alıntıladım.

Demek istediğim çok kötü kadro ile çok iyi kadro demek de mantıksız. Sahadaki performans karar verir ona. Berkan’ı forvet osimheni stoper oynatmadığı sürece her kadro sonucuna göre değerlendirilmeli. Yazmak için yazmak, konuşmak için konuşmak en sevmediğim insan tipi. Benim bu işten Anlayışım bu.

IMG_2559.jpeg

Benim 2 - Eylulde Ekonomi Basliginda yazdigim mesajin , ilk 11 imiz . Okan Hoca ile NE ALAKASI VAR onu anlamasam da ben kendi halinde bir boyaciyim. Simdi de Tavan boyuyordum bu mesaji gordum

IMG_2560.jpeg

Yahu orası saçma ya zaten kim neye göre değerlendirebiliyor kadroyu? Maç sonu yapılsa bu eleştiriler evet dersin doğru bu adam oynamasaydı iyi olurdu yanlış tercihti vs. Adam 1 hafta bu oyuncularla antrenman yapıyor sahaya da kafasındaki programa göre sürüyor. Maç öncesi kadrosunda neyin övgüsü ve eleştirisi yapılıyor anlamadım, anlamayacağımda. Al aynı dizilişle farklı taktikle oynadı mat etti mi etti. Yb da da olmadı. Elestiri falan değil maç öncesi yazılanlar. Maç sonrası yap eleştirini. Normali bu. Sen kimsin neye göre karar veriyorsun. 1 hafta antrenmanları yerinden takip edersin evet yap eleştirini. İçeriyi bilmeden götten sallama eleştiriler bunlar. Bi taneside yazmış tazminat peşinde kosuyor diye. Ben bu adama saygı falan duymam. Mantıklı değil çünkü.

geçmişe dönük okumam ki forumu en son mesaj neyse ordan bakıyorum. Maç öncesi o alıntılardan biri dikkatimi çekti. Bi ters skor çıksın özellikle bulucam onu dedim ondan açtım da diğerlerini de alıntıladım.

Demek istediğim çok kötü kadro ile çok iyi kadro demek de mantıksız. Sahadaki performans karar verir ona. Berkan’ı forvet osimheni stoper oynatmadığı sürece her kadro sonucuna göre değerlendirilmeli. Yazmak için yazmak, konuşmak için konuşmak en sevmediğim insan tipi. Benim bu işten Anlayışım bu.
Temel eleştiri noktası Mertens idi, Mertens’i muhtemelen en çok seven ve savunan biri olarak ben bile çekimser kaldım oynaması konusunda mesela. Ki adamlar girdiklerini atsa bir anda 2-0 geriye de düşebilirdik, hoca idman yapıyor da idmana göre oynamıyor oyuncular.

İdmanlarda herkesi tokatlayan kaç tane adam var takımlarda, değil ilk 11 yedek bile olamıyorlar.

Kazanan takımı bozmayan bir hoca var, bu durumda hafta boyu idman falan referans değil.

Aylardır bütün çetin maçları kaybediyorduk az buz değil 6-7 maç var ve hepsi önemli şeyler kaybettirdi bize. Bırak da taraftar biraz tedirgin olsun.

1 maç kazandık diye o kaybedip hem para hem itibar kaybettiklerimiz unutulmayacak.

Yav arkadaş, Galatasraylı olmasına gerek yok, aklı selim her futbolsever bu kadronun - orta sahanın nasıl FB deplasmanında üstünlüğü el alacağı konusunda endişe duyar ve belirtir.

Maç böyle gelişmemiş ve sonuçlanmamış olabilir.

Dünyanın en normal tepkileri ilk sayfalardakiler.

ilk 5 sayfa ordinaryüs prof futbol yorumcuları :d

cengiz güneşin ki de tam bi fail. 11 derbisinin 9 unu kazanmıs adama söylenmez bu. son 4 5 hedef maçını kaybetmissin daha doğru yorum olurmus.
ne bu şimdi deniz zorlu upgraded versiyon mu, havalı oldunuz mu yazayım.

büyük maçlar - hedef maçlar zaten onu kastettiğim belli. sadece derbiler değil. 4-5 hedef maçı dediğin de son maçların hepsi ve rezalet sonuç. doğal olarak bu düşünceye itiyor taraftarı.

yunus'u kullanma planı gayet işledi onu tahmin etmiyorduk. sen edebilseydin de yazsaydın keşke.

mertens'in de artık bu maçlarda silik kalacağını düşünüyordum, yunus'u ortaya getirip kullanma planıyla bunu da çözdü, mou mertens'e de önlem alamadı, osimhen'in hareketliliği de buna ön ayak oldu.

hoca uzun süredir rakibe göre plan yapmıyordu ve çıkardığı 11 yine ezber geldi. fakat işin aslı öyle değilmiş, takımı da hazırlamış, analizini de yapmış. bizi yanılttı, deli gibi sevindik.

yb 2. maçına çift forvet çıkıp elenince ''ilk maçın 2-2'ye gelmesini bu kadro sağladı, kim olsa bunu düşünürdü'' demesi beni bu yorumlara itti maalesef yoksa derbi karnesini biliyoruz. orada da 11'i görünce 3 yeriz yazmıştım, 5 bile yerdik ucuz yırttık. hatta ilk maç için eşleşme küçümseniyor, yb sıralaması farketmez, bizim oyuna ters oyuncuları var yazmıştım ve bir rtş ile özet tartışması yaşamıştık hafif.

bu arada 1 haftadır bu maça dair fail olmak için 20 absürt mesaj yazmışımdır totem niteliğinde. şimdi onları da çıkarma diye baştan yazayım.

fakat bu ilk 11 konusundaki yorum 3 yeriz ifadesi hariç totem değildi.

Son düzenleme:
ilk 5 sayfa ordinaryüs prof futbol yorumcuları :d

cengiz güneşin ki de tam bi fail. 11 derbisinin 9 unu kazanmıs adama söylenmez bu. son 4 5 hedef maçını kaybetmissin daha doğru yorum olurmus.
Eski maçlara gore yorum yaptık. Bu orta saha young boysa 2 maç ezildi.

Bu mantıkla kimsenin tercihleri, taktik anlayışı maç önü sorgulanmasın o zaman. Skor bittikten sonra yorum yapınca da skor taraftarı oluyor insanlar. Doğru veya hatalı yorumlar olabilir, insanlar pek tabii yapılan tercihleri sorgulayabilir ve eleştirebilir. En iyisini sadece hoca bilecekse forum sadece maç sonlarında açılsın, insanlar da skora göre konuşsunlar

Temel eleştiri noktası Mertens idi, Mertens’i muhtemelen en çok seven ve savunan biri olarak ben bile çekimser kaldım oynaması konusunda mesela. Ki adamlar girdiklerini atsa bir anda 2-0 geriye de düşebilirdik, hoca idman yapıyor da idmana göre oynamıyor oyuncular.

İdmanlarda herkesi tokatlayan kaç tane adam var takımlarda, değil ilk 11 yedek bile olamıyorlar.

Kazanan takımı bozmayan bir hoca var, bu durumda hafta boyu idman falan referans değil.

Aylardır bütün çetin maçları kaybediyorduk az buz değil 6-7 maç var ve hepsi önemli şeyler kaybettirdi bize. Bırak da taraftar biraz tedirgin olsun.

1 maç kazandık diye o kaybedip hem para hem itibar kaybettiklerimiz unutulmayacak.
kredisini yükseltti bu maç baska bir sey değil zaten. dediğin hedef maçların hepsinde kaybettirdi bize okan, doğru elestiri de bu. bende yazmışımdır kesin hatta konulara. moldeli sezonda da kötüyken geçtik turu mesela orası da elestirilir. burayı sırf turu geçtiğimiz için övenler de vardır. ben onlardan da değilim. o maçlar şansa kadere geçtiğimiz maçlardı. benim hocada gördüğüm evet hatasız değil ama bizi ciddi yükseltecek potansiyele sahip adam. ben onu görüyorum. artık günü kurtarma hocalarına değil de ileriye dönük aşama aşama yükseleceğimiz ona inanıp sabredebileceğimiz bi hocaya ihtiyacımız var. eğer gerçek başarı istiyorsak buna mecburuz. benim tüm sıkıntım bu. ben sıkıldım artık 2 sene şampiyon olup 3. sene dağılmaktan. hocayla birlikte oyuncularda dağılıyor çünkü.
bu adam bu kadar kısa sürede ciddi rekorlarla kırarak ilerliyor. biz terimden sonra böyle bi hocaya hiç sahip olmadık. klopp u getir 2 maç sonra taraftar istifaya çağırır kötü gidişatta. elin adamı da ısrarcı olmaz ki o olsa taraftara sirin gözükmeye calısan yönetimler olmaz. bizim birine sırtımızı dayayıp ona güvenip üstüne koyup avrupa hedefine girmemiz gereken dönemdeyiz. burlarda sımsıkı sarılmalıyız hocaya da oyunculara da. tüm elestirim benim bu.

youngs boysu getirin su cikardigimiz 11i yine yener gecer

cok riskli ve sacma sapan bir oyun anlayisimiz var

fb bile bir anda 2-3 yapabilirdi maci

atamadiklari icin biz galip geldik

ayni taktik ile paoka karsi cikarsak sonu hüsran ile biter ama

ne bu şimdi deniz zorlu upgraded versiyon mu, havalı oldunuz mu yazayım.

büyük maçlar - hedef maçlar zaten onu kastettiğim belli. sadece derbiler değil. 4-5 hedef maçı dediğin de son maçların hepsi ve rezalet sonuç. doğal olarak bu düşünceye itiyor taraftarı.

yunus'u kullanma planı gayet işledi onu tahmin etmiyorduk. sen edebilseydin de yazsaydın keşke.

mertens'in de artık bu maçlarda silik kalacağını düşünüyordum, yunus'u ortaya getirip kullanma planıyla bunu da çözdü, mou mertens'e de önlem alamadı, osimhen'in hareketliliği de buna ön ayak oldu.

hoca uzun süredir rakibe göre plan yapmıyordu ve çıkardığı 11 yine ezber geldi. fakat işin aslı öyle değilmiş, takımı da hazırlamış, analizini de yapmış. bizi yanılttı, deli gibi sevindik.

yb 2. maçına çift forvet çıkıp elenince ''ilk maçın 2-2'ye gelmesini bu kadro sağladı, kim olsa bunu düşünürdü'' demesi beni bu yorumlara itti maalesef yoksa derbi karnesini biliyoruz. orada da 11'i görünce 3 yeriz yazmıştım, 5 bile yerdik ucuz yırttık. hatta ilk maç için eşleşme küçümseniyor, yb sıralaması farketmez, bizim oyuna ters oyuncuları var yazmıştım ve bir rtş ile özet tartışması yaşamıştık hafif.

bu arada 1 haftadır bu maça dair fail olmak için 20 absürt mesaj yazmışımdır totem niteliğinde. şimdi onları da çıkarma diye baştan yazayım.

fakat bu ilk 11 konusundaki yorum 3 yeriz ifadesi hariç totem değildi.

yaw benim geçmişe dönük mesaj bulup paylasmıslıgım yoktur su forumda. sadece bi yorum gördüm onun akabinde ardındakileri alıntıladım.
benim elestirdiğim nokta koyu ile işaretlediğim yer zaten. maç bitmeden sahaya çıkan oyuncuların rollerini de performanslarını da tahmin edemezsin. o yüzden iyi kadro demek de, aynı sekilde kötü kadro diyenler kadar hatalı. yukarıda yazdığım mevkilerinde oynama yapılmadığı sürece. berkanı forvete atıp osimheni libero oynatma gibi...

Geri
Üst Alt