- 9 Ağustos 2011
- 60.615
- 33.998
- 3.408
ayıp yahu ayıp terim'in komisyonculukla suclanması kadar ayıp.Benim kadrodan anladığım, Okan çok hızlı kovulup parasını almak istiyor. Başka bir yatırımı var herhalde nakte sıkıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayıp yahu ayıp terim'in komisyonculukla suclanması kadar ayıp.Benim kadrodan anladığım, Okan çok hızlı kovulup parasını almak istiyor. Başka bir yatırımı var herhalde nakte sıkıştı.
ulan adamı çıktığı tüm derbileri aldı nerdeyse nası yazıyonuz sunu yaburada aglamayi kesin artik
derbi galibiyeti isteyen gitsin cityi ya da reali tutsun
10 sayfaya geldim bi tane adam çıktı şunu yazan. tamamlayacağım şimdi tüm sayfaları anca vakit buldum.Doğru kadro
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oyunun analizlerine bak baya baya taktiksel yendik.Ben hala lafimin arkasindayim deplasmanda gereksiz bir riskti ,sansimiz yaver gitti golleri önce biz bulduk. Yoksa cok sikinti yasadrik
tayin etti
yunus ads deki gibi yunustu. böyle oynarsa sezonun oyuncularından olacak insallah. yetenek var bir türlü gösteremiyordu. hocayla birlikte olacak insallah. kaldı bi yusuf demiri kazanmaya. onu da mertensin yerine monte edebilirsek tadından yenmez.
YB maçında da çıkan o saçma kadroya sallayanları alıntılayıp tebrik etsene10 sayfaya geldim bi tane adam çıktı şunu yazan. tamamlayacağım şimdi tüm sayfaları anca vakit buldum.
İnsanlar yb maçında haklıyken hepsini alıntılayıp takdir ettin mi? şimdi gidip alıntılıyorsun.aynı şey mi? bayern orta sahasıyla fb orta sahası. yunusu ortaya çekerek mertensinde çoğaltmasıyla içinden geçti mou takımının.
Bilmisim hemde hiç kuşku duymadannArkadaşlar ilk yari amacımız kontradan gol bulmak olacak. Hoca bu sefer dersine iyi calismis kadro onu gosteriyor
Yahu orası saçma ya zaten kim neye göre değerlendirebiliyor kadroyu? Maç sonu yapılsa bu eleştiriler evet dersin doğru bu adam oynamasaydı iyi olurdu yanlış tercihti vs. Adam 1 hafta bu oyuncularla antrenman yapıyor sahaya da kafasındaki programa göre sürüyor. Maç öncesi kadrosunda neyin övgüsü ve eleştirisi yapılıyor anlamadım, anlamayacağımda. Al aynı dizilişle farklı taktikle oynadı mat etti mi etti. Yb da da olmadı. Elestiri falan değil maç öncesi yazılanlar. Maç sonrası yap eleştirini. Normali bu. Sen kimsin neye göre karar veriyorsun. 1 hafta antrenmanları yerinden takip edersin evet yap eleştirini. İçeriyi bilmeden götten sallama eleştiriler bunlar. Bi taneside yazmış tazminat peşinde kosuyor diye. Ben bu adama saygı falan duymam. Mantıklı değil çünkü.YB maçında da çıkan o saçma kadroya sallayanları alıntılayıp tebrik etsene
Hakettiklerinde tebrik etme ama hakettiklerinde salla, bir de her şey bittikten sonra.
Temel eleştiri noktası Mertens idi, Mertens’i muhtemelen en çok seven ve savunan biri olarak ben bile çekimser kaldım oynaması konusunda mesela. Ki adamlar girdiklerini atsa bir anda 2-0 geriye de düşebilirdik, hoca idman yapıyor da idmana göre oynamıyor oyuncular.Yahu orası saçma ya zaten kim neye göre değerlendirebiliyor kadroyu? Maç sonu yapılsa bu eleştiriler evet dersin doğru bu adam oynamasaydı iyi olurdu yanlış tercihti vs. Adam 1 hafta bu oyuncularla antrenman yapıyor sahaya da kafasındaki programa göre sürüyor. Maç öncesi kadrosunda neyin övgüsü ve eleştirisi yapılıyor anlamadım, anlamayacağımda. Al aynı dizilişle farklı taktikle oynadı mat etti mi etti. Yb da da olmadı. Elestiri falan değil maç öncesi yazılanlar. Maç sonrası yap eleştirini. Normali bu. Sen kimsin neye göre karar veriyorsun. 1 hafta antrenmanları yerinden takip edersin evet yap eleştirini. İçeriyi bilmeden götten sallama eleştiriler bunlar. Bi taneside yazmış tazminat peşinde kosuyor diye. Ben bu adama saygı falan duymam. Mantıklı değil çünkü.
geçmişe dönük okumam ki forumu en son mesaj neyse ordan bakıyorum. Maç öncesi o alıntılardan biri dikkatimi çekti. Bi ters skor çıksın özellikle bulucam onu dedim ondan açtım da diğerlerini de alıntıladım.
Demek istediğim çok kötü kadro ile çok iyi kadro demek de mantıksız. Sahadaki performans karar verir ona. Berkan’ı forvet osimheni stoper oynatmadığı sürece her kadro sonucuna göre değerlendirilmeli. Yazmak için yazmak, konuşmak için konuşmak en sevmediğim insan tipi. Benim bu işten Anlayışım bu.
ne bu şimdi deniz zorlu upgraded versiyon mu, havalı oldunuz mu yazayım.ilk 5 sayfa ordinaryüs prof futbol yorumcuları :d
cengiz güneşin ki de tam bi fail. 11 derbisinin 9 unu kazanmıs adama söylenmez bu. son 4 5 hedef maçını kaybetmissin daha doğru yorum olurmus.
Eski maçlara gore yorum yaptık. Bu orta saha young boysa 2 maç ezildi.ilk 5 sayfa ordinaryüs prof futbol yorumcuları :d
cengiz güneşin ki de tam bi fail. 11 derbisinin 9 unu kazanmıs adama söylenmez bu. son 4 5 hedef maçını kaybetmissin daha doğru yorum olurmus.
kredisini yükseltti bu maç baska bir sey değil zaten. dediğin hedef maçların hepsinde kaybettirdi bize okan, doğru elestiri de bu. bende yazmışımdır kesin hatta konulara. moldeli sezonda da kötüyken geçtik turu mesela orası da elestirilir. burayı sırf turu geçtiğimiz için övenler de vardır. ben onlardan da değilim. o maçlar şansa kadere geçtiğimiz maçlardı. benim hocada gördüğüm evet hatasız değil ama bizi ciddi yükseltecek potansiyele sahip adam. ben onu görüyorum. artık günü kurtarma hocalarına değil de ileriye dönük aşama aşama yükseleceğimiz ona inanıp sabredebileceğimiz bi hocaya ihtiyacımız var. eğer gerçek başarı istiyorsak buna mecburuz. benim tüm sıkıntım bu. ben sıkıldım artık 2 sene şampiyon olup 3. sene dağılmaktan. hocayla birlikte oyuncularda dağılıyor çünkü.Temel eleştiri noktası Mertens idi, Mertens’i muhtemelen en çok seven ve savunan biri olarak ben bile çekimser kaldım oynaması konusunda mesela. Ki adamlar girdiklerini atsa bir anda 2-0 geriye de düşebilirdik, hoca idman yapıyor da idmana göre oynamıyor oyuncular.
İdmanlarda herkesi tokatlayan kaç tane adam var takımlarda, değil ilk 11 yedek bile olamıyorlar.
Kazanan takımı bozmayan bir hoca var, bu durumda hafta boyu idman falan referans değil.
Aylardır bütün çetin maçları kaybediyorduk az buz değil 6-7 maç var ve hepsi önemli şeyler kaybettirdi bize. Bırak da taraftar biraz tedirgin olsun.
1 maç kazandık diye o kaybedip hem para hem itibar kaybettiklerimiz unutulmayacak.
ne bu şimdi deniz zorlu upgraded versiyon mu, havalı oldunuz mu yazayım.
büyük maçlar - hedef maçlar zaten onu kastettiğim belli. sadece derbiler değil. 4-5 hedef maçı dediğin de son maçların hepsi ve rezalet sonuç. doğal olarak bu düşünceye itiyor taraftarı.
yunus'u kullanma planı gayet işledi onu tahmin etmiyorduk. sen edebilseydin de yazsaydın keşke.
mertens'in de artık bu maçlarda silik kalacağını düşünüyordum, yunus'u ortaya getirip kullanma planıyla bunu da çözdü, mou mertens'e de önlem alamadı, osimhen'in hareketliliği de buna ön ayak oldu.
hoca uzun süredir rakibe göre plan yapmıyordu ve çıkardığı 11 yine ezber geldi. fakat işin aslı öyle değilmiş, takımı da hazırlamış, analizini de yapmış. bizi yanılttı, deli gibi sevindik.
yb 2. maçına çift forvet çıkıp elenince ''ilk maçın 2-2'ye gelmesini bu kadro sağladı, kim olsa bunu düşünürdü'' demesi beni bu yorumlara itti maalesef yoksa derbi karnesini biliyoruz. orada da 11'i görünce 3 yeriz yazmıştım, 5 bile yerdik ucuz yırttık. hatta ilk maç için eşleşme küçümseniyor, yb sıralaması farketmez, bizim oyuna ters oyuncuları var yazmıştım ve bir rtş ile özet tartışması yaşamıştık hafif.
bu arada 1 haftadır bu maça dair fail olmak için 20 absürt mesaj yazmışımdır totem niteliğinde. şimdi onları da çıkarma diye baştan yazayım.
fakat bu ilk 11 konusundaki yorum 3 yeriz ifadesi hariç totem değildi.