- 16 Haziran 2010
- 192.733
- 136.320
- 6.478
Noldu uzuldun mu?Bu mesajları bu insanlar yazarken niye cevap vermedin de şimdi yazıyorsun.
Ha doğru maçı kazanan her zaman haklıdır değil mi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noldu uzuldun mu?Bu mesajları bu insanlar yazarken niye cevap vermedin de şimdi yazıyorsun.
Ha doğru maçı kazanan her zaman haklıdır değil mi.
Aynı kişilerin 2-3 kere olumsuz mesaj atması da ayrı tesadüf herhalde
Maç sonu bol bol karizmatik oldunuz alıntısı yersiniz insch.![]()
Sizin açınızdan üzüldüm Alper admin. Şu ülkede 30 milyonun üstünde taraftarı olan her Galatasaray taraftarına gösterseniz maç öncesi 5 kişiden en az 3ü burda yazanlar gibi yazardı. Ama 30 milyon kişi içinde emin olun sizden daha cesur davranıp mesajlar yazıldıktan hemen sonra cevap verecek sizden daha çok kişi çıkardıNoldu uzuldun mu?
Galibiyeti kutla, demagoji yapma surada.Sizin açınızdan üzüldüm Alper admin. Şu ülkede 30 milyonun üstünde taraftarı olan her Galatasaray taraftarına gösterseniz maç öncesi 5 kişiden en az 3ü burda yazanlar gibi yazardı. Ama 30 milyon kişi içinde emin olun sizden daha cesur davranıp mesajlar yazıldıktan hemen sonra cevap verecek sizden daha çok kişi çıkardı![]()
Sende Galibiyeti kutla ona buna sataşma şurada.Galibiyeti kutla, demagoji yapma surada.
Bak hala konusuyor.Sende Galibiyeti kutla ona buna sataşma şurada.
okan hoca futbolu senden daha iyi biliyormuş demek en azından kabul et.Sizin açınızdan üzüldüm Alper admin. Şu ülkede 30 milyonun üstünde taraftarı olan her Galatasaray taraftarına gösterseniz maç öncesi 5 kişiden en az 3ü burda yazanlar gibi yazardı. Ama 30 milyon kişi içinde emin olun sizden daha cesur davranıp mesajlar yazıldıktan hemen sonra cevap verecek sizden daha çok kişi çıkardı![]()
İnsanlara yanıt verecek cümleler kurup yanıt vermemelerini söyleyemezsin Alper admin. İyi gecelerBak hala konusuyor.
Okan hoca fatih terimden sonra gelmiş 2. Bir şanstır Galatasaray'ımız için net. Adamda ayrı bir aura varokan hoca futbolu senden daha iyi biliyormuş demek en azından kabul et.
bir daha eleştirirken de daha dikkatli yorum yaparsın
herkes hatalarından ders almalı değil mi okan hoca da sen de ben de
Mevzuyu bos yere uzatip duracagina gul gec eglen iste illa bir sey mi dememi bekliyorsun?İnsanlara yanıt verecek cümleler kurup yanıt vermemelerini söyleyemezsin Alper admin. İyi geceler
Mevzuyu bos yere uzatip duracagina gul gec eglen iste illa bir sey mi dememi bekliyorsun?
Ne bekliyordunuz Bayern deplasmanına özel onlemle gitneyen adam Kadıköy'e mi önlem alacaktı ? Yine Allah'a emanet bir kritik maça cikiyoruz acayip hevesim kaçtı
günaydın. maç önü 11ler belli olmuş ve burada herkes hocaya sallarken de söyledim.herkesin aklına geleni yazarak futbolu bildiğini düşünüyolar kafayı yiyeceğim. aynen Okan buruk akıl edemiyo bunları
M2010J19SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nla CL kupası tutusa gönderilmeli derhal
Turkiyede SALCALI tost 40 lira olacak demisler bir dostuma
Geçmiş olsun
Kağıt üstünde orta sahayı rakibe verecekmişiz gibi görünen bir 11. İnşallah galibiyet gelir
Yunus yerine düzgün bir kanat olsa iyidi ama yapacak bişey yok. Fizik olarak ezilmeyiz umarım.
Bu kadar takıntılı hoca olmaz ya
ülkenin en pahali kadrosunu cöp etmeyi basaran bir tdmiz var malesef
Yeni bir tarihi skora hazır olun
yine boş orta saha ile çıkmış büyük hoca
Bastım fenere
Geçmiş olsun kaybettik.
Zayıf orta saha, gereksiz Yunus ısrarı...
Umarım işler ters gitmez.
Kazanan 11 totemiyle FB derbisine çıkmak akıl işi değil
Okan sen hiç bir zaman hoca olamayacaksın. Devam et böyle inadına
ezbere çıkış yine.
İlk 30 dk 2-0 geri düşer bu kadro
Orta sahada ezim ezim eziliriz
Okan israrla akillanmak istemiyor ve inadini sürdürüyor
Maci izlemeyecegim
Maalesef kötü kadro orta saha özellikle çok zayıf kalmış
Kadro hocanın pek birşey hazırlamadığını gösteriyor
Berkan yok Mertens oynuyo yaz oraya bi 0 puan.Yunus oynuyo yaz oraya -2 averaj.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Büyük maçlarda doğru 11 çıkardığını görmedik. Yetti valla. 3 yer bu kadro.
Yunus, Mertens, Sara... Yav bırak git. Mertens koyacaksan Sara yerine Berkan koyacaksın. Yazık valla.
tayin ettiYunus’un performansı bizim takımın performansını tayin edecek
aynı şey mi? bayern orta sahasıyla fb orta sahası. yunusu ortaya çekerek mertensinde çoğaltmasıyla içinden geçti mou takımının.sabah akşam bayern maçını söyleyen hoca ortasahada kaan vardı onu sağ bekte oynatıyor mesela.
koydu ama yunusNe Yunus'muş arkadaş. Küçük ligin vasat maçların oyuncusu bu. Neyini çözemiyor bu hoca. Bu kadar takıntılı olmaya ne gerek var. Koy işte Sallai'yi fizikli çocuk.