Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Noldu uzuldun mu?
Sizin açınızdan üzüldüm Alper admin. Şu ülkede 30 milyonun üstünde taraftarı olan her Galatasaray taraftarına gösterseniz maç öncesi 5 kişiden en az 3ü burda yazanlar gibi yazardı. Ama 30 milyon kişi içinde emin olun sizden daha cesur davranıp mesajlar yazıldıktan hemen sonra cevap verecek sizden daha çok kişi çıkardı 👍

Sizin açınızdan üzüldüm Alper admin. Şu ülkede 30 milyonun üstünde taraftarı olan her Galatasaray taraftarına gösterseniz maç öncesi 5 kişiden en az 3ü burda yazanlar gibi yazardı. Ama 30 milyon kişi içinde emin olun sizden daha cesur davranıp mesajlar yazıldıktan hemen sonra cevap verecek sizden daha çok kişi çıkardı 👍
Galibiyeti kutla, demagoji yapma surada.

okan hoca futbolu senden daha iyi biliyormuş demek en azından kabul et.
bir daha eleştirirken de daha dikkatli yorum yaparsın
herkes hatalarından ders almalı değil mi okan hoca da sen de ben de

okan hoca futbolu senden daha iyi biliyormuş demek en azından kabul et.
bir daha eleştirirken de daha dikkatli yorum yaparsın
herkes hatalarından ders almalı değil mi okan hoca da sen de ben de
Okan hoca fatih terimden sonra gelmiş 2. Bir şanstır Galatasaray'ımız için net. Adamda ayrı bir aura var

Şans bizden yanaydı demiş adam utanmadan ve sıkılmadan..Galibiyete kesin üzülmüştür ama Galatasaraylıyım diye geziniyor ortalıkta

Ne bekliyordunuz Bayern deplasmanına özel onlemle gitneyen adam Kadıköy'e mi önlem alacaktı ? Yine Allah'a emanet bir kritik maça cikiyoruz acayip hevesim kaçtı
Efsane karakter geri mi dönüyor? Çocuklar Duymasın'da Light Selami sesleri

Maçtan önce yazılanlara bakıyorum; adamlar rezil de olmuyor aksine hep haklılar(!)

herkesin aklına geleni yazarak futbolu bildiğini düşünüyolar kafayı yiyeceğim. aynen Okan buruk akıl edemiyo bunları

M2010J19SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın. maç önü 11ler belli olmuş ve burada herkes hocaya sallarken de söyledim.

hiçbirimiz futbolu okan buruktan iyi bilmiyoruz. bunun farkına varıp ona göre konuşalım lütfen

nla CL kupası tutusa gönderilmeli derhal

Turkiyede SALCALI tost 40 lira olacak demisler bir dostuma

Kağıt üstünde orta sahayı rakibe verecekmişiz gibi görünen bir 11. İnşallah galibiyet gelir

Yunus yerine düzgün bir kanat olsa iyidi ama yapacak bişey yok. Fizik olarak ezilmeyiz umarım.

Bu kadar takıntılı hoca olmaz ya

ülkenin en pahali kadrosunu cöp etmeyi basaran bir tdmiz var malesef

Yeni bir tarihi skora hazır olun

yine boş orta saha ile çıkmış büyük hoca

Geçmiş olsun kaybettik.

Zayıf orta saha, gereksiz Yunus ısrarı...

Umarım işler ters gitmez.
Kazanan 11 totemiyle FB derbisine çıkmak akıl işi değil

Okan sen hiç bir zaman hoca olamayacaksın. Devam et böyle inadına

ezbere çıkış yine.

İlk 30 dk 2-0 geri düşer bu kadro

Orta sahada ezim ezim eziliriz

Okan israrla akillanmak istemiyor ve inadini sürdürüyor

Maci izlemeyecegim

Maalesef kötü kadro orta saha özellikle çok zayıf kalmış

Kadro hocanın pek birşey hazırlamadığını gösteriyor

Berkan yok Mertens oynuyo yaz oraya bi 0 puan.Yunus oynuyo yaz oraya -2 averaj.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük maçlarda doğru 11 çıkardığını görmedik. Yetti valla. 3 yer bu kadro.

Yunus, Mertens, Sara... Yav bırak git. Mertens koyacaksan Sara yerine Berkan koyacaksın. Yazık valla.

ilk 5 sayfa ordinaryüs prof futbol yorumcuları :d

cengiz güneşin ki de tam bi fail. 11 derbisinin 9 unu kazanmıs adama söylenmez bu. son 4 5 hedef maçını kaybetmissin daha doğru yorum olurmus.

Yunus’un performansı bizim takımın performansını tayin edecek
tayin etti
yunus ads deki gibi yunustu. böyle oynarsa sezonun oyuncularından olacak insallah. yetenek var bir türlü gösteremiyordu. hocayla birlikte olacak insallah. kaldı bi yusuf demiri kazanmaya. onu da mertensin yerine monte edebilirsek tadından yenmez.

Geri
Üst Alt