Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Anlaşılan hoca birazda yedekten girip işe yaratacak adam kalsın istemiş bence bi 15-20 dakka bastırır fener o baskıyı kırırsak alırız bu maçı

Onlarınkide çok iyi değil fredde ismail ikilisi Torreira sara ikilisine benzer ön taraftada bence Mertens sikinanskiden daha iyi oyuncu genede

Bize orta sahada en ciğersizinden biri lazım. Ona da en uygun kişi Berkan. Mertens yerine de Sara oynayabilir.

Yani daha dengeli bir kadro ile çıkmak varken neden bu kadro ile çıkıyoruz. Bizim eleştirdiğimiz yer burası.

burada aglamayi kesin artik

derbi galibiyeti isteyen gitsin cityi ya da reali tutsun

Hic bir halt olmaz korkmayin mertens symanzkiden daha cok kosuyor daha cok savunmaya geliyor

Sarada Fred kadar hatta daha fazla savunma yapiyor kimle delik desik edecekler
Bu mac su forumun kaliplarini yikacak mac olacak Su maci kazanirsak bir daha bir kisiden
Orta sahada eziliriz gorursem sopayla kovalarim

Bir mac adamlara yenildik diye rehavetten ayni terane aylardir suruyor herkes birbirinden etklilenip duruyor
Orta sahada ezilmeyiz de Berkan olsa bir tık daha sağlam olurdu orta saha ama şuna katılıyorum Torreira fredden iyi sarada İsmail’den iyi Mertens de ön alanda simanskiden daha etkili oyuncu

Yine yanlış kadro, bu kadro ile besiktas 5 atti, young Boys eledi. Niye farklı bir taktik denemiyorsun okan hoca. Bugün puan almamız sürpriz olur bana.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dakika 55: Rakip üst üste pozisyon yakalıyor, gol geliyorum diyor...

Dakika 60: Son anda Muslera! 10 dakikada 4. kurtarışını yaptı Muslera.

Dakika 65: Okan Hoca hala değişiklik yapmıyor..

Dakika 68: fenevbahçe kornerden golü buluyor.

Dakika 71: Bats, Icardi ve Sаllai oyuna giriyor.

Galatasaray tarihinin en zort hocalarından. Evet 2 şampiyonluğa rağmen hoca demeye utanıyorum kendisine.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FB yi hiç takmadan bir kadro yapmış. Takır takır oynayacak bir kadro.

Tabiki Yunus dan şüpheliyim ama geçen hafta iyiydi.
Benzer kadroyla geçen sene hep başa baş oynadık kaldıki fener bu sene geçen seneden geride bizde geçen seneye göre iyiyiz ligde bence bu kadro belli olmaz baya bi sınırlıları zorlayabilir ama evet orta sahada Berkan başlada daha iyi olurdu bende o kanıdayım

Jakobs kanat beki gibi oynar ve bu sayede Yunus da ortasahayı desteklerse bir şansımız olabilir
Mertensin de ekstra oynaması lazım
Gol yersek atmamız çok zor paneiklemeyelim, yoksa farka gidiyor bizim panik oyunu
Bu sistemi hep eleştirdik, ciddi rakiplere karşı çok riskli dedil
Şimdi bir de farklı oyuncularla göreceğiz
Beraberlk iyi, hatta kart sakatlık olmadan 1-2 farklı yenilgi bile idare ettirir
Umarım hoca haklıdır ve sürpriz yaparız inşallah

Hoca moca değil şu 11 i aramızdan tek kişi dahi yapmazdı.

Oyuncu değişikliği desen zaten onu hiç bilmiyor. Onu bilse geçen sene şampiyonlar liginde gurup lideri olurduk zaten.

Sallai Osimhen Barış
Sara
Kdb Torreira
Jacobs Abdülkerim Sanchez Kaan
Muslera

2. Yarı muhtemel kadro.​

Dakika 55: Rakip üst üste pozisyon yakalıyor, gol geliyorum diyor...

Dakika 60: Son anda Muslera! 10 dakikada 4. kurtarışını yaptı Muslera.

Dakika 65: Okan Hoca hala değişiklik yapmıyor..

Dakika 68: fenevbahçe kornerden golü buluyor.

Dakika 71: Bats, Icardi ve Sаllai oyuna giriyor.
Böyle olursa maç 4-0 falan biter.

Bir de icardi var diye gol lazımken Bats değil de İcardi girerse o da büyük hata olur
Bats çok formda ve fenere de mutlaka atar kalenin oralarda olabilirsek

Bir de icardi var diye gol lazımken Bats değil de İcardi girerse o da büyük hata olur
Bats çok formda ve fenere de mutlaka atar kalenin oralarda olabilirsek

son 10dk icardi osimen bazshihayi ayni anda sahada olursa sasirmam

Doğru kadro

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf Demir yokmus yedeklerde.

Geri
Üst Alt