Fenerbahçe Maçı Son Şansı!

Riekerink i diger baslikta da elestirdim , gerets de kadikoyde 4 yedi hatta iceride disarida yenilip 6 puan ekside basladi yarisa bir nevi , ama o macta bek oynayip rezaletler yaratan ugur ile ferhat , bugun lig liderinde ve bizi icerde 2-1 yenen basaksehirse as oyuncu

demek ki adam bir sey gormus koymus o adamlari o yaslarinda .. fakat riekerink hala sabri , hala selcuk , hala chedjou , hala siz katilmasaniz da sneijder .... hep ayni adamlar .

degistir be adam , sen bu takima yeni geldin ama sezon basini da beraber gecirdin , eksikleri , yaslanmislari gordun , alt yapidasin ama klubun icindesin kim bilir kac senedir , gormuyor musun bazi seyleri

simdi riekerink diyoruz da bunlar da var ,gercek

Riekerink yetersiz kalıyor ama gitmesi neyi değiştirecek?Oyuncu grubu yetersiz,yönetim sıkıntıları bariz.7 adet transferden sadece 1 tanesinden verim alıyoruz.Yıllardır Chedjou,Semih,Hakan oynuyor bu takımda ve her oynadıklarında yetersizlikleri ortaya çıkıyorken adam akıllı oyuncu alınmıyor o bölgeye.
Geçen sene 49 gol yemiş Galatasaray takımının stoper bölgesine bir tane oyuncu almadan sezona soktunuz,utanmıyor musunuz?Trabzon'un çöp kabul ettiği,kadro dışı bıraktığı adama atladınız,Hamza'nın gelir gelmez Bursa'dan kovduğu Josue'yi aldınız,müzmin sakat Serdar'a kimseye vermediğiniz paraları verdiniz.Yönetim önce kendisi konusunda gereğini yapsın.
Kulübümün geldiği nokta beni çok üzüyor.Kimse ne oluyor demiyor,taraftar pasif,muhalifler suskun.Galatasaray elbirliğiyle küçültülüyor,içi boşaltılıyor.Yazıklar olsun...

Kötü gidişatın tek sorumlusu hoca değil, oyunculardır aynı zamanda. Şu anda hocayı gönderecek bir sebep yok. Her takım böyle dönemler yaşıyor, yaşayacak. Kötü sonuçların devamının gelmemesi lazım. Tabii ki derbiyi kazanmalıyız, en kötü 1 puanla dönüp diğer maçlarımıza odaklanmalıyız. Ama kaybetsek bile hoca ile devam etmeliyiz. Daha kazanılacak çok maç var ve kazanacağız da.

Maçlar iyi giderken kadronun yetersizliğinden bahsetmiyordu kimse. Ki bana göre bu sene ki kadro geçtiğimiz 2 seneye oranla çok daha iyi. Ama Riekerink in sıkıntısı bu kadroyu verimli kullanmaması ve adaletsiz forma vermeye başlaması. Sezon başındaki Riekerink ile şu anki arasında dağlar kadar fark var. Formsuz adamları anında kesen hoca gitti yerine isimlerin büyüklüğüne göre kadro yapan biri geldi. Fener maçında yenilmesi önemli değil ama bu maçta yapacağı oyuncu tercihleri geleceğini net şekilde etkiler.

Tapa

Böyle giderse yönetim sezon başı kestiği cezaları uygulamaya koyar

O cezalar yonetmelikle belki imza altina alindi fakat oyuncularin orjinal sozlesmelerinde mutlaka kesilebilecek toplam cezalarin ust limiti vardir

bu yuzden tahsil kabiliyeti olmayan cezalar oldugu net sekilde ortada

Riekerink'e karalama kampanyası sezon başından beri sürüyor,Fatih Terimciler,Riekerink'i yemek için var gücüyle çalışıyor,topçulara sözüm şu adamı yüz üstü bıraktınız 2 iç saha maçında adeta koruyamadınız sahada ki duruşunuzla yazıklar olsun..
Fatih Terim'e gelince gelme,isteyen yok seni..
Bıktık artık 2-3 hocanın elinde oyuncak olmaktan..
Çıkın yenin şu Fener'i hocanıza moral verin ey Galatasaraylı oyuncular..

Riekerink'in Başakşehir kadrosunda ki tek sıkıntısı stoper sorunu..
Yoksa sahaya sürdüğü 11'de ne gibi sorun var..
Eren kalenin ağzında ki topu içeri soksa şimdi bambaşka şeyler konuşuyorduk,
Cavanda'yı oynattı olmadı
Linnes'i yeterince şans vermedi verdiğinde de bir cacık top oynamıyor
Sabri'ye kaldık o da Allah kerim bi iyi bi kötü oynuyor
Josue ne zaman soksa saç baş yolduruyor
Sigtorson sakat
De Jong ortalama oynuyor
Selçuk yürüyor
Carole'nin alternatifi yok
Podolski yürüyor
Sneijder formsuz
Eren ligin başını mumla aratıyor e şimdi insan kendine soruyor kardeşim hep mi hoca suçlu..
Topçu kendine iyi bakmıyorsa,motivasyonunu sağlayamıyorsa ve bunu yedek kulübesinden gelen adam bişey vermiyorsa hoca ne yapsın kalite bu işte..

O cezalar yonetmelikle belki imza altina alindi fakat oyuncularin orjinal sozlesmelerinde mutlaka kesilebilecek toplam cezalarin ust limiti vardir

bu yuzden tahsil kabiliyeti olmayan cezalar oldugu net sekilde ortada
En azından medyada tekrar gündem oluşturacaktır diye düşünüyorum

Kötü gidişatın tek sorumlusu hoca değil, oyunculardır aynı zamanda. Şu anda hocayı gönderecek bir sebep yok. Her takım böyle dönemler yaşıyor, yaşayacak. Kötü sonuçların devamının gelmemesi lazım. Tabii ki derbiyi kazanmalıyız, en kötü 1 puanla dönüp diğer maçlarımıza odaklanmalıyız. Ama kaybetsek bile hoca ile devam etmeliyiz. Daha kazanılacak çok maç var ve kazanacağız da.

kötü gidişin tek sorumlusu yönetim başkan kardeşi ve nazifoğlu
sakat adamları komisyon transferleri yaptırdı yeminlen aldığımız bütün oyuncular 3. gömlek kalitesinde ve kimse bunları izlemek için stada gitmez

Riekerinki fb maçı sonrası kovmak mallık olur açıkcası gülerler adama.

Riekerinki fb maçı sonrası kovmak mallık olur açıkcası gülerler adama.

Her ne kadar oyunculardaki kalitesizlik en buyuk problemimiz olsada ben otorite eksiligini hissedebiliyorum. Kimse sallamiyor gibi hocayi. Adam gibi sert biri gelsin hic olmadi su ruhsuz topculari kirbaclasin yeterli

fener maçını kaybedersek zaten şampiyonluk yalan olur. o maçtan sonra 3-4 kadro dışı şart sonrasında devre arasına kadar riekerink ile devam etmeliyiz hala bi düzelme yoksa takımda ısrar etmenin anlamı yok riekerink bye.

Sene başı ile değişen tek şey kötü futbol ile kazanamamaya başlamamız.

Karabük maçı ezildik

Akhisar dan 45 dakika baskı yemiş

Kayseri önünde 75 dakika sahada yoklari oynamis

Beşiktaş önünde 45 dakika sağlık için spor yapıp 2-0 dan maç verecek noktaya gelmiş

Bir takimdik. Sene başından beri

1. Pozisyon kıtligi yaşayan

2.Pas yapmak için pas yapan topu 5 pasta 5 metre one getirebilen

3. Bireysel performanslara endeksli (Bruma, Tolga, Muslera)

4. Yaptığı yeni transferlerin hiçbirinden Bruma kadar verim alamamış ve oldukça vasat isimlere senelik 2 Milyon Euro maaş bağlamış bir takım var.

Dünyada hiç bir aklı başında kulüp birinci orta saha oyuncusu olarak Tolga'yi görüp senede 2 Milyon bağlamaz. Keza Eren'e de bağlamaz 2.2 Milyon.

Bu adamlar maksimum yarısı eder ve 2. 3. Alternatif olur diye söyledik burada da. Senin 1. Alternatifin Melo, Ujfa, Arda kalitesinde olacak arkadaş. Burası Galatasaray. Para olsa da gidip Kasımpaşa dan 2 lik adama 10 verir bu capsizlar.

Fb maçı son şansıysa şimdiden bavulları toplasın. Zira kazanmamız %1 ihtimal falan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt