Fenerbahçe Maçını Nerede Seyredeceksiniz?

Tahir Mahir Koç

Fenerbahçe bir his takımıdır
GalataSarayı Efendileri
Çok azımız Kadıköy'e gidecektir. Çoğumuz da o gece için program yapmıştır.

Sizin programınız varsa toteminiz nedir?

Ben bu sefer evimde izlemeyeceğim. Tek bir Fenerbahçeli görmek istemiyorum o gece. O yüzden amcamın yanına gideceğim. Ayrıca Sneijder'in Volkan'a sağlı sollu füzesini attığı maçta giydiği formayı giyeceğim.

O maç da bu maç gibi cumartesiydi, yıllardır dikkatimi çeken ve takip ettiğim bir konu Pazar maçlarında şans Fener, Cumartesi maçlarında ise daha çok bize yakın oluyor.

Çok azımız Kadıköy'e gidecektir. Çoğumuz da o gece için program yapmıştır.

Sizin programınız varsa toteminiz nedir?

Ben bu sefer evimde izlemeyeceğim. Tek bir Fenerbahçeli görmek istemiyorum o gece. O yüzden amcamın yanına gideceğim. Ayrıca Sneijder'in Volkan'a sağlı sollu füzesini attığı maçta giydiği formayı giyeceğim.

Evde izleyeceğim..

O maç da bu maç gibi cumartesiydi, yıllardır dikkatimi çeken ve takip ettiğim bir konu Pazar maçlarında şans Fener, Cumartesi maçlarında ise daha çok bize yakın oluyor.

Aynen öyle. Güzel bir tesadüf olur ve umarım totemlerimiz tutar.

Benim totemim bu sene izlememek olacak. Kulaklık takıp oyun oynayacağım ki hiçbir ses duymayayım.

izlemeyeceğim, hiç umudum yok ama umarım Fatihin aslanları şikecileri o sahaya gömer.

Evde ligtv olmasına rağmen arkadaşlarla ev tuttuk

Ölümüne herşeyi içip izlicem kalbim kaldırmıyor çünkü

kayınpederim evinde yada bir arkadaşımla izlerim yada forumda bir etkinlik olursa katılırım.

Tekrarını telefondan izleyeceğim, iş saatimle çakışıyor maç saati, kaybedersek moralim bozulur bakmam belki de.

Izlemeyecegim. Eger maci alirsak, bundan sonra bütün Kadiköy maclarini da izlemeyi düsünmüyorum.

Tenhada kulaklikla mac sonuna kadar muzik dinlemeyi dusunuyorum.

Amuda kalkıp izleyecem bu sefer denemediğim bi bu kaldı

3-4 yıldır izlediğim hiçbir Fenerbahçe derbisinden puan alamadık, kararsızım

Hatta az daha artırayım Beşiktaş Trabzon maçlarında bile Galibiyet hatırlamıyorum, bi 4. Yıldız zamanı Beşiktaş maçını kazandık

Son düzenleme:
82mu8000 tv aldik yeni eve , tam 208 ekran !

4K receiver i da cumaya yetistireceklerini soylediler

haliyle evdeyim

Geri
Üst Alt