- 3 Temmuz 2012
- 138.447
- 87.189
- 5.338
Deniz undavıda alsın fb nasılsa genişler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana bir daha baksana loBunlar başına çok büyük bela almış
Fb ile haritasi aşırı uyumsuz ve oyle lanet
Bu kadarını bende beklemiyordum
Yani başarılı olusa kısa dönemde bravo derim,yanıldım derim ama hiç sanmıyorum
O kadar diyorum.Keske gerçek birine danissalarmis.
İlk keklik agustosta,İsmaille de arası 10 numara olur(!)
Hocam kafam karışıyor sen atBana bir daha baksana lo
Ne Atcam bilmiyom ki
Sergencim harita için ne lazımsa göndereyim ben deBunlar başına çok büyük bela almış
Fb ile haritasi aşırı uyumsuz ve oyle lanet
Bu kadarını bende beklemiyordum
Yani başarılı olusa kısa dönemde bravo derim,yanıldım derim ama hiç sanmıyorum
O kadar diyorum.Keske gerçek birine danissalarmis.
İlk keklik agustosta,İsmaille de arası 10 numara olur(!)
O karıyı dövmese zaten bu yaşta buralara gelecek adam değildi herkes biliyor bunu. Üstü kapatılacak bir şey değil ama sonuçta adamın cezası falan da yok hala karıyla beraber.
6 trilyon harcama limiti varmış yersen, tek transferle zaten o limit doluyor. Şimdi araplara 3-4 yabancıyı 20şerden çakarlar yalandan.Yıllık ücreti + bonservisler + ıvırı kıvırı 100 m€ üstüne çıkan bir transfer. Yıllardır şampiyon olamayan ve şampiyonlar ligine giremeyen bir takım bu transferi yapıyor. 4 sezon üst üste şampiyon olmuş ve 3 sezon şampiyonlar ligine girmiş, en çok forma satan, en yüksek taraftara sahip, biletleri yok satan takım transfer yapamıyor. Yine bjk ve ts de çapına göre iyi transferler yapıyor. Sonra biz eleştirince yangıncı tayfa oluyoruz? Bu işte bir terslik yok mu? Rakiplerin menemen sezonunu yaşaması lazım iken menemeni biz yiyoruz.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi