Haber Fenerbahçe, Mason Greenwood Transferini Bitirdi

1-2 Marsilya maçı izledim bu sene, birinde oyundan çıkmıştı sanırım; hiç aklımda yer etmemiş. Manu dönemini de hiç hatırlamıyorum. Böyle durumlarda gelen topçu hiçbir zaman "Ulan ne topçuymuş be" topçusu çıkmadı.
Ligde 16 gol atmış 6 si penalti bir maçta 4 gol atmış sanırsam rakip 10 kişi kalmis

Eyvah YEŞİL AĞAÇ.

a216bb7c-1586-43b0-b24c-846810f50541.webp

Benim anladığım kadarıyla olay şu;

Aziz Yıldırım geldi ve şunu gördü, ula 10 milyonluk adam da alsak ceza yiicez, 40 milyonluk alsak da... Kulübün limitler, borçlar o derece.

Hemen zenginlerle toplantılar, sponsorluklar, parayı kaydırmaca yöntemleri için konuşuldu edildi.

Yeter ki şampiyon olsunlar, ne ceza yiyecekler ki? Söyleyeyim, EN EN EN FAZLA 1 sene avrupa kupasından men edilirler. Çok da umurlarındaydı.

Gerçek maaşını tutmaz da göndermeye çalısırlarsa ögreniriz minimum 15i var gibi
Fenerbahçeli yöneticiye sormuşlar: “Futbolcularınızın maaşını ne kadar açıklayacaksınız”

O da demiş ki: “Alırken mi satarken mi?”

Kahkaha tufanı

Bu transferden sonra arap takım ve Acun bağlantıları devreye girer yavaş yavaş ve istemedikleri yabancıları oralara itelerler.

Hülle City bunlardan fahiş fiyata kimi alacak bakalım.
Haberler çıktıya zaten hemen Kerem'e Arabistan'dan 35lik teklif gelmiş de 45 istemişler, Sidiki'ye 40 vermişler falan :D

Alabileceklerini sanmıyordum. 80 milyon € veriyorlarsa arka planda güvendikleri örtülü bir şeyler var demek ki.

Çift haneli gol ve asist katkısı yaptı bile

Bu transferden sonra arap takım ve Acun bağlantıları devreye girer yavaş yavaş ve istemedikleri yabancıları oralara itelerler.

Hülle City bunlardan fahiş fiyata kimi alacak bakalım.
Zaten basladilar ya Kereme Arabistandan 30m euro bonservis teklifi gelmis falan. Kim inanir buna kardesim, Kerem 10-15m luk adam.

Atletico Madrid, Diego Simeone'ye iki gün sonra cevap veren Mason Greenwood'un umursamaz tavrı nedeniyle transferden vazgeçti!

🗞️ L'Equipe

Kaçıncı yabancı oyuncuları olacak? Bir limit yok sanırım bu takıma alabildiğin kadar al kuralı tanınıyor herhalde.

Azizin ilk gelişi korkutmuştu. Belli bir planı var dedirtiyordu. Muric ve gurassy alınacak, populistlikten uzak duracak diye düşünmüştüm. Ama bu transfer biraz rahatlattı. Bildiğin sezon kötü başlarsa rakip bir sürü isim attı ortaya İsmail’i de getirdik yanarız sonrasında transferi bu baya baya. Azizin kontrolü kaybettiğini gösteriyor bu paralara bu transfer planlaması

Azizin ilk gelişi korkutmuştu. Belli bir planı var dedirtiyordu. Muric ve gurassy alınacak, populistlikten uzak duracak diye düşünmüştüm. Ama bu transfer biraz rahatlattı. Bildiğin sezon kötü başlarsa rakip bir sürü isim attı ortaya İsmail’i de getirdik yanarız sonrasında transferi bu baya baya. Azizin kontrolü kaybettiğini gösteriyor bu paralara bu transfer planlaması
Herşeyi bırak 23 yabancı yükü nasıl taşınacak?

Geri
Üst Alt