Fenerbahçe, Mert Müldür ve Zajc ile Anlaştı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Fenerbahçe, iki transferi resmen duyurdu.

Fenerbahçe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Milli Futbolcu Mert Müldür'ün transferi için oyuncu ve Sassuolo ile anlaşıldığını duyurdu.

Fenerbahçe, Miha Zajc ile de anlaşıldığını açıkladı.

Zajh giderdi iyiydi.Bunlar daha iyisini alamazdı.Mert boey ya da Ferdi gibi fark yaratamaz sadece yerli diye yapılmış transfer

İkisi de iyi topçu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M<eric Müldür kac aydir top oynamiyor

Zajc iyi bir rotasyon topcusu

seviye farkı gittikçe açılıyor

Mert Müldür bitik. Kanat orijinli bir kanat da değil. Yedek için bile kötü transfer bence. Zachj'ı ise ben beğenirdim ama Fenerbahçe nedense bu adamdan hiç duzgun faydalanamadı.

sözlesmesi biten zacja yeni sözlesme vermisler iste ya da ben mi bir seyi kacirdim

bir de bunu yeni transfer gibi mi duyuruyorlar

Epeydir milli takıma çağırılmıyordu, ilk milli takım aday kadrosunda Mert Müldür kadroya alınır şimdi.

Sassuoloda yedek iken Kaan Ayhanı her maç kadroya alanlar bize geldikten sonra bir daha çağırmadılar.

Ama federasyonun biricik fb’sine giden Mert Müldürü alırlar bundan sonra.

Ohhh Bence bunlar da mert le zajc la imza töreni yapsinlar

Müldür yedek , zajc yedek, Cabbar yine dolduruyor buz kalemleri, helal olsun hiç taviz vermiyor adam.

Mert gelecek diye korkuyordum. Fenerbahçe taraftarı ve ayrıca uzun süredir sahalardan uzak. Fenerbahçeli baskısı ile kulübe pek adapte olacağını düşünmüyordum.

Zajc yine kendinden yedi. Direkt oynatacak yer bulamazsalar. Oynatsalar bile oynatacakları yer büyük ihtimal defansif olarak sıkıntı yaratacak.

Hacının isteyipte aldirdigi tek oyuncu zajc bu sene geri kalanları yalı bey topluyor ,Hacı bey sen bunları oynat diyecek

peki bundan bize ne?
böyle önemsiz şeyler için başlık açılmasını doğru bulmuyorum

Mert gelecek diye korkuyordum. Fenerbahçe taraftarı ve ayrıca uzun süredir sahalardan uzak. Fenerbahçeli baskısı ile kulübe pek adapte olacağını düşünmüyordum.

Zajc yine kendinden yedi. Direkt oynatacak yer bulamazsalar. Oynatsalar bile oynatacakları yer büyük ihtimal defansif olarak sıkıntı yaratacak.

zajc fbye seviye atlatacak bir isim degil

domingezi falan konusuyorlardi yanlis bilmiyorsam

onu ikna edemeyince bu cöpe kaldilar yine

es kaza düzgün bir 8 bulsalardi bela olurdu basimiza ama bu sekilde yine yedek kalacak bir adamla kontenjani isgal edecekler

müldür icin de bir sey diyemem ama yabanci kurali icin arti bu transfer

Geri
Üst Alt