Fenerbahçe, Mert Müldür ve Zajc ile Anlaştı

Iyi olmuş.

Biz alacağız diye korkuyordum.

yerli kıtlığı var o yüzden sakat makat demeden alacak takımlar bizde 1 2 tane buna benzer profil alırsak şaşırmayın yok çünkü kaliteli isim

Doğruya doğru Mert'in ekonomik olarak uygun şartlarda gelmesini isterdim.
Futbolcu özellikleri dışınfa Fikrim değişti.
Şikeci ve namussuz bir klübe giden adamdan hayır gelmez.

Mert Müldür ile Nazım Sangare arasındaki tek fark biri siyah biri beyaz, yoksa ikisi de aynı Türk oyuncu profili.Zaic ile de Szamanski mavinin tonları.Sürekli birbirine yakın oyuncu alarak sayıyı artırıp kaliteyi yükseltmeden yerinde sayıyorlar.Al sat dengesi için de faydasını görüyorlar.Gözlemim o ki bu Ali Koç'un kulübü döndürmek için bir stratejisi yoksa dediği gibi Bankalar Birliğine giden paralar ile borca batık FB'yi döndürmek imkansız.

Fener'in mevcut kadrosuna seviye atlatmayacak iki hamle bence. Mert Osayi'den iyi değil tek avantajı yerli olması Zajc ise zaten geçen sezon düzenli oynamamıştı Fener'in orta sahasında.

Zajc iyi imza parasi almistir. Mert Müldür benim gözümde Kazimcan pozisyonunda olan oyuncu, mevki olarak degil ama yedek kalacak ve Türk olarak biraz olsa rahatlatabilecek bir oyuncu olacak sadece. Ama Kazimcan'dan kat kat daha pahali (maas olarak) ve masallah Kazimcan iyi bir performans gösterdi sezon sonuna dogru. Kazimcan 21 yasinda, Mert 24. Mert 24 yasindayken tüm bir sezonu 3 maç oynayarak geçirmis.

1690800541867.webp

Yarisi kazanan Fenerbahce!

Osayi'yi kesmez bence, fb'nin eli yüzü düzgün 3,4 oyuncusundan birisi, sol bek ferdi, kalede altay ya da irfan, orta sahaya da mhy bu sekilde kuruyordur Türk'leri de kafada Aykut ekolünden Eagle. Zayk, sikimanski,mhy orta 3'lüsü ile çıkarsa hiç şaşırtmaz, çünkü mal bunlar.

Zajc iyi imza parasi almistir. Mert Müldür benim gözümde Kazimcan pozisyonunda olan oyuncu, mevki olarak degil ama yedek kalacak ve Türk olarak biraz olsa rahatlatabilecek bir oyuncu olacak sadece. Ama Kazimcan'dan kat kat daha pahali (maas olarak) ve masallah Kazimcan iyi bir performans gösterdi sezon sonuna dogru. Kazimcan 21 yasinda, Mert 24. Mert 24 yasindayken tüm bir sezonu 3 maç oynayarak geçirmis.

Ekli dosyayı görüntüle 212976

Yarisi kazanan Fenerbahce!
Yav sunu bi tekrar okudumda, adamlarin yazdigina bakin be; Yarisi kazanan Fenerbahce oldu dediklerinden sonra 'BASARILI SAG BEK' diye devam ediyorlar.

Ondan bi sonraki paragrafta; Sassuolo'da geçmis sezonda çok fazla forma sansi bulamayan 3 maça cikti. Çok basarili sag bek.

Geri
Üst Alt