Fenerbahçe, Mesut Özil'in Ardından Eden Hazard Transferini Bitirmek İstiyor

Bende normalde oyle dusunuyorum ama diger yandan, bizimkiler Fener olamayinca da ciddi revizyona gitmiyor takimda. Hep 'Fener olmadi nasil olsa ortada bir sorun yok' kafasiyla devam ediyorlar sonra. O bakimdan aslinda Fener'in sampiyonlugu bizim icin hayirli olabilir, belki tatli ruyadan uyanirlar boylece.

Katılmıyorum,2 sene üst üste Bjk oldu 2017 yazında kadro baştan aşağı revize edildi.O eskidendi.

Acun senin zannettiginden cok daha zengin Tahir yapma.

Mesajımda fakirliğine dem vurmak değildi ki, bilakis Acun zengin; tipik zengin. Belki ancak Exxen'i verir diyorum.

Bu taraftar bu zenginlerin tüm mal varlıklarını kulüplere vereceğini mi düşünüyor anlamıyorum!

"Fenerbahçe'ye büyük sempatisi var. Birgün Fenerbahçe forması giyececeğini bana söyledi"

Eden Hazard Fenerbahçe'nin renklerini biliyorsa benim adım Tahir Mahir değil!

Mesajımda fakirliğine dem vurmak değildi ki, bilakis Acun zengin; tipik zengin. Belki ancak Exxen'i verir diyorum.

Bu taraftar bu zenginlerin tüm mal varlıklarını kulüplere vereceğini mi düşünüyor anlamıyorum!
Orasini bilmiyorum ama bu Fenerlilerde oyle bir beklenti olabilir, herif fanatik diye tum servetini ortaya koyacak diye dolasan insanlar var yani. :)

gelirse şaşırmam ülke kaynaklari bu şikeci camia için seferber edilmiş durumda

Sağlam paraları var. Messi'ye teklif götürürlerse şaşırmam.

61059bce4fe12ace08fb1609348b6138.webp

Forumda da ciddi sayıda bu sikecilere gizliden sempati besleyen ve kıskanan var kesinlikle 1 haftadır mesut,Galatasaray'dan çok konusuldu

hazardı alacak cumhurbaşkanı gelmedi daha ülkeye

Evet çok sağlam paraları olduğu için tvde para topladılar.Kruse maaşı ödenmeyince bıraktı gitti.Acun aldı getirdi.

He yav o da doğuştan fenerli ya zaten. Koşa koşa gelir. Yıllık ücreti de 4 milyonu geçmez zaten.

Geri
Üst Alt