Fenerbahçe, Min-Jae Kim'i Resmen Duyurdu

Saçmalamayın ya

Herifin kaç tane net hatası var

Hele Fegin eline çarpan topta yaptığı tam faildi. Diagne'ye de net penaltı yaptı.

Aradan Diagne'yi kaçırmaları da öyle.

Ha lider ruhlu olması falan pozitif ama Luyindama'nın şu halinden bile iyi kesici demem.

Vay arkadaş sanırsın Van dijk.

Direkten ve kalecinin üstüne giden toplar gol olsa bugun aynı şeyleri diyebilir miydiniz?

Dün maçı son vuruşlardaki beceriksizlikler sayesinde verdik.

Mohamed yerine babel, ikinci yarının hemen başında çatne girseydi fenerin içinden geçerdik.
Sorgulanması gereken bu değişikliklerin zamanları ve tercihleri.

Bir tane topa düzgün vuran adam daha olsa kerem dışında, bu kadar kolay maç vermeyiz.
En başta fegh ile daha büyük bir fırsat verdik. Morallerinin içine edebilirdik.
İlk golü yedikten sonra da kaçan goller çıldırdım, avantaja bırakmadığı penaltı pozisyonuna ayrıca tilt oldum. Yapacak bir şey yok.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kusursuz falan değildi bence. Sol bekimiz boş kaleye bırakmak için topu hızlı kesmeyi becerebilse başka şey konuşulurdu

hallaç pamuğu gibiydi. luyindamadan tek farkı bizim feghouli gibi yavas bir oyuncuya karşı oynamasidir

overrated

zirt pirt hata yapti bu sezon, millet ne hikmetse bunu unutmus

Maçı kazansaydık bu yorumların tam tersi olacaktı öyle abartılacak birşey yoktu hatta biz kendi kendimize yaptık ne yaptıysak birde hakem, yoksa karşısı tırt idi.

Berke de bu da abartıldığı kadar iyi değildi. Bizimkilerin beceriksizliği bunları ön plana çıkardı. Kerem in attığı golle feghulinin kaçirdiği pozisyonda pozisyonunu kaybetti. Diagne ye alakasız yerde penaltı yaptırdı. Anhold un topunda ise beyinsiz gitti adama verdi topu.

Hiç bir numarası yok, bizimkilerin beceriksizliklerinin meyvesini yedi sadece. Bir kaç maç sonra yerin dibine sokmaya başlarlar.

Riskli oynayan bir stoper olmakla beraber yetersiz bir arkadas

Net 2 golü engelledi onun harici akan oyunda müdahalesidir bi seydir hatirlamiyorum. Ama yapti yani bizimkilerden biri yapsa övülürdü onlar da oyle ovuyor iste

Geri
Üst Alt