Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.011
- 35.152
- 3.758
Maliyetle ilgili haber varmi salzburg defolu adamın bile ucuza birakmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe, Dorgeles Nene için Salzburg'a bonuslar dahil 20 milyon euro ödeyecek. Malili futbolcu, 5 yıllık sözleşme imzalayacak. (Marc Mechenoua)Maliyetle ilgili haber varmi salzburg defolu adamın bile ucuza birakmaz
16+4 (llk mesajda yaziyor)Maliyetle ilgili haber varmi salzburg defolu adamın bile ucuza birakmaz
hala oynuyor olabilir o , 50 yaşında falan herhaldeYalnız PSG’de zamanında Nene diye bir topçu vardı, ne istemiştim bize
2 milyona mi almislarGuzel transfer.
45 maç 15 gol 9 asistliklik istatistik, skills videosu ve taraftar yorumları acayip çelişkili. Neden Cuesta muamelesi yapıyorlar ki?Salzburg taraftari fena tassak geciyor forumlarinda.
Parayi vergi dairesinden kacirin, kara para akliyoruz sanarlar diyip duruyorlar.
Onyekurunun mal haliymis. Bi gecen sene biraz skorer olmus. Yoksa topu baya yanlis kullaniyormus
Hala bence gördüğüm en kötü planlamalarrdan biri.Edson'u aldılar o yüzden 3. stoper gibi kullanacaklardır.
İrfan
Semedo
Skriniar
Yusuf (Çağlar)
Brown
Alvarez
Fred
Szymanski
Kerem
Nene
Duran / En Nesyri
3-5-1-1, 3-4-3 gibi bir şey oynatacak kesin.
İrfan yerine salarlarsa Uğurcan'ı alırlar sonlara doğru.
Fener gibi bir takım oynamaya gelmiş bir yabancıyı yedek bırakabilme lüksüne sahip değil. Sorun çıkar.Hala bence gördüğüm en kötü planlamalarrdan biri.
Symanzski'ye yer kalmıyor ki Yusuf'u kesip Brown stoper oynatsan ne alaka bir planlama, Brown kesip Symanzski koysan, Semedo nerde oynucak bu planda karşılığı olmuyor anlamadım valla
Ekli dosyayı görüntüle 299400
Forumlarina baktim. Ambisyonlu bir Salzburg takimin da ilk 11de olmamali gibi mesajlar var. Skorer herif ama oyun icinde fazla iyi degil diyorlar.
Oyle bir sey mi dedim hayat boyle gecmez2 milyona mi almislar
Topla iliskisi kötü45 maç 15 gol 9 asistliklik istatistik, skills videosu ve taraftar yorumları acayip çelişkili. Neden Cuesta muamelesi yapıyorlar ki?
Onyekuru nun kötü hali gibi sankikerem gibi yani