Haber Fenerbahçe, Nene'yi Aldı

Iyi mi kötü mü çikar bilmem ama bu tarz kanat oyunculari severim ve kaç senedir o kadar transfer yaptilar, ilk kez bunu ben isterdim dedim.

Bunlarin ihtiyacı olan kanat profili bizim eski Feghouli tarzı oyun kuran tipte kanat lazimdi ,mounun defansif oyununda

Yav olm bunlar geçen sene miydi Rangers takımından birini aldılar, o da uçuyor kaçıyordı, herif halı saha topçusu çıktı 3 dk. oynatmadılar şimdi nerede belli değil.

Salzburg taraftari fena tassak geciyor forumlarinda.
Parayi vergi dairesinden kacirin, kara para akliyoruz sanarlar diyip duruyorlar.
Onyekurunun mal haliymis. Bi gecen sene biraz skorer olmus. Yoksa topu baya yanlis kullaniyormus
45 maç 15 gol 9 asistliklik istatistik, skills videosu ve taraftar yorumları acayip çelişkili. Neden Cuesta muamelesi yapıyorlar ki?

Forumlarina baktim. Ambisyonlu bir Salzburg takimin da ilk 11de olmamali gibi mesajlar var. Skorer herif ama oyun icinde fazla iyi degil diyorlar.

Edson'u aldılar o yüzden 3. stoper gibi kullanacaklardır.

İrfan
Semedo
Skriniar
Yusuf (Çağlar)
Brown
Alvarez
Fred
Szymanski
Kerem
Nene
Duran / En Nesyri

3-5-1-1, 3-4-3 gibi bir şey oynatacak kesin.

İrfan yerine salarlarsa Uğurcan'ı alırlar sonlara doğru.
Hala bence gördüğüm en kötü planlamalarrdan biri.
Symanzski'ye yer kalmıyor ki Yusuf'u kesip Brown stoper oynatsan ne alaka bir planlama, Brown kesip Symanzski koysan, Semedo nerde oynucak bu planda karşılığı olmuyor anlamadım valla
1755593099786.webp

Hala bence gördüğüm en kötü planlamalarrdan biri.
Symanzski'ye yer kalmıyor ki Yusuf'u kesip Brown stoper oynatsan ne alaka bir planlama, Brown kesip Symanzski koysan, Semedo nerde oynucak bu planda karşılığı olmuyor anlamadım valla
Ekli dosyayı görüntüle 299400
Fener gibi bir takım oynamaya gelmiş bir yabancıyı yedek bırakabilme lüksüne sahip değil. Sorun çıkar.

Geri
Üst Alt