Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.855
- 4.226
- 1.468
köpek fenerlilerin haddine değil bize laf atmak.fenerle alakası olmayan bir final sonrası fenere küfretmekte saçma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya şu konuya bakıp bakıp sinirleniyorum. Bıktım bu ülke futbolunun anasını belleyenlerin yüzsüzlüğünden, pişkinliğinden. Kadrolarında ki tek ahlaklı topçular Sow ve Topal olmasına rağmen oyuncularımıza ahlak dersi verme çabalarından. Irkçılık yapmayan, hakeme tükürmeyen oyuncumuz Felipe Melo'nun heyecanlı ve show hareketlerini sanki adam öldürmüş gibi göstermekten. Bir pitbull sevincini bile çok gören sığ ve dar kafalı tiplerden. Lan adam pitbull taklidi yapıyor diye ortamı geren oyuncu yaftası yedi. Neyse anlayacağınız bıktım. Hele şu son videoda kadın sporculara küfür eden yöneticileri görünce daha çok soğudum. "Büyük başkan" tezahüratı yaparken eliyle bizim kadın sporcularımızı gösterip "onlara yüklenin" işareti yapan heriften bıktım. En çokta kendilerini aptal yerine koyan SUÇLU insanların hala arkasında olan rakip takımın taraftarlarından bıktım.
topalin ahlakini gorduk gecen derbi
Onu bırakın da kurabiyenin anlamı ne ki bu kadar kızmışlar şaka maka bilmiyorum çok ciddiyim ?
İşte bu yüzden kuduruyorlar,tam bir loser oldular,bizimle oynadıkları bütün finalleri kaybettiler,brans farketmeksizin,bunun acısını yasıyorlar,bunlar hep gündem degistirme cabaları,bırakalım kudursunlar.

Şampiyon olan bir yönetim ve taraftar neden haftalardır ağızlarında salyalarla kudurmuş köpek gibi saldırgan tavır takınıyor düşündünüz mü ?
Evet bu daha iyi günleriniz şikeci hırsız dolandırıcı camia. Artık affetmek bağışlamak yok.
Yaşasın Hammurabi AYSAL.