Fenerbahçe: "O isimleri açıklayın"

köpek fenerlilerin haddine değil bize laf atmak.fenerle alakası olmayan bir final sonrası fenere küfretmekte saçma.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=DJdoOHS9AUA[/media]

Böyle birşeyde var. Bu adam hala bunları yapabiliyorsa gerizekalı fenerbahçe taraftarı sayesindedir. Bu adam çok güçlü kimse dokunamıyor diyoruz da tek gücünü şu taraftardan alıyor. Bunu okuyan fenerli varsa yanlış anlamasın. Övmüyorum. Gerizekalı olduğunuzu söylüyorum.

Hele şu Mahmut Uslu'ya söyleyecek söz bulamıyorum. KADIN basketbolculara ettiği şu küfürlere bak.

Şampiyon olan bir yönetim ve taraftar neden haftalardır ağızlarında salyalarla kudurmuş köpek gibi saldırgan tavır takınıyor düşündünüz mü ?

Evet bu daha iyi günleriniz şikeci hırsız dolandırıcı camia. Artık affetmek bağışlamak yok.

Yaşasın Hammurabi AYSAL.

butun bu agresivlik sampiyon olupta sampiyonlar ligine gidememeye gore.zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ya şu konuya bakıp bakıp sinirleniyorum. Bıktım bu ülke futbolunun anasını belleyenlerin yüzsüzlüğünden, pişkinliğinden. Kadrolarında ki tek ahlaklı topçular Sow ve Topal olmasına rağmen oyuncularımıza ahlak dersi verme çabalarından. Irkçılık yapmayan, hakeme tükürmeyen oyuncumuz Felipe Melo'nun heyecanlı ve show hareketlerini sanki adam öldürmüş gibi göstermekten. Bir pitbull sevincini bile çok gören sığ ve dar kafalı tiplerden. Lan adam pitbull taklidi yapıyor diye ortamı geren oyuncu yaftası yedi. Neyse anlayacağınız bıktım. Hele şu son videoda kadın sporculara küfür eden yöneticileri görünce daha çok soğudum. "Büyük başkan" tezahüratı yaparken eliyle bizim kadın sporcularımızı gösterip "onlara yüklenin" işareti yapan heriften bıktım. En çokta kendilerini aptal yerine koyan SUÇLU insanların hala arkasında olan rakip takımın taraftarlarından bıktım.

Ya şu konuya bakıp bakıp sinirleniyorum. Bıktım bu ülke futbolunun anasını belleyenlerin yüzsüzlüğünden, pişkinliğinden. Kadrolarında ki tek ahlaklı topçular Sow ve Topal olmasına rağmen oyuncularımıza ahlak dersi verme çabalarından. Irkçılık yapmayan, hakeme tükürmeyen oyuncumuz Felipe Melo'nun heyecanlı ve show hareketlerini sanki adam öldürmüş gibi göstermekten. Bir pitbull sevincini bile çok gören sığ ve dar kafalı tiplerden. Lan adam pitbull taklidi yapıyor diye ortamı geren oyuncu yaftası yedi. Neyse anlayacağınız bıktım. Hele şu son videoda kadın sporculara küfür eden yöneticileri görünce daha çok soğudum. "Büyük başkan" tezahüratı yaparken eliyle bizim kadın sporcularımızı gösterip "onlara yüklenin" işareti yapan heriften bıktım. En çokta kendilerini aptal yerine koyan SUÇLU insanların hala arkasında olan rakip takımın taraftarlarından bıktım.

topalin ahlakini gorduk gecen derbi

bunlari neden muhatab aliyoruz ki

birakin havlasinlar

yada cakma memati IHO lunu gönderin üzerlerine

Goyduk Seviniyos.. derken iyiydi ?

Onu bırakın da kurabiyenin anlamı ne ki bu kadar kızmışlar şaka maka bilmiyorum çok ciddiyim ?

ulan baskanınız kufur ederken sesiniz cıkmıyor bizim futbolcuların kufrune mi takıldınız

Bende bir gramm sevmem ve hata nefret duyarım fenerden ve bu zihiyeti taşıyanlardan ama bu benim sadece kişisel duygu veya düşüncem.

Burda olanları ama doğru bulmuyorum her iki taraf olarak.

Gidilen yol yol değil. Çok can yanar maalesef . Resmen savaş konuşmaları yapılıyor en sert çekilde.

Bence bu hadsiz şikeci köpekleri kaale bile almamalı, bırakın çıldırsın şerefsizler :asd:

Alenen tehdit etmiş yüzsüler resmi siteden bizim verdiğimiz cevap aynı sertlikte olmalıydı kaçak güreşmişiz ya adam yerine koymayıp cevap vermiceksin ya da cevap veriyosan yerle bir ediceksin bu açıklamamız çok yetersiz

Şampiyon olan bir yönetim ve taraftar neden haftalardır ağızlarında salyalarla kudurmuş köpek gibi saldırgan tavır takınıyor düşündünüz mü ?

Evet bu daha iyi günleriniz şikeci hırsız dolandırıcı camia. Artık affetmek bağışlamak yok.

Yaşasın Hammurabi AYSAL.

renktaş sence fb neden bu kadar kudurdu?bence nedeni şu bu şike davasının kapanmamasının nedeni gs.dava ts ile ama en çok bizimle kapışıyorlar.ts avukatı atilla dilaver bir kere twit atmıştı.''gs avrupadaki en güçlü en lobici avukatı tuttu' diye.fb bu yüzden kızıyor.gsnin eski başkanları fbnin işine geliyordu ama şimdi gs çok ama çok güçlü kudurmalarının nedeni bu.

Geri
Üst Alt