Fenerbahçe: "O isimleri açıklayın"

Onursuz, gurursuz,halsiyetsiz pislikler sizi, siz ancak o saf taraftarınızı kandırırsınız bizi değil, yılların acısı böyle çıkacak bunlar daha iyi günleriniz sizin, her geldiğinizde böyle olaylar olacak o aziz ve ekibi yani milleti kışkırtan bu sürü olduğu sürece siz daha çok böyle olaylarla karşılaşacaksınız.

HHAHAHAHA ilk defa gördüm bu videoyu.. 1:12'de Aziz Mahmut'un kucağına oturuyor... HAHAHAHAHAHA

aziz yıldırım finalden sonra küfretmedi mi?

ne içiyo bunlar hayret

Arkadaş 30 milyon insanın ismini nasıl açıklayalım??

1- Küçük Melo

...

29.999.999

Bi susmadılar.Bu çete ve örgüt benzeri kulüp kimseye hesap soracak konumda değil önce kendi pisliklerine baksınlar.

Telles neyin kafasını yaşıyor o sırada, anlayan varsa beri gelsin :)

Birşey dememişlerki yaramı ye demişler o zaman Rafet El Roman'ın şarkısıda yasaklanmalı yaram ne kanar ne kabuk bağlar diyo şarkıda :D :D :D

Bu aptal takım unuttu galiba Emre'nin Şota'ya küfür ettiğini her maç hakemlerin sülalelerine kaydığını Topuz'un koydukmu muhabbetini kendi bizzat A.Y. ile M.U. 'nun bayan maçında hakeme sayıp sövüp elleri ile tehtit etmelerini.

BB bile mitinglerinde diyor, nadanı terketmeden yaaraanı arzularsın diye :D O diyince bir şey yok, biz diyince auuuwww, ne auwwww

ben de diyorum ................ fener ................. fener.artık özhan canaydın,adnan polat dönemindeki gibi vur ensesine al ağzından lokmasını devri bitti. ite anlayacağı dilden cevap verme zamanı

"Montaj bu ya Montaj" :P Fenerbahce dava aciyor,ama hic bir sey olmaycak. :)

daha 15 gün önce hepinizi s...m diyen bi adam ardı saçlarına ak düşmüş ufak tıfıl bişeydi. R'leride söyleyemeyen bi tipti. Ahlak bekçileri kesildiler ne yapacaksınız adını alında al ben veriyorum orada 2den çok futbolcu küfür ediyor. Bunlardan biri sabri reyiz hadi ne yapacaksınız yapın bakalım. fbtv'de canlı yayınlanan otobüsünüzde oyuncularınızın ettiği küfürleri unuttunuz heralde.

Geri
Üst Alt