Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamlar açık açık vergi kaçırma taktiği anlattı, SPK' dan kaçak şekilde nasıl para aktarıldığını söylüyor. bir tane devlet erkanı şu konuya el atsa, patlayacaklar

Geçen divanda Ali'ye laf attılar ilk tepki koyan Dursun'du. Karşı tarafın rezil kişiler olması Dursun'u bağlamaz da bazı şeyleri de hak ediyor kusura bakmasın.

ben baskan oldugum surece kimse bizi sampiyon yapmaz diyen adam ben oyle demek istemedim dedi daha gecenlerde.

Simdi de ben takimi ligden cekecegim diye bir sey soylemedim diyor. Ne kiviriyor be.

Konuşanlar bunlar ise koyayım öyle işe. GS kulübüne bakkal seçilse yine de kimse hakkında böyle konuşamaz. Alinin bunları bu kadar rahat konuşmasında gs taraftarının da payı var.

Bu arada gayet konuşmasını bilir. Bel altı vurmak çok kolay. Ananas mevzusunu istese tüm sezon konuşurdu.
bunların Gs'a sallaması ayrı bişey.Dursun'un temsil kabiliyeti yok,kulübün hakkını savunamadığı gibi kulübe hizmet edenleri de uzaklaştırıyor

aziz desene garanti bir aksiyon alacağız diyip sezon sonuna erteledin diye ne oldu iş sor bakim

Gazı kaçmış kola gibi.

Tadı ve heyecanı yok maalesef

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt