Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan denizli de ben tirübündeydim maç 16dk uzadı boş kaleye gol atamadı adamınız, ordan bile mağduriyet çıkarmaya çalışıyor adamlar, biz 1 golle şampiyon olamadık biri söylemese aklıma gelmez...

irfana 10-11 vermedik demiyor ali koc. demekki dogru, 3-4 million baska yerden gitmis
Olay tamamen geçirmece. Biz o zaman bonuslarla 5.5-6m veriyorduk. Göksel bunlara bir kağıt çıkarıyor diyor ki bak gs 10.5 verdi. Bunlarda tamam sar 11e bize diyip alıyor 😂😂 onu anlatmıyorlar Göksel tokatlıyor Aliyi o transferde

ulan denizli de ben tirübündeydim maç 16dk uzadı boş kaleye gol atamadı adamınız, ordan bile mağduriyet çıkarmaya çalışıyor adamlar, biz 1 golle şampiyon olamadık biri söylemese aklıma gelmez...
Bu sene aynısı bizim Konya maçında oldu. Aynı olaylar, çaktık geçtik

de marke twit atmayi birakti, konusanlari begenmiyorlar herhold

acuna gelin acun konusuna geliiiin....

şu an Mourinho havasını patlattılar

Reklam vermeyin ya reklamda konuşup anlaşacaklar şuraya girme buraya girme diyeeee

Programa ara verilemedi. İlginç bir sekans oldu. :asd: Uyumadan bakayım dedim ama anlayamadım zaten programın gündemini. Daha da fazla vaktimi ayırmadan kapatıyorum.

Son düzenleme:
Aziz sıkıştırsana “ben olduğum sürece şampiyon yapmayacaklar dedin, niye yine aday oldun” de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt