Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk futbolunun selameti açısından Aziz Yıldırım'ın kazanmasını istiyorum. Evet Aziz Yıldırım da çok sakin bir adam değil ama Ali Koç kadar da germiyordu ortalığı. Bu kadar da değildi yani. Belki Aziz Yıldırım'ın kazanması Fenerbahçe'ye de faydalı olacak ama, ben cidden bu gergin futbol ikliminden bıktım. Maç izlemekten tiksinir hale geldim bu sezon. Spor müsabakası mı, savaş mı izliyoruz belli değil.
aziz de aynı.

bence fb kulübü komple kapatılmalı ve taraftarı da ciddi psikolojik destek alıp, gerçek dünyaya döndürülmeli.

gerekirse fb taraftarları için psikolog desteği vergisi getirilsin.

sokak hayvanlarından daha önemli bir konu bu.

simon tello’ya en ez 10 video çıkar

aziz de aynı. bence fb kulübü komple kapatılmalı ve taraftarı da ciddi psikolojik destek alıp, gerçek dünyaya döndürülmeli.

gerekirse fb taraftarları için psikolog desteği vergisi getirilsin.

sokak hayvanlarından daha önemli bir konu bu.
-Adamların 19 şampiyonluğu var, 28 şampiyonluğumuz var diyorlar.

-3 yıldızları var, 5 yıldızımız var diyorlar.

-Bu sezonu ikinci tamamladılar, "yok gerçek şampiyon biziz" diyorlar.

Tamamen olmayan şeyleri varmış gibi söylemeye, ve işin kötüsü buna kendileri de inanmaya başladılar. Eskiden de Fenerbahçe ortalığı gererdi ama bu kadar değildi.

Yalnız oraya yakın o okulda sınava felan girseydim temiz söverdim
Boru değil, insanlar kaç yılın emeğiyle sınava giriyor
Cok dogru. Bundan 30 yil evvel universite sinavinda camiye yakin bir okulda sinava girmistim. Sinav sabah 9 gibiydi. Saat 10 gibi camiden olenler icin okunan sela denen sey okundu. Ben yatili okul cocugu oldugum icin gurultuye patirtiya cok aliskindim ders calisirken o yuzden etkilenmedim ama sinavdan cikinca aglayanlar mi dersin cami imamini dovmek icin camiye saldiranlar mi dersin. Ana baba gunuydu sinav sonrasi. Yani dedigin dogru. Akilli olup ta degistirseler keske.

kongre öncesi sahne sovumu kaçırmayın..

4C0E46016EE7ABF8440FCA7B9B5AB60EF55AA969

GPdAt2xXgAEP_n-

Ali Koç'un yeni Fb tesis projesiymiş. Binalara plana baktığında bildiğin bizim Kemerburgaz tesisi gibi. Sadece bizde sahalar yanlamasına olacakken binaya burada binaya diklemesine olacak bir de ekstra küçük bir stadyum var bizim projeden ek olarak.

Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal'ı getir diyenlere, 'Siz benim hayallerimdeki Fenerbahçe'yi anlamamışsınız.' dedi. Hayalleri Rambo Okan'a yanak vermek oldu."

Aziz seçilemeyeceğini anlayınca saydırmaya başladı 1 haftadır. İçindekileri döküyor

Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal'ı getir diyenlere, 'Siz benim hayallerimdeki Fenerbahçe'yi anlamamışsınız.' dedi. Hayalleri Rambo Okan'a yanak vermek oldu."

Aziz seçilemeyeceğini anlayınca saydırmaya başladı 1 haftadır. İçindekileri döküyor
Azizin secilemeyecegini nerden biliyosun üstad

Her ne kadar kızıyormuş gibi yapsalar da seviyorlar aliyi. Görürüz pazar günü şahin.
taraftar sevmiyor. mou imza töreninde bile ıslıklandı ali.

kongre üyeleri ise seve seve oy vermek zorunda. zira fb'in gayrı resmi sahibi kendisi. maho ağa gibi. çaycısından dzekos'una kadar hepsinin sahibi.

eğer aziz seçilirse fb bjk'den beter olur. o yüzden seve seve ali'yi seçmek zorundalar.

taraftar sevmiyor. mou imza töreninde bile ıslıklandı ali.

kongre üyeleri ise seve seve oy vermek zorunda. zira fb'in gayrı resmi sahibi kendisi. maho ağa gibi. çaycısından dzekos'una kadar hepsinin sahibi.

eğer aziz seçilirse fb bjk'den beter olur. o yüzden seve seve ali'yi seçmek zorundalar.
2 transfer çalımına mavişim editi yapar o eşşekler de

Sanki başa baş geçip son anda aziz alacak gibi geliyor içimden

Kim kazanırsa kazansın futbol dahada kötüye gidecek. Aziz ve ali bir birinin zıttı değiller. Azizi şike taraftarı kendi evlerinde derbilerde kaybetmediklerinden istiyorlar. Aliyi ise serilerin bitmesinden istemiyorlar. Aliyi hiç istemeselerdi jose transferinden sonra aliii koooç diye bağırmazlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt