Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz Yıldırım: "Ersun Yanal'ı getir diyenlere, 'Siz benim hayallerimdeki Fenerbahçe'yi anlamamışsınız.' dedi. Hayalleri Rambo Okan'a yanak vermek oldu."

Aziz seçilemeyeceğini anlayınca saydırmaya başladı 1 haftadır. İçindekileri döküyor
Bunların kendi içindeki kavgası bizimkilerin ayda yılda bir laf atmasından daha keyifli yav.

Aziz Yıldırım: "Size söz veriyorum, seçildiğimde şampiyon yapamazsam ilk yıl bırakacağım."

e485b5de4336a68a95922a727bdea5c7.jpg

2 resme bakıyorum ve tabiki fırıldak ali diyorum. Acunla falan anlaşamaz bu megaloman. Aziz değişik bi şikeci, çok tehlikeli bi herif...

vaatlere bak ya sirk kulübü yemin ediyorum. stadın üstüne atatürk yazdıracakmış. cumhuriyetin 100. yılında süper kupa maçına çıkmadın ama dingil. ekibine fetö taksicisi, adnancıları, tarikatçıları al sonra gel stadın üstüne atamızın ismini yazıp atatürkçülük oyna. mou'yu getirdiğin uçak belli, kurduğun ekip belli.

lan sen 5 para etmez megalomanın tekisin be ali.

kaçta başlıyor eğlence?

Hala bunlarin urunlerini almaya devam eden varsa gitsin kendini menhettindaki en yuksek binadan asagiya atsin..

Bizi de bosa ugrastirmasin..

Su adama kazandirilan 10 kurus bile haramdir..

Tipe bak..

Eğlence bugün mü? Konuşmalar atışmalar. Yarın sadece oylama oluyor sanırım.

Konu çikolataya eğer Şölen ikisinden de daha güzel yapıyor diyip konuya katkı sağlamış olayım.

Şamata kaçta başlıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt