- 18 Eylül 2018
- 13.719
- 10.118
- 1.423
Demoklasi şöleniiiioooooooüuuuuuuui
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bize giydiriyorlar
Başkanından inşaat işçisine hepsi şampiyinluğumuz çalindi diyor. Senelerdi "şampiyonun kupası müzesinde olur", "çupamuzu verun" diye dalga geçtikleri ts'den beter oldularbenim hayattaki en büyük ikilemim bu kulüp ya. taraftarı o kadar absurd seviyede ki, çoğu zaman kendimi sorguluyorum. bir topluluk bu kadar salak olamaz, acaba onlar mı haklı, ben mi tek taraflı düşünüyorum diye.
inanılmazlar ya.
aziz'in oğuzhan'a konuk olduğu yayını izledim. salondaki tüm fb taraftarları dahil, 2006-2009-2012-2015-2023 ve 2024 yıllarında şampiyonluklarının ÇALINDIĞINI düşünüyor.
bakın biri gelmiş ve ÇALMIŞ.
30 yıldır bir yapı ile savaşıyorlarmış.
aziz yıldırım ve diğer yöneticiler FB İÇİN hapis yatmış. neden acaba?
bir de inanılmaz şekilde türk hakemlerinden şikayetçiler. bu kısmını zaten külliyen anlamıyorum.
yayında bir kadın zorbay küçük ve arda kardeşler'in adını olumsuz anlamda geçirdi, stüdyoda alkış kıyamet koptu.
ulan keşke bu iki hakem de olmasa keşke. hatta keşke tüm hakemler yabancı olsa sezon boyunca.
yabancı var hakemine geçildi, musluğunuz kesildi. daha yeni.
özetle inanılmaz bir şizofreni içinde yaşıyorlar. eğer ortada bir başarısızlık varsa, biri çalmış oluyor. aslında her sezon şampiyon olmak onların hakkı ama gizli bir güç müdahale ediyor gibi bir dünyanın içinde yaşıyorlar![]()
Bismillah. Ne dediler.bize giydiriyorlar
“Futbol takımımız bu sene ligi şampiyonluk performansıyla tamamladı. Rakiplerimiz desteklenirken, biz aşağı çekildik. Son noktayı ise kendini şampiyon sanan takımın sahasında kazanarak koydular. Gerçek şampiyonun kim olduğunu gösteren bu karakterli takıma teşekkür ediyoruz.”Bismillah. Ne dediler.
aziz baskan olursa mourinho ile iliskisi cok eglenceli olacakaziz daha vizyonlu