- 13 Şubat 2009
- 26.773
- 24.028
- 3.048
Now moderatörün soru sormama sadece zaman tutma teklifini kanul etmemiş.ali koç arçelik ve aygaz reklamı karşılığında yayını habertürke vermiş galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Now moderatörün soru sormama sadece zaman tutma teklifini kanul etmemiş.ali koç arçelik ve aygaz reklamı karşılığında yayını habertürke vermiş galiba.
Aziz'i destekleyenlerin cogu stada gelmemis ki? Aziz kendi de soyledi. Genel kurul uyesi olmayan adamlari eleman, calisan altinda stad sokmus yali cocugu. Orada kaybedecegini biliyordu ve bu yuzden bence stratejik davranip sukunete davet etti herkesi.TV de bana kapışmaları mantıklı gelmiyor ya
gerilm istenseydi aziz bugün staddan ayrılmazdı.
Bir şey çıkacak olsa bu gün stadyumda olurdu diye düşünüyorum. Bir de bu aralar yazdığımın tersi oluyor ona da bir nevi totem gibi. Ayrıca neden panik olayım onu da anlamadım?Israrla bir şey çıkmaz yazmanda ki amaç nedir?
Birbirlerine ana avrat sövmeyeceklerini biliyoruz 2 tartışma olsun keyfimiz yerine gelsin ümidiyle bekliyoruz
Çok paniksin nedense
Statta X kişi takip edecek ve duyacaksa TV’de 100000X kişi duyacak. Sabah söylese twitterda 3-5 paylaşılıp bitecekti şimdi öyle olmayacak.TV de bana kapışmaları mantıklı gelmiyor ya
gerilm istenseydi aziz bugün staddan ayrılmazdı.
ali koç umrumda değilde aziz yıldırım 6 yıllık malzemeyle mi gelecek - "seçimi kaybettim , bunlar kazandı - baştan vurmayayım şimdi" modunda aliden makas alır gibisinden mi takılcak merkındayım.Statta X kişi takip edecek ve duyacaksa TV’de 100000X kişi duyacak. Sabah söylese twitterda 3-5 paylaşılıp bitecekti şimdi öyle olmayacak.
Savcılar :Savcilarda izlesin. Pisliklerini ortaya dökerler ins.
Bir şey çıkacak olsa bu gün stadyumda olurdu diye düşünüyorum. Bir de bu aralar yazdığımın tersi oluyor ona da bir nevi totem gibi. Ayrıca neden panik olayım onu da anlamadım?
hangi kanalbaşlıyor
Renktaş biz heyecandan altımıza s.çıyoruz lütfen takipte kalalım. Az sonra HaberTürk'e çıkacaklar.aziz ve ali karşılıkı televizyona mı çıkıyor? ne zaman hangi kanal? izlenir bu.
Acur Aziz’in muhatabı, rakibi değil. Acur olduğundan güçlü gösterilen boş bir herif.Aziz koç soyadından çekinir biraz bence. Acun olsa direk hakaret ederdi