Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TV de bana kapışmaları mantıklı gelmiyor ya

gerilm istenseydi aziz bugün staddan ayrılmazdı.
Aziz'i destekleyenlerin cogu stada gelmemis ki? Aziz kendi de soyledi. Genel kurul uyesi olmayan adamlari eleman, calisan altinda stad sokmus yali cocugu. Orada kaybedecegini biliyordu ve bu yuzden bence stratejik davranip sukunete davet etti herkesi.

2 ihtimal var:

Ya birazdan yali cocugunun icinden gececek ya da sizlerin dedigi gibi tebrik edip destekleyecek ki bence birincisi olacaktir.

Israrla bir şey çıkmaz yazmanda ki amaç nedir?

Birbirlerine ana avrat sövmeyeceklerini biliyoruz 2 tartışma olsun keyfimiz yerine gelsin ümidiyle bekliyoruz

Çok paniksin nedense
Bir şey çıkacak olsa bu gün stadyumda olurdu diye düşünüyorum. Bir de bu aralar yazdığımın tersi oluyor ona da bir nevi totem gibi. Ayrıca neden panik olayım onu da anlamadım?

Aziz yildirim dosyalarla gelmis. Alinin icinden gececek kesin.
Azizin son sansi bu yayin bence.

Bu iki zıt karakterin uzlaşıp sağlıklı iletişim kuracağını zannetmiyorum, umarım yanılmam.

aziz ve ali karşılıkı televizyona mı çıkıyor? ne zaman hangi kanal? izlenir bu.

Statta X kişi takip edecek ve duyacaksa TV’de 100000X kişi duyacak. Sabah söylese twitterda 3-5 paylaşılıp bitecekti şimdi öyle olmayacak.
ali koç umrumda değilde aziz yıldırım 6 yıllık malzemeyle mi gelecek - "seçimi kaybettim , bunlar kazandı - baştan vurmayayım şimdi" modunda aliden makas alır gibisinden mi takılcak merkındayım.

youtbeda yayın takılanların "tehlikedemiim...ban yer miyim...telif" korkuları çok komik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt