Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güç sadece maddiyatla olmaz. Galatasaray Başkanının bir ağırlığı olmalı, başkanın bir karakteri ve duruşu olmalı. Hitap gücü, hazır cevap ve zeki olmalı. Bunlar olursa kimse sana dokunamaz.
kim mesela erden mi?

erdene demedikleri kalmadı

adamı tehdit ettiler ne oldu

Dursun Özbek yarın sayın ali bey diye açıklama yapar. Metin Öztürk de değerli rakibimiz der olay kapanır. Ünal Aysal'dan bu yana hep ezik başkanlarımız oldu maalesef
Okan buruk imzada yaptı zaten

Aziz beyle ilk dönemimde çalıştm

en son Ali beyle çalıştım dedi zaten.

Hala BEY yani.

tüm dikkat üstünde olunca ZAT diyor.

Güç sadece maddiyatla olmaz. Galatasaray Başkanının bir ağırlığı olmalı, başkanın bir karakteri ve duruşu olmalı. Hitap gücü, hazır cevap ve zeki olmalı. Bunlar olursa kimse sana dokunamaz.

çok fazla sektörde öncü firmaları olduğu için yerleşik olarak güçlü bir soy isim o yüzden onlardan daha fazla zengin olup daha az etkisi olan insanlarda var.

Ayrıca ben güçlü başkan olayının Galatasaray'a zarar vereceğini düşünüyorum çünkü bu 2 adam 26 yıl yönettiler ikisi de güçlü başkan ve sonuç olarak hala aday oluyorlar çünkü camiaları bunları alt edebilecek güçlü isim çıkartamıyor çünkü nüfusları fazla.

Bizde böyle bir şey zaten olmaz ama olması ve kişisel hırs ve egolar Galatasaray'a çok büyük zarar verir.

Mehmet agar belli bir yaşa gelmiş bodrumda takiliyorken hem de gsliyken niye su işlere el atmıyor acaba

geçen seneki tecavüz iddasına ilişkin kanıtlar yayınlanmaya başlandı

1717882610732.webp

Galatasaray adına utanç verici

Aziz Yıldırım: "Ben Dursun Özbek'e sinek ikili dedim. Bu ifadeler kolay değil."

Ali Koç: "Dursun Özbek'e karşı her ifade kolay."

Bunların şerefine sokayım..
İki tane karaktersiz her türlü pislikleri yapan ve başarısız iki tane gavat hala utanmadan canlı yayına çıkıp konuşabiliyorlar.Ülkenin çivisi çıkmış me olacak ahlaksızlık,yozlaşma diz boyu.

Gelelim dursun özbeğe öyle ortalar geliyor öyle öyle haklıyızki bunları zamanında konuşarak yerin dibine sokmayan iş bilmez başkan ve yöneticiler var.
Dursun özbeğin K.O.Ç ‘a hala bey demesi bu adamların nasıl Galatasaray düşmanı olduklarını bilmemesidir.Bilmemesinin nedeni Galatasaraya olan bağlılığının az olmasındandır.Sözde Galatasaraylı işte.Erden timurda bu yüzden gitti.
Erden timur gibi bir adamı tutamayan adam ben Galatasaraylıyım demesin.

Resmi siteden bu şaklabanlara öyle cevap vereceksinki rezil edeceksin.mesela Şikeciye şikeci diyeceksin.Ama işte bizde böyle bir yönetim yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tam randıman alamadım şöyle bi çıkış beklerdim aziz başkandan

Bu yıl Erden Timur' un ayrılması falan lisecilerin ortaya çıkışı biraz keyfim yoktu. Bunlar şampiyon falan olamaz ne yaparlarsa yapsınlar. 25. Şampiyonluk ve 5. Yıldız hayırlı olsun...

İyi bir moderatör olsaydı bunlar birbirine girmişti. Mehmet Uçum ismini ortaya atıp hemen kapattılar. Biraz açılsalar neler konuşulurdu neler. Ayrıca Nihat Özdemir konusu da havada kaldı.

Erden başganımın bizim için ne kadar önemli olduğunu gösteren bir yayın oldu. 2 sezondur kritik anlarda yaptığı konuşmalarla işler lehimize döndü yoksa öyle böyle doğranmıyorduk. Bu sene kim koruyacak merak ediyorum badem bıyık ibo mu, koçun ajanı sinsi metin mi yoksa herkesin şamar oğlank gördüğü tostos dursun mu.

Ha gene mali koç hırsına yenik düştü hocasına dolaylı yoldan aptal dedi bu iş daha çok su kaldırır sezon arası gelmeden işler karışır. adam susmayı bilmiyor bırakın daha fazla konuşsun her zaman işimize geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt