Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların hakkından bir tek Aysal başkanım geliyordu. Susuz sabunsuz giriyordu.

Neyi yapamıyor olm Aziz neler yaptı senelerce. Fikret Orman’a neler söyledi geçmişte, Adnanla kankaydı zaten Aziz gizliden bizi severdi diğerlerini sevmezdi. Demirörenle de çok çatışması oldu.

Aysal tek hareketle sokuyordu cevabı, karşılık veremiyorlardı. Koç o dönem de laf atmaya çalışınca çocukluğuna veriyorum karışmasın her işe dedi mesela.

Sen başkansın sen belirlersin yönü. 2 senedr Erden dışında fark yaratan açıklama bile yapan olmadı bir ananas çıkışı var işte.

Bu takımı dışarıya çekmek de değil sen Galatasaray’a laf ettiremezsin, o pislik mi yapıyor sen 10 katını yaparsın istersen.
Sonuc olarak erden başkan olursa 10 katı pislik yapabilecek mi

erden saha dışına hic cıkmak istemeyen biri

çıkıp açıklamasını yapar bizi savunur ama bunlar kadar asla ileri gitmez

Bir de fazla Fb'li taraftar gibi yorumluyor tepki almamak için. Yoksa o çakallıkları falan hep boş geçti.
yayında konuşan Turan fbli çünkü - yayın akışında etkisi en yüksek adam...

GSli çocuk çok sönük.

bide tipik bjklilerin fener sempatisi var tabi

Olay şampiyon olmak değil saygınlık.

Sen rakibin başkanına sn ali koç dersin adamlar senin başkanına sinek ikili diyor. Ve ekliyor ona herşeyi söyleyebilirsin.

Saygın bir insana şu lafları kimse edemez.

Yanu reis ne saygını.Bu soytarılar saygın olan adamada söylerler.Bu soytarılar saygın adama değil bunları hoplatacak korkutacak adamlara belki böyle konuşmazlar.

Bu arada Galatasaray başkanı iş bilmez olabilir konuşamayabilir.Bence sözde Galatasaraylıdır.Ama Bunlara bakarak bu adam saygın değil diyemezsin.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali o zaman 612 milyon borç var demişti, şimdi yükümlülük diyor. Şu an fener'in yükümlülüğü daha fazladır belki
Evet orada da kıvırdı. 612 milyon borç ile yükümlülük farklı şeyler. Bir de borcu 350 milyona indirdik diye övünüyordu aslında.

azizin iddialarına yanıt vermek yerine sen ifb suç mu işledi yani diyorsun diyerek zikzak çizdi ikide bir
Azize sen bizi ihbar mı ediyorsun nasıl fenerlisin demek istiyor secime oynuyor işte

yoksa azizin dedigi herşey dogru

ali yaptıysam fb icin yaptım diyecekti

bu kulüp dursuna rağmen almıştır o şampiyonlukları onun sayesinde değil

Yahu reis ne anlatıyorsunuz siz.
Sonuçta o başarılarda bu klübün başkanı dursun özbekdir.Ve başarıda payı yok diyemezsin.Çok ciddi nakit akışı sağladığı kesin.bu kadar proje var.klüpde çok ciddi borç varken Bunları yapmanın çokmu kolay olduğunu sanıyorsun.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız dursunu geçtim de erden de direnemezmiş koçun karşısında

Adam azizi hüpletti

Sonuc olarak erden başkan olursa 10 katı pislik yapabilecek mi

erden saha dışına hic cıkmak istemeyen biri

çıkıp açıklamasını yapar bizi savunur ama bunlar kadar asla ileri gitmez
Nasıl gitmez yav adamın ilk açıklaması her masada varızdı Avusturya kampında, ikincisi ligi bitirtmeyizdi. Hatayı orada özür dilemekle yaptı sonra daha dengeliye döndü ama başkan olursa bu seneki gibi sessiz kalmayacaktır.

Benim buradaki kastım duruş, Erden de itidalli olmaya çalışan bir adam ama Aysal da kavgacı değildi, yeri geldiğinde lafı gediğine oturtuyordu.

Adnan Öztürk ve Sedat Doğan’a bile karşılık veremiyorlardı yahu ne anlatıyoruz. Dursun Özbekle herkes alay ediyor o yüzden o lafı orada söyleyebiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt