Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali koç : Aziz başkan 4. Yıldızı siz taktınız
5’i size bırakmam.
Aziz yıldırım : yok, o bevim hakkım, yıvdızı en iyi ben takavım
Ali koç: çok emeğim var , buraya kadar getirdim, valla olmaz

bir de su var bu insanlar cidden cok karanlik tipler

yani hak hukuk diye bakmiyorlar hicbir seye

kazanabilmek icin her yolu mübah görüyorlar

santaj, sike, satin alma, tehdit ve adam öldürme konularina girdiklerini cok belli ediyorlar

bunlara ragmen ligi bunlarin önünde bitirmemiz gercekten mucize

aslinda ne kadar güclü oldugumuzun kaniti bu

türkiyenin en güclü camiasi olabiliriz yeter ki düzgün sekilde yönetilelim

mourinho etrafina haber salmistir, kurtarin beni bu soytarilarin elinden diye 😂, kis sezonu gelmeden gider bu 😂

Ülkeye bak ya... İki tane hak hukuk dinlemeyen, biri silah tüccarı, herif TV de Türkiyenin üye sayısı olarak en büyük kurumlarından birinin başkanlığı için yarışa giriyor.

Yakında Nurişler falanda Karagümrüğün belirli yerlerinde haraç veya gasp işlerini almak demokratik bir ortamda tartışır...

FB Space Odası. Ali Koç - Aziz Yıldırım Yüzleşme Yayınını FB Taraftarları Yorumluyor🔥

Ali Koc bu sene sampiyon olmak icin butun tuslara basacaktir Mourinho ile de Azizden once anlasti ve imzaladi daha planli olduklarini dusunuyorum, Aziz Yildirim gelirse Mourinho ile arasi soguk olacaktir ve sezon planini pek yaptigina zannetmiyorum o yuzden Aziz Yildirim gelmesi daha iyi olur

Bomboş bir program olmuş. Dışarda dedikleri lafları, söyledikleri ithamların hiç birini dile getirmemişler. Suya sabuna dokunmadan konuşmuşlar.

Ali Koc bu sene sampiyon olmak icin butun tuslara basacaktir Mourinho ile de Azizden once anlasti ve imzaladi daha planli olduklarini dusunuyorum, Aziz Yildirim gelirse Mourinho ile arasi soguk olacaktir ve sezon planini pek yaptigina zannetmiyorum o yuzden Aziz Yildirim gelmesi daha iyi olur
Geçtiğimiz sezon için de,bu bütün tuşlara basma olayı ile ilgili burada onlarca yorum okuduğumu anımsıyorum.
Ali Koç bütün tuşlara bastı, bu sene şampiyon olmamız imkansıza yakın deniyordu.
Ali Koç bu sene de bütün tuşlara basacaksa klavyelerin yeniden tasarlanması gerekecek.
En az 15-20 tane yeni tuş eklenmesi lazım.

Geçtiğimiz sezon için de,bu bütün tuşlara basma olayı ile ilgili burada onlarca yorum okuduğumu anımsıyorum.
Ali Koç bütün tuşlara bastı, bu sene şampiyon olmamız imkansıza yakın deniyordu.
Ali Koç bu sene de bütün tuşlara basacaksa klavyelerin yeniden tasarlanması gerekecek.
En az 15-20 tane yeni tuş eklenmesi lazım.
yine sampiyon oluruz ama aziz yildirim doneminde daha kolay gecer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt